Spoluhráči.cz klub Krajánci Ústí nad Orlicí dokumenty a články 07 Úvodní duel ve 2. lize měl hororový průběh a po špatném výkonu Krajánci vybojovali aspoň bod!!

Krajánci Ústí nad Orlicí – článek 07 Úvodní duel ve 2. lize měl hororový průběh a po špatném výkonu Krajánci vybojovali aspoň bod!!

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

07 Úvodní duel ve 2. lize měl hororový průběh a po špatném výkonu Krajánci vybojovali aspoň bod!!

Vytvořeno:7. 6. 2012, 21:11   (upraveno 22. 4. 2015, 11:49)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Přední celek druhé ligy Popeláři z Libchav mají mladé družstvo a od prvních minut bojovali jako o život a tato hra Krajánkům neseděla. U všeho byli Krajánci později a neustále museli dotahovat náskok soupeře, který nechtěl nechat ani jeden puk zadarmo a navíc byl podporován výborným brankářem Davidem Stárkem. V utkání se nakonec zrodila remíze a to taky díky dobrému výkonu brankáře Milana Beneše.

Krajánci Ústí nad Orlicí - Popeláři Libchavy 7:7 (0:1, 2:2, 2:2, 3:2)

Popeláři zahájili utkání nebojácně a po individuální akci Martina Voleského vedli 0:1. Ve 14. minutě po kombinaci Michaela Reslera a Jan Pešky vyrovnával Tomáš Lesák na 1:1. To ale Popeláře neposlalo do kolen a dál byli velmi aktivní. V 19. minutě vrátil Popelářům vedení Petr Voleský - 1:2 a o minutu později zvýšil Jan Papáček už na 1:3. Na začátku 23. minuty ale uzavřel druhou část po asistenci Tomáše Lesáka Jan Peška a snížil na 2:3. Ve 28. minutě pak po akci Petra Šány dokonce Jan Peška vyrovnal na 3:3. Ve 30. minutě pak dokonal obrat v utkání Lukáš Musil bombou z dálky po ideální nahrávce Jana Pešky - 4:3. Ani to Krajánky neposadilo do sedla a po sérii chyb vedení brzy ztratili. Ve 32. minutě vyrovnal bombou z dálky Vojtěch Vaňous na 4:4 a ve 35. minutě uzavřel třetí čtvrtinu Martin Voleský a vrátil Popelářům vedení - 4:5. Aby toho nebylo málo, tak v poslední čtvrtině se záhadně odrazil puk přímo na hokejku Jana Papáčka a ten zvýšil už na 4:6! Ihned po vhazování poslal Jan Peška na zteč Michaela Reslera a jeho blafák se štěstím skončil za zády Davida Stárka - 5:6.  Ani ne za minutu pak Lukáš Musil vyrovnal po přihrávce Michala Bohatého na 6:6. Ve 44. minutě se ale lámal chléb. Nejprve vrátil Popelářům vedení Petr Voleský - 6:7, aby za dalších 48 sekund vyrovnal na konečných 7:7 dokončeným hattrickem Lukáš Musil po vyhraném vhazování Michaela Reslera. V zápase došlo na dva sporné momenty. Úvodní branku rozhodčí neviděl a dal na vyjádření diváka a branku uznal. Na druhé straně vsítil branku Petr Šána, rozhodčí tuto situaci opět neviděl, ovšem vyjádřil se k tomu tak, že když to nevidí, tak to neuzná. Jak se říká, jde o prd................. Musíme se tomu smát!!

Branky Krajánků: Lukáš Musil 3, Jan Peška 2, Tomáš Lesák, Michael Resler.

Asistence Krajánků: Jan Peška 3, Michael Resler 2, Tomáš Lesák, Petr Šána, Michal Bohatý.

Rozhodčí: Jiří Černý.

Komentáře k tomuto článku