Spoluhráči.cz klub Krajánci Ústí nad Orlicí dokumenty a články 10 Svitap díky katastrofální druhé polovině prohrál s českotřebovskými Kohouty

Krajánci Ústí nad Orlicí – článek 10 Svitap díky katastrofální druhé polovině prohrál s českotřebovskými Kohouty

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

10 Svitap díky katastrofální druhé polovině prohrál s českotřebovskými Kohouty

Vytvořeno:19. 6. 2014, 12:38   (upraveno 24. 8. 2014, 21:23)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Zápas, který hodně napověděl o složení finálových trojic třetí a čtvrté ligy odehrál Svitap s českotřebovskými Kohouty. Po první vyrovnané polovině, kdy Svitap dokonce vedl přišla katastrofa v podobě druhé poloviny utkání. Soupeři se dařilo téměř vše, naopak hráčům Svitapu téměř nic. Nakonec z toho byla zasloužená prohra.

Svitap (Krajánci) Ústí nad Orlicí - Kohouti Česká Třebová 6:10 (1:2, 3:1, 1:5, 1:2)

Na začátku 4. minuty po akci Oldy Čevory přesně zamířil mezi betony brankáře Kamila Švece Michael Resler a otevřel skóre utkání - 1:0. V 7. minutě ale Štěpán Švec vyrovnal na 1:1, aby v 10. minutě výsledek otočil Radek Metzner a uzavřel tak první čtvrtinu utkání - 1:2. Hned v úvodu druhé části zvýšil Michal Soukup na 1:3, ale Svitap to nepoložilo. Na konci 16. minuty po akci Karla Mifka snížil Tomáš Lesák na 2:3, aby ve 21. minutě nejprve Michael Resler z přihrávky Oldy Čevory vyrovnal na 3:3 a za dalších šest sekund po individuální akci Karla Mifka Svitap dokonce vedl - 4:3. Do druhé poloviny vlítli Kohouti jako uragán a dařilo se jim téměř vše. Ve 26. minutě nejprve ve vyložené pozici Michael Resler trefil tyč a z následného protiútoku Radek Metzner vyrovnal na 4:4. V následující minutě dokonal obrat Karel Steinmetz a Kohouti šli do vedení - 4:5. Ve 29. minutě se individuálně prosadil Štěpán Švec na 4:6 a stejný hráč pak dokončil svůj hattrick ve 31. minutě na 4:7. Ve 33. minutě pak uzavřel třetí část stejný hráč na 4:8.  Na začátku 36. minuty ale Karel Mifek po individuální akci snížil na 5:8 a do poslední čtvrté části šli Krajánci s odhodláním výsledek zvrátit. Ve 39. minutě jim ale zhatil plány dokončeným hattrickem Radek Metzner - 5:9 a svým pátým gólem v utkání Štěpán Švec pečetil výsledek ve 43. minutě na 5:10. Poslední slovoměl ale Svitap. Ve 48. minutě zužitkoval pas Michaela Reslera na červenou Miroslav Resler a zmírnil tak prohru na konečných 6:10.

Fakta - branky: Karel Mifek 2, Michael Resler 2, Miroslav Resler, Tomáš Lesák - Štěpán Švec 5, Radek Metzner 3, Michal Soukup, Karel Steinmetz. Asistence: Oldřich Čevora 2, Karel Mifek, Michael Resler - Matěj Švec 2, Michal Soukup, Karel Steinmetz, Štěpán Švec. Vyloučení: 3:2, Rozhodčí: Jiří Černý. Sestava - Svitap (Krajánci) Ústí n/O: Karel Vaněk - Miroslav Resler, Karel Horák, Michael Resler, Oldřich Čevora, Karel Mifek, Tomáš Lesák, Pavel Musil, Stanislav Kraitl. Sestava - Kohouti Česká Třebová: Kamil Švec - Petr Šána, Matěj Švec, Michal Soukup, Karel Steinmetz, Radek Metzner, Štěpán Švec.

Komentáře k tomuto článku