Spoluhráči.cz klub Krajánci Ústí nad Orlicí dokumenty a články 08 Krajánci pokračují v dobrých výkonech v České Třebové. Tentokrát to odnesla nekompletní Lokomotiva...

Krajánci Ústí nad Orlicí – článek 08 Krajánci pokračují v dobrých výkonech v České Třebové. Tentokrát to odnesla nekompletní Lokomotiva...

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

08 Krajánci pokračují v dobrých výkonech v České Třebové. Tentokrát to odnesla nekompletní Lokomotiva...

Vytvořeno:31. 5. 2015, 22:47
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Českotřebovský Lokomotiva nastoupila pouze s pěti hráči, na což Krajánci vůbec nebrali ohledy a drtivým náporem v první čtvrtině si vypracovali náskok 4:0 a pak i 5:0. Lokomotiva několikrát zahrozila, ale množství vyložených šancí pochytal Jiří Kaplan. V závěru padalo velké množství branek, ale Lokomotiva nakonec doplatila na desetiminutové vyloučení Radka Morkese Na závěrečný tlak ve čtyřech hráčích už neměla dostatek sil. Z řad Krajánků musel v utkání odstoupit Miloš Černý se zraněným kolenem.

Krajánci Ústí nad Orlicí - IHC Lokomotiva Česká Třebová 14:10 (4:0, 3:2, 5:5, 2:3)

Už na začátku 2. minuty se prosadil rychlý Martin Černý a Krajánci překvapivě vedli 1:0. Lokomotiva zvolila ležérní začátek a rychle na to doplatila. Na konci 4. minuty uvolnil Lukáš Musil Michaela Reslera, který svůj nájezd zakončil brankou na 2:0.  Na konci 11. minuty se prosadil z přihrávky Lukáše Musila pro změnu Martin Černý a zvýšil na 3:0.  Podařenou úvodní čtvrtinu završil Lukáš Musil po asistenci Vladislava Doseděla na 4:0. V 15. minutě se prosadil pohotovou střelou Miloš Černý z přihrávky Karla Mifka na 5:0. V 16. minutě se konečně dostali ke slovu i hráči Lokomotivy. Po přihrávce Miroslava Váněho snížil Vladimír Doha na 5:1. Ve 20. minutě předvedli Krajánci kombinaci, na jejímž konci byl Tomáš Lesák a střelec Vladislav Doseděl - 6:1. Ve 22. minutě se pak prosadil Tomáš Lesák po akci Lukáše Musila na 7:1. Polovinu zápasu uzavřel na začátku 23. minuty Miroslav Váně po akci Libora Teplého - 7:2. Lokomotiva se ale nechtěla vzdát jen tak lehce. Na začátku 26. minuty se prosadil Tomáš Vavřina a snížil na 7:3. Krajánci ale rychle odpověděli a ve 28. minutě skóroval Lukáš Musil po přihrávce Michaela Reslera na 8:3. Za necelou minutu uvolnil Pavel Musil Martina Černého, který dokončil svůj hattrick na 9:3. Přesně za minutu se ale prosadil po akci Miroslava Váněho Radek Morkes a upravil stav na 9:4. Ve 31. minutě kontroval po rychlém brejku Michael Resler po přihrávce Lukáše Musila a zaokrouhlil stav na 10:4. Za dalších 14 sekund ale odpověděl Libor Teplý na 10:5 a za dalších 21 sekund po asistenci Vladimíra Dohy stejný hráč skóroval na 10:6. Ve 32. minutě se prosadil Vladislav Doseděl po akci Tomáše Lesáka na 11:6 a ve 35. minutě Lukáš Musil po brejku Michaela Reslera na 12:6 a dokončil tak svůj hattrick.  Třetí čtvrtinu (bohatou na branky) zakončil ve 36. minutě Miroslav Váně po přihrávce Libora Teplého - 12:7. Do posledního dějství už Lokomotiva nastoupila bez vyloučeného Radka Morkese (osobní trest na 10 minut za nadávky rozhodčímu). I přesto se Lokomotiva nevzdala a stále hrozila. Hned v úvodní minutě snížil bombou Vladimír Doha po přihrávce Miroslava Váněho na 12:8. Ve 43. minutě odpověděl Karel Mifek po přihrávce Michaela Reslera na 13:8.  Za necelou minutu dokončil svůj hattrick Libor Teplý po spolupráci s Miroslavem Váněm a snížil na 13:9. Ve 46. minutě přihrával Tomáš Vavřina a hattrick dokočil také Vladimír Doha na 13:10. Poslední slovo měl dvě sekundy před koncem nejstarší hráč na hřišti Pavel Musil, který zužitkoval přihrávku Tomáše Lesáka na konečných 14:10.

Fakta - branky: Martin Černý 3, Lukáš Musil 3, Michael Resler 2, Vladislav Doseděl 2, Miloš Černý, Tomáš Lesák, Pavel Musil, Karel Mifek - Libor Teplý 3, Vladimír Doha 3, Miroslav Váně 2, Radek Morkes, Tomáš Vavřina. Asistence: Lukáš Musil 4, Michael Resler 3, Tomáš Lesák 3, Vladislav Doseděl, Karel Mifek, Pavel Musil - Miroslav Váně 4, Libor Teplý 2, Tomáš Vavřina, Vladimír Doha. Vyloučení: 1:0, navíc Radek Morkes (Lokomotiva Č. Třebová) - 10 minut osobní trest, využití: 0:1. Rozhodčí: Petr Šána. Sestava - Krajánci Ústí nad Orlicí: Jiří Kaplan - Lukáš Musil, Tomáš Lesák, Vladislav Doseděl, Michael Resler (1,5), Pavel Musil, Karel Mifek, Miloš Černý, Martin Černý. Sestava - IHC Lokomotiva Česká Třebová: Martin Preisler - Tomáš Vavřina, Vladimír Doha, Miroslav Váně, Libor Teplý, Radek Morkes (10). 

Komentáře k tomuto článku