Spoluhráči.cz klub Krajánci Ústí nad Orlicí dokumenty a články 10 Po výhře Krajánků nad Bandity skončí ústecký celek nejhůře druhý!!!

Krajánci Ústí nad Orlicí – článek 10 Po výhře Krajánků nad Bandity skončí ústecký celek nejhůře druhý!!!

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

10 Po výhře Krajánků nad Bandity skončí ústecký celek nejhůře druhý!!!

Vytvořeno:16. 6. 2017, 9:47
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Ani poslední celek tabulky - českotřebovští Banditi - nepřijel kompletní a pouze s pěti hráči. Krajánci měli motivaci, protože jsou stále ve hře o titul. Po první vyrovnané čtvrtině tak byli Krajánci již plně pány na hřišti a po zásluze vysoko zvítězili. Výhrou potvrdili druhé místo v tabulce a v případě plného bodového zisku v posledních dvou duelech můžou skončit i první. Zatím mají Krajánci jisté nejhůře druhé místo.

Krajánci Ústí nad Orlicí - Banditi Česká Třebová 13:4 (1:1, 5:1, 3:0, 4:2)

Ve 4. minutě našel zpoza branky Oldřich Čevora najetého Petra Moravce, který otevřel skóre zápasu - 1:0. V 9. minutě ale stačila Banditům malá skulinka v obraně Krajánků a po akci Karla Steinmetze vyrovnal Jakub Fuzik na 1:1. Zbytek zápasu už byl ale plně v režii ústeckého celku. V 15. minutě vrátil Krajánkům vedení po další přihrávce Oldřicha Čevory Jiří Lunka - 2:1. Za dalších 31 sekund se individuálně prosadil Oldřich Čevora a zvýšil už na 3:1. Ve 20. minutě po přihrávce Jana Krejzy zvýšil Jiří Lunka na 4:1. Na konci 22. minuty ale po pasu Michala Soukupa ujel Jakub Fuzik a snížil  přesně mířenou střelou na 4:2. Za dalších 35 sekund ale uvolnil Oldřich Čevora Petra Moravce a ten odpověděl na 5:2. Druhou část pak uzavřel po přesné přihrávce Jana Krejzy střelou k tyči Michael Resler - 6:2. Ve třetí části pak Krajánci pokračovali v náporu a Banditům viditelně docházely síly. Ve 30. minutě po asistenci Petra Moravce zvýšil Oldřich Čevora na 7:2 a ve 33. minutě po přihrávce Oldřicha Čevory dokončil svůj hattrick Jiří Lunka - 8:2. Za dalších 67 sekund uzavřel třetí část po přihrávce Karla Mifka Petr Moravec a i on uzavřel svůj hattrick na 9:2. Na konci 37. minuty chyboval obránce Banditů a puk se štěstí dostal odrazem od Krala Mifka do branky, který tak zaokrouhlil stav na 10:2. Ve 41. minutě uvolnil Jiří Lunka Jana Krejzu a ten zvýšil už na 11:2 a stejný hráč se pak prosadil za dalších 15 sekund, tentokrát po přihrávce Oldřicha Čevory - 12:2. Ve 44.minutě vybojoval na vlastní polovině puk Jiří Lunka, našel najetého Michaela Reslera u branky Banitů,který nadvakrát překonal Radka Ehrenbergera - 13:2. Ve 45. minutě naopak našel Karel Steinmetz u branky Matěje Švece, který nadvakrát překonala Jana Macáka a snížil na 13:3. V poslední sekundě utkání pak po akci Matěje Švece upravil stav na konečných 13:4 Michal Soukup. Výhra tak znamená, že Krajánci skončí nejhůře druzí a můžou se ještě i poprat o první místo.

Fakta - branky: Petr Moravec 3, Jiří Lunka 3, Michael Resler 2, Oldřich Čevora 2, Jan Krejza 2, Karel Mifek - Jakub Fuzik 2, Matěj Švec, Michal Soukup. Asistence: Oldřich Čevora 5, Jan Krejza 2, Jiří Lunka 2, Karel Mifek, Petr Moravec - Karel Steinmetz 2, Michal Soukup. Vyloučení: 1:0, bez využití. Rozhodčí: Vojtěch Švub. Sestava - Krajánci Ústí nad Orlicí: Karel Mifek, Lubomír Nespěšný, Oldřich Čevora (1,5), Petr Moravec, Jan Krejza, Pavel Držmíšek, Jiří Lunka, Michael Resler. Sestava - Banditi Česká Třebová: Radek Ehrenberger - Jakub Fuzik, Karel Steinmetz, Matěj Švec, Tomáš Čejka, Michal Soukup.

Komentáře k tomuto článku