Spoluhráči.cz klub Krajánci Ústí nad Orlicí dokumenty a články 10 Nováček 1. ligy HC Tepi Němčice ukázal své kvality, ovše, zkušenost Krajánků slavila úspěch

Krajánci Ústí nad Orlicí – článek 10 Nováček 1. ligy HC Tepi Němčice ukázal své kvality, ovše, zkušenost Krajánků slavila úspěch

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

10 Nováček 1. ligy HC Tepi Němčice ukázal své kvality, ovše, zkušenost Krajánků slavila úspěch

Vytvořeno:24. 11. 2014, 22:07
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:V úvodním utkání druhého kola měli Krajánci za soupeře nováčka HC Tepi Němčice, který se probojoval ze druhé ligy z druhého místa do ligy první. Soupeř má ve svém kádru řadu bývalých hokejistů, a tak se hrál od prvních minut rychlý hokej. Střeleckou potenci ale prokázali lepší Krajánci a v souboji brankářů nakonec vyšel jako úspěšnější Milan Beneš v brance Krajánků, když Roman Janco v dresu Tepi sice dělal, co mohl, ale šesti brankám nezabránil.

Krajánci (Svitrap) Ústí nad Orlicí - HC Tepi Němčice 6:2 (3:1, 3:1)

Od prvních sekund se hrál rychlý hokej a až do začátku 7. minuty drželi oba brankáři čistá konta. Pak se ale prodral až před branku Oldřich Čevora, jemu ještě stačil brankář Janco puk vypíchnout, ovšem přesně na hůl Michaela Reslera, od nějž putoval puk do opuštěné branky - 1:0. Radost ale Krajánkům dlouho nevydržela. V obranném zákroku klopítl Petr Kovář, kterého přebruslil David Tichý, objel branku a po jeho přihrávce se štěstím dorážel puk za záda Milana Beneše Petr Nejedlý - 1:1. Po dalších třiceti sekundách ale poslal Tomáš Lesák do brejku Lukáše Musila, který vymetl bekhendem šibenici branky Romana Janca a vrátil Krjánkům vedení- 2:1.  V 16. minutě zamkli Krajánci soupeře v jeho třetině a po přihrávce Josefa Crhy střílel Michal Bohatý a jeho střelu si obránci tečovali do vlastní sítě a bylo to 3:1. Na konci 26. minuty poslal do brejku Miroslav Resler Oldřicha Čevoru a ten prostřelil po zemi brankářa Janca a zvýšil už na 4:1. Ve 29. minutě opět Krajánci zatlačili soupeře do jeho třetiny. Puk putoval z hole Michaela Reslera na Miroslava Reslera a jeho střelu tečoval za záda němčického brankáře Tomáš Rozlílek - 5:1. Ve 30. minutě pak poslal do dalšího brejku Karel Mifek Lukáše Musila a tan ani tentokrát nezaváhal a přidal další branku na 6:1. Až v poslední minutě HC Tepi zužitkovalo přesilovku, když přihrávku Libora Honse poslal za záda jinak bezchybného Milana Beneše Marek Kalivoda - 6:2. Krajánci v utkání ještě nevyuižili několik vyložených šanci, dvakrát trefili tyč, ale zahráli velmi dobře a po právu se mohou radovat z prvních třech bodů ve druhém kole 1. ligy.

Fakta - branky: Lukáš Musil 2, Michael Resler, Michal Bohatý, Oldřich Čevora, Tomáš Rozlílek - Petr Nejedlý, Marek Kalivoda. Asistence: Miroslav Resler 2, Oldřich Čevora, Tomáš Lesák, Josef Crha, Karel Mifek - David Tichý, Libor Hons. Rozhodčí: Štěpán Švec, Filip Maršík. vyloučení: 5:2, využití: 0:1. Sestava - Krajánci (Svitap) Ústí nad Orlicí: Milan Beneš - Petr Kovář, Miroslav Resler - Michael Resler, Oldřich Čevora, Tomáš Rozlílek - Tomáš Lesák, Karel Mifek - Josef Crha, Michal Bohatý, Lukáš Musil. Sestava - HC Tepi Němčice: Roman Janco - Michal Janků, Jan Juřina, Petr Mík, Petr Nejedlý, David Bednář, David Tichý, Petr Juhas, Zdeněk Neťuka, Petr Číp, Libor Hons, Marek Kalivoda.

Komentáře k tomuto článku