Spoluhráči.cz klub Krajánci Ústí nad Orlicí dokumenty a články 08 Ani vedení 3:0 Krajánkům nestačilo a body získali s Typosem až po nájezdech

Krajánci Ústí nad Orlicí – článek 08 Ani vedení 3:0 Krajánkům nestačilo a body získali s Typosem až po nájezdech

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

08 Ani vedení 3:0 Krajánkům nestačilo a body získali s Typosem až po nájezdech

Vytvořeno:29. 10. 2013, 1:56
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:V dalším zápase ČHL se s Krajánky střetli loňští finalisté ČHL. Krajánci slušnou hrou získali tříbrankové vedení, které, jak je už letos zvykem promrhali a nakonec byli rádi za proměněný nájezd Míry Reslera a dva body do tabulky.

Krajánci Ústí nad Orlicí - HC Typos CZ Česká Třebová 4:3 po nájezdech (1:0, 2:3) 1:0

V 8. minutě se nadechl k sólu Miroslav Resler a přesně mířenou střelou k tyči poslal Krajánky do vedení - 1:0. Ve 23. minutě po přesné přihrávce Lukáše Musila zvýšil Michal Schlögl na 2:0. Ve 26. minutě se změnil Michal Schlögl v nahravače a střela Josefa Matyáše také skončila za zády Václava Lepši - 3:0. Na začátku 31. minuty po přihrávce Pavla Mičky prostřelil David Karpíšek vše co stálo v cestě a Typos snížil na 3:1. Soupeř ucítil šanci a ta přišla v přesilové hře. Ve 36. minutě střílel do masky Milana Beneše Miloslav Novák, rozhodčí nereagovali a David Štěpán s klidem dorazil puk do odkryté branky a snížil na 3:2. Ve 39. minutě se rozhodl Lubomír Nespěšný, že nikomu nepůjčí puk, ovšem tak dlouho čaroval s pukem za vlastní brankou, aby doslova namazal Romanu Špičkovi, který vyrovnal na 3:3. Došlo na jájezdy, kdy nejprve Pavel Mička nedal, na straně Krajánků neproměnil nájezd ani Lukáš Musil. Následně ani David Karpíšek nebyl proti Milanu Benešovi úspěšný, ovšem Miroslav Resler ano - 4:3. A když ani Roman Špička nájezd neproměnil mohli se Krajánci radovat ze zisku dvou bodů.

Fakta - branky: Miroslav Resler 2, Michal Schlögl, Josef Matyáš - David Karpíšek, David Štěpán, Roman Špička. Asistence: Lukáš Musil, Michal Schlögl - Pavel Mička, Miloslav Novák. Vyloučení: 4:2, využití: 0:1. Rozhodčí: Michal Smola, Radim Matoušek. Sestava - Krajánci: Milan Beneš - Tomáš Lesák - Lubomír Nespěšný, Michal Bohatý - Lukáš Musil - Michal Schlögl, Miroslav Resler - Josef Matyáš, Karel Mifek - Michael Resler - Tomáš Rozlílek. Sestava - Typos:  Václav Lepša - Zdeněk Řehák, Roman Špička, Pavel Mička, David Karpíšek, Jaroslav Tlapák, Jaroslav David, Aleš Křepela, Jan Adámek, David Štěpán, Miloslav Novák.

Komentáře k tomuto článku