Spoluhráči.cz klub Krajánci Ústí nad Orlicí dokumenty a články 08 Krajánci prohrávali s Hello Kitty Letohrad již o tři branky, ale dokázali stav vyrovnat a uhráli tak ve 2. lize první bod!

Krajánci Ústí nad Orlicí – článek 08 Krajánci prohrávali s Hello Kitty Letohrad již o tři branky, ale dokázali stav vyrovnat a uhráli tak ve 2. lize první bod!

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

08 Krajánci prohrávali s Hello Kitty Letohrad již o tři branky, ale dokázali stav vyrovnat a uhráli tak ve 2. lize první bod!

Vytvořeno:29. 5. 2018, 8:38
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Sedmička Krajánů (na poslední chvíli se omluvil Zdeněk Pekárek) nezačala po postupu do 2. ligy svůj úvodní duel dobře. Brzy ústečtí hráči prohrávali o dvě branky, ale tento stav dokázali srovnat. Pak ale po chybách střídání a ,,námazu" Michaela Reslera prohrávali již o tři góly. Ale i tento nepříznivý stav Krajánci srovnali a v závěru sahali dokonce i po vítězství, ale ani ty nejvyloženější šance bohužel neproměnili.

Krajánci Ústí nad Orlicí - Hello Kitty Letohrad 5:5 (1:2, 0:0, 2:3, 2:0)

Na ukazateli skóre uplynula 28. sekunda a po asistenci Miroslava Váněho projel obranou Jakub Čada a střelou k tyči otevřel skóre utkání - 0:1. Ve 2. minutě se po akci Josefa Kuběnky trefil Erik Borovička a Hello Kitty už vedlo 0:2. Z šoku se ale Krajánci otřepali a po sólu přes celé hřiště se prosadil Vladimír Doha a snížil na 1:2. Téměř dalších dvacet minut si oba brankáři dávali pozor a také hráči se více věnovali bránění. Až ve 25. minutě sebral puk Michael Resler na červené Jakubu Čadovi, poslal do šance Jiřího Lunku, který nadvakrát vyrovnal na 2:2. Ve 30. minutě Krajánci špatně střídali a po rychlém brejku Erika Borovičky už Hello Kitty opět vedlo - 2:3. Ve 32. minutě opět letohradský tým využil špatného střídání Krajánků a Erik Borovička po asistenci Tomáše Malečka dokončil svůj hattrick na 2:4. Aby toho nebylo málo, tak se ve 34. minutě podařil dokonalý ,,námaz" Michaelu Reslerovi a Erik Borovička, který pár sekund před tím nevyužil zaváhání Vladimíra Dohy na červené, už druhou šancí nepohrdl a zvýšil na 2:5. S Krajánky to vypadalo v tu chvíli špatně, ale ve 36. minutě využil početní výhodu Krajánků Oldřich Čevora po asistenci Petra Moravce - 5:3. To Krajánky nakoplo a ani ne za minutu po kombinaci Oldřicha Čevory a Josefa Crhy přidal další branku Petr Moravec - 4:5. Krajánci začali tlačit, vytvářeli si šance, ale až ve 40. minutě nahodil puk od červené na branku Lubomír Nespěšný a za záda brankáře Růžičky ho dorazil Vladimír Doha - 5:5. Závěrečné minuty patřily Krajánkům, ale ani ty nejvyloženější šance neproměnili, a tak si vezou z tohoto duelu pouze bod.

Fakta - branky: Vladimír Doha 2, Oldřich Čevora, Jiří Lunka, Petr Moravec - Erik Borovička 4, Jakub Čada. Asistence: Josef Crha, Oldřich Čevora, Petr Moravec, Lubomír Nespěšný, Michael Resler - Josef Kuběnka, Tomáš Maleček, Miroslav Váně. Vyloučení: 2:2, využití: 1:0. Rozhodčí: ing. Jiří Černý. Sestava - Krajánci Ústí nad Orlicí: Lukáš Vavřina - Vladimír Doha, Lubomír Nespěšný, Josef Crha, Michael Resler (2), Jiří Lunka, Petr Moravec, Oldřich Čevora (2). Sestava - Hello Kitty Letohrad: Luboš Růžička - Josef Kuběnka, Filip Večeř, Karel Maleček, Tomáš Maleček (2), Miroslav Váně, Erik Borovička, David Babák, Jakub Čada (2).

Komentáře k tomuto článku