Spoluhráči.cz klub Krajánci Ústí nad Orlicí dokumenty a články 09 Lokomotiva v plné sestavě nedala tentokrát Krajánkům šanci

Krajánci Ústí nad Orlicí – článek 09 Lokomotiva v plné sestavě nedala tentokrát Krajánkům šanci

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

09 Lokomotiva v plné sestavě nedala tentokrát Krajánkům šanci

Vytvořeno:11. 6. 2015, 16:24
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Českotřebovská Lokomotiva po dvou prohrách s Krajánky v českotřebovské soutěži tentokrát neponechala nic náhodě a přicestovala v plné sestavě. Od prvních minut byla pánem na ledě a Krajánci postupně ztráceli půdu pod nohama. Nakonec i díky brankáři Jiřímu Kaplanovi nebyla prohra tak drtivá.

Krajánci Ústí nad Orlicí "B" - IHC Lokomotiva Česká Třebová 2:8 (0:2, 1:4, 1:1, 0:1)

První branka na sebe nedala tradičně dlouho čekat a po individuální akci se prosadil Miroslav Váně a třebovské družstvo vedlo 0:1. Až ve 12. minutě byl na počátku akce opět Miroslav Váně a po jeho přihrávce se trefil Libor Teplý a zvýšil na 0:2. Na začátku 15. minuty režíroval akci opět Miroslav Váně a po jeho další asistenci mířil přesně Tomáš Čejka - 0:3. V 16. minutě se individuálně prosadil Tomáš Řehák a bylo to už 0:4. Až v 17. minutě uvolnil Oldřich Čevora Miroslava Reslera a jeho blafák skončil za zády Radka Ehrenbergera - 1:4. Ve 20. minutě soupeř z Třebové odpověděl akcí Radka Morkese a brankou Tomáše Vavřiny - 1:5. První polovinu utkání zakončil ve 24. minutě Štěpán Švec po akci Tomáše Řeháka - 1:6. Druhou polovinu zahájili Krajánci dobře a na začátku 31. minuty poslal Oldřich Čevora na červené do brejku Michaela Reslera a jeho blafák znamenal snížení na 2:6. Za necelé tři minuty ale odpověděl po asistenci Radka Morkese Tomáš Vavřina na 2:7 a skóre zápasu uzavřel ve 38. minutě Radek Morkes po přihrávce Tomáše Řeháka - 2:8.

Fakta - branky: Miroslav Resler, Michael Resler - Tomáš Vavřina 2, Miroslav Váně, Libor Teplý, Tomáš Čejka, Tomáš Řehák, Štěpán Švec, Radek Morkes - Oldřich Čevora 2 - Radek Morkes 2, Miroslav Váně 2, Tomáš Řehák 2. Bez vyloučení, rozhodčí: Jiří Černý. Sestava - Krajánci Ústí nad Orlicí "B": Jiří Kaplan - Miroslav Resler, Stanislav Kraitl, Michael Resler, Oldřich Čevora, Karel Mifek, Pavel Hvězda, Martin Černý, Miloš Černý. Sestava - IHC Lokomotiva Česká Třebová: Radek Ehrenberger - Tomáš Čejka, Radek Morkes, Miroslav Váně, Libor Teplý, Tomáš Vavřina, Tomáš Řehák, Štěpán Švec, Jan Jirmásek.

Komentáře k tomuto článku