Spoluhráči.cz klub Krajánci Ústí nad Orlicí dokumenty a články 08 O prohře rozhodly neproměněné šance Krajánků a hrubé chyby v závěru...

Krajánci Ústí nad Orlicí – článek 08 O prohře rozhodly neproměněné šance Krajánků a hrubé chyby v závěru...

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

08 O prohře rozhodly neproměněné šance Krajánků a hrubé chyby v závěru...

Vytvořeno:9. 6. 2015, 14:22
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:V úvodním duel druhé části se utkali Krajánci s postupujícím celkem Heat-Tech Lanškroun. Soupeř si vyprosil start hráče navíc (Petr Mík ml.) a nakonec tento hráč (jinak Panda Lanškroun) se trefil v utkání třikrát a rozhodl vlastně celý duel. Přesto Krajánci v oslabené sestavě s vysokým věkovým průměrem sehráli vyrovnaný duel s nešťastným koncem, ovšem proti soupeři dostáli pravidel soutěže a mohou odcházet se vztyčenou hlavou.

Krajánci Ústí nad Orlicí - Heat - Tech Lanškroun 5:6 (1:1, 1:2, 3:2, 0:1)

Už ve 2. minutě se prosadil individuálně bekhendem Jan Koutský a otevřel tak skóre utkání - 0:1.  V 7. minutě ale Pavel Musil přihrával a Martin Černý vyrovnal na 1:1. Za necelých deset minut ale vrátil Lanškrounu vedení Petr Mík ml. po asistenci Jana Juřiny - 1:2. V 18. minutě ale nasadil k sólu Marek Šťastný a vyrovnal na 2:2. Ve 23. minutě předvedl podobné sólo David Langr a také mířil přesně - 2:3. Do třetí části pak Krajánci vstoupili ve 27. minutě vyrovnávacím gólem Miloše Černého, který skóroval po asistenci Marka Šťastného - 3:3. Ve 29. minutě vybojovali Krajánci puk a po přihrávce Martina Černého poslal Michael Resler Krajánky poprvé do vedení - 4:3. Za dalších 8 sekund ale po přihrávce Matěje Vičara vyrovnal pohotově Petr Mík ml. - 4:4. Ve 32. minutě odpověděl Miroslav Resler po akci Marka Šťastného a vrátil Krajánkům vedení - 5:4. To drželi Krajánci do 36. minuty, kdy po kombinaci Davida Bednáře a Davida Langra vyrovnal Jan Juřina na 5:5. V dalším průběhu hry dosáhl po sólu Marek Šťastný další branku, kterou nejprve rozhodčí uznal, ale na následné protesty soupeře (domnělý ofsaj při vyloučení) nechal jet trestné střílení (podivuhodné rozhodnutí - ovšem v Lanškrouně se není čemu divit - pravidla tu nejsou proto, aby se dodržovala, ale neustále obcházela - směšné). To bohužel Miroslav Resler neproměnil. Ve 46. minutě pak sebral Petr Mík ml. na červené čáře puk Pavlu Musilovi a dokončeným hattrickem rozhodl o osudu utkání - 5:6. Zbytek zápasu dohrávali Krajánci při hře bez brankáře, ale ani obrovské nasazení k vyrovnání nevedlo. Bohužel se soupeř nezachoval zrovna moc férově. Před utkání si vyprosil posilu pro malý počet hráčů (prý jen pět). Nakonec hráčů bylo osm i s P. Míkem mladším. Krajánci tuto situaci neřešili, ovšem soupeře i přes tento fakt asi výhra těší tejně.... Není k tomu co dodat. Krajánci ale i přes fakt, že ze sedmi hráčů nastoupili dva nad padesát a pět nad 40 let, ostudu určitě neudělali. Všem patří poděkování za bojovnost.

Fakta - branky: Martin Černý, Marek Šťastný, Miloš Černý, Michael Resler, Miroslav Resler - Petr Mík ml. 3, Jan Koutský, David Langr, Jan Juřina. Asistence: Marek Šťastný 2, Pavel Musil, Martin Černý - Jan Juřina, Matěj Vičar, David Langr, David Bednář. Vyloučení: 3:4, berz využití. Rozhodčí: Jiří Černý. Sestava - Krajánci Ústí nad Orlicí: Jiří Kaplan - Marek Šťastný, Miroslav Resler (2), Pavel Musil, Michael Resler (2), Oldřich Čevora, Martin Černý (2), Miloš Černý. Sestava - Heat - Tech Lanškroun: Karel Vaněk - Michal Janků (2), Matěj Vičar (10), Petr Mík st., David Langr, Jan Juřina, David Bednář, Jan Koutský (4), Petr Mík ml.

Komentáře k tomuto článku