Spoluhráči.cz klub Krajánci Ústí nad Orlicí dokumenty a články 08 Litomyšl vrátila Krajánkům porážku z prvního kola i s úrokama!

Krajánci Ústí nad Orlicí – článek 08 Litomyšl vrátila Krajánkům porážku z prvního kola i s úrokama!

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

08 Litomyšl vrátila Krajánkům porážku z prvního kola i s úrokama!

Vytvořeno:16. 6. 2011, 0:06   (upraveno 23. 4. 2012, 7:43)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:I druhý zápas v tomto týdnu provázely problémy se sestavou. Na poslední chvíli tak byl nominován ze 2. ligy z dlouhoňovických Kaprů útočník Tomáš Plundra. Sestava tak čítala čtyři útočníky a tři obránce, ale už úvod naznačil, že Krajánci tentokrát nemají na obhájce loňského prvenství nárok.

IHC Litomyšl - Krajánci Ústí nad Orlicí 13:3 (4:1, 1:0, 3:1, 5:1)

Běžela 17. sekunda a Ondřej Dospěl uvolnil Marka Kalivodu a jeho střela skončila za zády Karla Nečase - 1:0. V 5. minutě po rychlé akci Jiřího Drobného st. zakončoval přesně Martin Samek a bylo to už 2:0. Za necelou minutu po asistenci Jana Pešky zvýšil Michal Šauer na 3:0. Když v 7. minutě přidal další zásah po asistenci Michala Šauera Jan Peška, tak to vypadalo s Krajánky velmi zle - 4:0. V 9. minutě ale Litomyšla chybovala ve vlastní polovině, k puku se dostal Michael Resler a zpoza branky snížil na 4:1. Ve druhé čtvrtině Krajánci sice hru vyrovnali, vytvořili si i několik slibných příležitostí, ale z branky se radoval pouze soupeř, a to když v 15. minutě po akci Michala Šauera zvýšil Jiří Drobný ml. na 5:1. Do třetí části vstoupili lépe Krajánci. Ve 27. minutě po přihrávce Josefa Crhy mířil Pavel Pokorný přesně z dálky a snížil na 5:2. Za necelou minutu ale odpověděl po individuální akci Michal Šauer na 6:2. Ve 31. minutě se pro změnu prosadil Jan Peška a upravil na 7:2. Třetí dějství pak zakončil po přihrávce Marka Kalivody Ondřej Dospěl - 8:2. Na konci 39. minuty po samostatné akci zvýšil Marek Kalivoda na 9:2, ale Krajánci se také radovali. Po přesné přihrávce Tomáše Lesáka snížil Pavel Musil na začátku 42. minuty na 9:3. Závěr byl ale plně v režii rozjetých hráčů Litomyšle. Ve 43. minutě dovršil po spolupráci s Janem Lipavským desítku Ondřej Dospěl - 10:3. Přesně za minutu pak Ondřej Dospěl po přihrávce Jana Pešky dovršil svůj hattrick - 11:3. Stejný kousek se povedl ve 46. minutě po akci Jiřího Drobného st. i Markovi Kalivodovi - 12:3. Ve 48. minutě založil akci brankář Jiří Portlík a Martin Samek zakončil utkání na 13:3. V závěru ještě napadl Marek Kalivoda Pavla Musila a musel předčasně do kabin. Fakta - branky: Ondřej Dospěl 3, Marek Kalivoda 3, Michal Šauer 2, Martin Samek 2, Jan Peška 2, Jiří Drobný ml. - Michael Resler, Pavel Pokorný, Pavel Musil. Asistence: Jiří Drobný st. 2, Michal Šauer 2, Jan Peška 2, Jiří Portlík, Marek Kalivoda, Jan Lipavský, Ondřej Dospěl - Josef Crha, Tomáš Lesák. Rozhodčí: Jiří Černý (Lanškroun). Vyloučení: 3:1. Navíc Michal Šauer a Marek Kalivoda (Oba Litomyšl) - 10 minut. Sestava - Litomyšl: Jiří Portlík - Marek Kalivoda, Jiří Drobný st., Jan Lipavský, Bohumil Jakubec, Ondřej Dospěl, Michal Šauer, Martin Samek, Jiří Drobný ml., Jan Peška. Sestava - Krajánci: Karel Nečas - Tomáš Lesák, Pavel Pokorný, Lukáš Musil, Pavel Musil, Josef Crha, Michael Resler, Tomáš Plundra.

Komentáře k tomuto článku