Spoluhráči.cz klub Krajánci Ústí nad Orlicí dokumenty a články 08 Ustrašené českotřebovské LDM inkasovalo od Krajánků šestnáct branek

Krajánci Ústí nad Orlicí – článek 08 Ustrašené českotřebovské LDM inkasovalo od Krajánků šestnáct branek

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

08 Ustrašené českotřebovské LDM inkasovalo od Krajánků šestnáct branek

Vytvořeno:3. 11. 2015, 12:51
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Hráči českotřebovského LDM neskrývali již před utkáním obavu z vysoké prohry. Od prvních minut pak hráli ustrašeně a inkasovali jednu branku za druhou. Do poloviny utkání jich měli na svém kontě plných devět a ve druhé půlce inkasovali dalších sedm, když hattricku dosáhl Lukáš Heřmanský. Kromě Tomáše Lesáka se trefili všichni hráči. Pěti asistencí dosáhl Michal Bohatý.

Krajánci Ústí nad Orlicí - HC LDM Česká Třebová 16:1 (9:0, 7:1)

Už ve 4. minutě uvolnil Michal Bohatý Lukáše Heřmanského a ten otevřel skóre utkání - 1:0. V 7. minutě pak po asistenci Oldřicha Čevory zvýšil Petr Moravec do odkryté branky na 2:0. V 8. minutě se individuálně prosadil Lubomír Nespěšný a bylo to už 3:0. Na začátku 10. minuty po spolupráci s Janem Drozdem zvýšil Miroslav Resler na 4:0 a ve 14. minutě po přřihrávce Michaela Reslera přidal další branku od modré Jan Drozd - 5:0. Na začátku 15. minuty po asistenci Michala Bohatého podruhé v utkání skóroval Lukáš Heřmanský na 6:0. V 16. minutě pak zužitkoval přihrávku Michaela Reslera Jan Drozd na 7:0. Za dalších 46 sekund uvolnil Michael Resler pro změnu Oldřicha Čeroru, který změnil stav na 8:0. V 17. minutě uzavřel gólově první polovinu Tomáš Rozlílek po asistenci Michala Bohatého - 9:0. Na konci 23. minuty zaokrouhlil stav na 10:0 z přihrávky Petra Moravec Miroslav Resler. Ve 29. minutě ujel Lukáš Heřmanský a z jeho přihrávky mířil přesně i Michal Bohatý na 11:0. Za dalších 7 sekund po vyhraném buly Petra Moravce ujel Michael Resler a skóroval na 12:0.  Ve 32. minutě našel Michal Bohatý ideální nahrávkou Michaela Reslera a ten blafákem upravil stav na 13:0. Ve 35. minutě přihrával opět Michal Bohatý a Lukáš Heřmanský dosáhl hattricku na 14:0. Ve 36. minutě nejprve Miroslav Resler dorážel nahrávku Petra Moravce a dorážku tečoval Oldřich Čevora na 15:0. Ve 37. minutě pak zužitkoval další asistenci Miroslava Reslera pro změnu Petr Moravec na 16:0. Ve 38. minutě si nechal obránci ujet Miroslava Čečotku, který upravil stav na konečných 16:1.

Fakta - branky: Lukáš Heřmanský 3, Jan Drozd 2, Michael Resler 2, Oldřich Čevora 2, Miroslav Resler 2, Petr Moravec 2, Michal Bohatý, Lubomír Nespěšný, Tomáš Rozlílek - Miroslav Čečotka. Asistence: Michal Bohatý 5, Michael Resler 3, Petr Moravec 2, Miroslav Resler 2, Oldřich Čevora, Jan Drozd, Lukáš Heřmanský - nikdo. Vyloučení: 0:0. Rozhodčí: Petr Kvasnička, Radek Morkes. Sestava - Krajánci Ústí nad Orlicí: Milan Beneš - Lubomír Nespěšný, Tomáš Lesák, Michal Bohatý, Tomáš Rozlílek, Lukáš Heřmanský, Jan Drozd, Miroslav Resler, Michael Resler, Petr Moravec, Oldřich Čevora. Sestava - HC LDM Česká Třebová: David Břeň - Jiří Jebousek, Miroslav Čečotka, Vladimír Marek, Libor Šplíchal, Libor Gremlica, Dušan Gremlica, Radek Mňuk, Tomáš Kareš, Erik Dobroucký, Roman Hartman. 

Komentáře k tomuto článku