Spoluhráči.cz klub Krajánci Ústí nad Orlicí dokumenty a články 07 V úvodní sedmiminutovce bylo rozhodnuto o vysoké výhře nad předposledním PaPoSem.

Krajánci Ústí nad Orlicí – článek 07 V úvodní sedmiminutovce bylo rozhodnuto o vysoké výhře nad předposledním PaPoSem.

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

07 V úvodní sedmiminutovce bylo rozhodnuto o vysoké výhře nad předposledním PaPoSem.

Vytvořeno:22. 10. 2012, 23:21   (upraveno 25. 10. 2012, 10:25)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:V sedmém utkání se Krajánci utkali s opředposledním PaPoSem Česká Třebová. Nejrychlejší branku sezóny vsítil v 6. sekundě Lukáš Musil a góly začaly padat jak na běžícím pásu. Soupeř ale jenom nebránil a poprvé musel Milan Beneš pro puk do branky hned dvakrát. Slušný zápas (1 vyloučený na straně PaPoSu) nakonec Krajánci vysoko vyhráli a bez ztráty bodu pokračují v soutěži.

Krajánci Ústí nad Orlicí - PaPoS Česká Třebová 12:2 (7:2, 5:0)

Už v 6. sekundě uvolnil Pavel Musil Lukáše Musila a jeho střela skončila v horním růžky branky Petra Strákoše - 1:0. Ve 2. minutě našel Tomáš Lesák u branky Pavla Musila a ani ten nezaváhal a zvýšil na 2:0. Ve 3. minutě se uvolnil Lukáš Heřmanský, před brankou nezištně nahrál Michaelu Reslerovi a jeho dorážka také skončila za zády Petra Strákoše - 3:0. Ve 4. minutě po asistenci Josefa Crhy přidal čtvrtou branku Michal Bohatý - 4:0. Stačila ale chvilka nepozornosti u branky Milana Beneše, puk vybojoval Martin Plch a po jeho přihrávce před branku Krajánků snížil Petr Kopecký na 4:1. V 8. minutě ale uvolnil Michal Bohatý Lukáše Heřmanského a jeho bomba ze tří metrů skončila v síti - 5:1. Ve 12. minutě po přihrávce Michaela Reslera zvýšil Lukáš Musil na 6:1 a za dalších 18 sekund se prosadil po asistenci Lubomíra Nespěšného Michal Bohatý na 7:1. Na začátku 15. minuty našel na modré Petr Kopecký Zdeňka Švuba a jeho střela skončila za zády Milana Beneše - 7:2. Druhá polovina už ale patřila pouze Krajánkům a pozorný Milan Beneš už žádný pokus soupeře za svá záda nepustil. Ve 24. minutě po přihrávce Lukáše Heřmanského dokončil svůj hattrick Lukáš Musil na 8:2. Ve 27. minutě si najel před branku na přihrávku Lukáše Musila Dušan Schlögl a přidal gól na 9:2. Ve 31. minutě pak ideálně uvolnil Tomáš Lesák Michaela Reslera a jeho umístěná střela po zemi skončila za zády Petra Strákoše - 10:2. Ve 32. minutě se individuálně prosadil po přihrávce Tomáše Lesáka Lukáš Musil na 11:2 a za dalších 32 sekund dokončil hattrick Michal Bohatý na konečných 12:2.

Fakta - branky: Lukáš Musil 4, Michal Bohatý 3, Michael Resler 2, Pavel Musil, Lukáš Heřmanský, Dušan Schlögl - Petr Kopecký, Zdeněk Švub. Asistence: Tomáš Lesák 3, Lukáš Heřmanský 2, Pavel Musil, Josef Crha, Michael Resler, Michal Bohatý, Lukáš Musil, Lubomír Nespěšný - Martin Plch, Petr Kopecký. Vyloučení: 0:1 (Rostislav Telecký). Rozhodčí: Mňuk, Maršík. Sestava - Krajánci: Milan Beneš - Tomáš Lesák, Dušan Schlögl - Michael Resler, Pavel Musil, Lukáš Musil, Lubomír Nespěšný - Michal Bohatý, Lukáš Heřmanský, Josef Crha. PaPoS: Petr Strákoš - František Botek, Michal Brand, Petr Číp, Petr Felcman, Pavel Fiala, Libor Klacl, Petr Kopecký, Jiří Martinec, Martin Plch, Zdeněk Švub, Rostislav Telecký, Pavel Urban, Ondřej Wiedermann, Michal Částek. 

Komentáře k tomuto článku