Spoluhráči.cz klub Krajánci Ústí nad Orlicí dokumenty a články 09 Krajánci definitivně zpečetili postup do 1. ligy výhrou nad Kačery z Kerhartic

Krajánci Ústí nad Orlicí – článek 09 Krajánci definitivně zpečetili postup do 1. ligy výhrou nad Kačery z Kerhartic

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

09 Krajánci definitivně zpečetili postup do 1. ligy výhrou nad Kačery z Kerhartic

Vytvořeno:11. 11. 2012, 22:30   (upraveno 11. 4. 2013, 15:39)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Docela poslední krok k definitivě postupu udělali Krajánci ve svém devátém vystoupení, a to s celkem Kačerů z Kerhartice. Kačeři se sice drželi, ale nakonec je zcela zlomila 13. minuta, kdy inkasovali hned tři branky. Ve druhém poločase sice využili slabší chvilky brankáře Milana Beneše, ale na vysoké výhře a postupu Krajánků do první ligy to už nic nezměnilo.

Krajánci Ústí nad Orlicí - Kačeři Kerhartice 9:4 (5:0, 4:4)

Už ve 4. minutě se Krajánkům vyplatilo napadání ve třetině Kačerů a po nahrávce Lukáše Heřmanského prostřelil Romana Dočkala v brance po zemi Josef Crha - 1:0. V 8. minutě poslal Michael Resler do brejku Michala Schlögla a jeho nezištnou přihrávku před brankou proměnil v další branku Lukáš Musil - 2:0. Ve 13. minutě se nejprve individuálně prosadil Pavel Musil a svůj odvážný nájezd před branku zakončil gólem na 3:0. Za dalších dvacet sekund po kombinaci Pavla Musila a Michaela Reslera zakončoval Michal Schlögl na 4:0. Za dalších osm sekund po přiťuknutí od Michaela Reslera se prosadil bombou pod horní tyč Pavel Musil a zvýšil na 5:0. Ve22. minutě se osmělili i Kačeři a střelu Ivana Horského sice Milan Beneš stačil vyrazit, ale na dorážku Libora Slavíka byl krátký - 5:1. Ve 25. minutě našel na modré čáře Michael Resler najetého Michala Schlögla a ten odpověděl přesně a upravil stav na 6:1. Na začátku 27. minuty ztratili Krajánci ve třetině Kačerů puk a po rychlé přihrávce Rostislava Ondráčka snížil nejlepší střelec soutěže Michal Strnad ml. na 6:2. To se Kačerům zalíbilo a vytvořili si další šance a nakonec po kombinaci s Liborem Slavíkem se podařilo ze strany Václavu Vaníčkovi překvapit Milana Beneše a snížit na 6:3. Ve 32. minutě ale odpověděl Lubomír Nespěšný brankou na 7:3. Stačila ale jen chvilka nepozornosti v řadách Krajánků a za dalších 17 sekund po asistenci Libora Slavíka upravil stav na 7:4 Ivan Horský. Ve 36. minutě hráli Kačeři dvojnásobnou přesilovku při vyloučení Josefa Crhy a Lukáše Heřmanského, ale puk vybojoval Michal Schlögl a po jeho pasu a chybě brankáře Romana Dočkala zvýšil Michal Bohatý na 8:4. Výhru pak zvýraznil jedenáct sekund před koncem po přihrávce Michala Bohatého Karel Mifek, který přesně mířenou střelou zakončil utkání na konečných 9:4 a pečetil tak tím i postup do 1. ligy.

Fakta - branky: Pavel Musil 2, Michal Schlögl 2, Josef Crha, Lukáš Musil, Lubomír Nespěšný, Michal Bohatý, Karel Mifek - Libor Slavík, Michal Strnad ml., Václav Vaníček, Ivan Horský. Asistence: Michael Resler 3, Michal Schlögl 2, Lukáš Heřmanský, Michal Bohatý - Libor Slavík 2, Ivan Horský, Rostislav Ondráček. Vyloučení: 2:2. Rozhodčí: Josef Halbrštát, Filip Maršík. Sestava - Krajánci: Milan Beneš - Lukáš Musil, Dušan Schlögl - Michael Resler, Pavel Musil, Michal Schlögl - Karel Mifek, Lubomír Nespěšný - Michal Bohatý, Josef Crha, Lukáš Heřmanský. Sestava - Kačeři: Roman Dočkal - Michal Strnad st., Michal Strnad ml., Martin Motl, Rostislav Ondráček, Milan Fišer, Václav Vaníček, Ivan Horský, Luboš Čurda, Michal Čech, Petr Eliáš, Libor Slavík.

Komentáře k tomuto článku