Spoluhráči.cz klub Krajánci Ústí nad Orlicí dokumenty a články 08 Další krok Krajánků k postupu byl s Trolejáři těžký, ale podařil se!

Krajánci Ústí nad Orlicí – článek 08 Další krok Krajánků k postupu byl s Trolejáři těžký, ale podařil se!

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

08 Další krok Krajánků k postupu byl s Trolejáři těžký, ale podařil se!

Vytvořeno:9. 11. 2012, 22:16   (upraveno 17. 10. 2013, 7:59)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Krajánci bez vážně zraněného Tomáše Lesáka v sestavě s novicem Karlem Mifkem potřebovali v utkání s Trolejáři k přiblížení postupu neprohrát. I přes trvalou převahu se tentokrát střelci prosazovali velmi těžko. Svůj den měli Michal Schlögl a brankář Milan Beneš, a tak nakonec Krajánci mohli dvě kola před koncem první části už jen teoreticky mohou Krajánci přijít o postup z druhé ligy mezi elitu!

Krajánci Ústí nad Orlicí - Trolejáři Česká Třebová 2:1 (1:0, 1:1)

Trolejáři se drželi v utkání s Krajánky velmi dobře. Přestože se většinu času hrálo před brankou Davida Broulíka, tak se neváhali pouštět i do nebezpečných protiútoků. Téměř patnáct minut byl českotřebovský brankář Trolejářů neprůstřelný, až vyslal Lubomír Nespěšný do brejku Michala Schlögla, ten projel půl hřiště a vymetl levou horní šibenici branky Davida Broulíka - 1:0.  Další šance nedaly na sebe dlouho čekat, ale Krajánkům v tomto zápase zvlhl střelecký prach. Ve 25. minutě se Trolejáři dostali k tlaku ve třetině Krajánků a střelu Tomáše Doubravy od modré tečoval Michal Soukup a k velké radosti svých spoluhráčů vyrovnal - 1:1.  Krajánky to na chvilku rozhodilo a brankář Milan Beneš musel následně řešit několik ošemetných situací. Pozorným výkonam ale své družstvo již podržel, Krajánci se postupně dostali z šoku z obdržené branky a opět tlačili Trolejáře. Na konci 31. minuty našel před brankou Dušan Schlögl Michala Schlögla a ten svým druhým zásahem v utkání vrátil Krajánkům vedení - 2:1. Trolejáři se ještě snažili, ovšem Krajánci měli neustále puk pod kontrolou, ale ani jeden brankář již neinkasoval. Ústecký celek si připsal osmou výhru v řadě a to znamená, že juž jen pouze teoreticky může být bodově dostiže a z prvního místa by měl postupit do první ligy. Poděkováním patří všem hráčům, kteří v tomto těžkém duelu bojovali za vážně zraněného spoluhráče Tomáše Lesáka a všichni svorně mu drží palce, aby se zcela uzdravil!

Fakta - branky: Michal Schlögl 2 - Michal Soukup. Asistence: Lubomír Nespěšný, Dušan Schlögl - Tomáš Doubrava.  Vyloučení: 0:1 (Tomáš Doubrava). Rozhodčí: Radek Mňuk, Josef Vrba. Sestava - Krajánci: Milan Beneš - Lukáš Musil, Dušan Scghlögl - Michael Resler, Pavel Musil, Michal Schlögl - Josef Crha, Lubomír Nespěšný - Karel Mifek, Lukáš Heřmanský, Michal Bohatý. Sestava - Trolejáři: David Broulík - Petr Doubrava, Michal Soukup, Jiří Frajdl, Roman Vancl, Luděk Přívratský, Stanislav Broulík, Marek Ducháček, Ondřej Prejsler, Tomáš Kalina, Tomáš Doubrava, Martin Kuta, Vojtěch Škorpil, Lukáš Kašpar.

Komentáře k tomuto článku