Spoluhráči.cz klub Krajánci Ústí nad Orlicí dokumenty a články 11 Kačeři byli pro Krajánky tvrdým oříškem....

Krajánci Ústí nad Orlicí – článek 11 Kačeři byli pro Krajánky tvrdým oříškem....

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

11 Kačeři byli pro Krajánky tvrdým oříškem....

Vytvořeno:9. 12. 2014, 16:52   (upraveno 16. 12. 2014, 12:50)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Ve druhém utkání druhého kola 1. ligy ČHL čekal na Krajánky druhý nováček první ligy, a to Kačeři Kerhartice. Soupeř byl nad očekávání těžký, ale nakonec v posledních minutách přece jenom padl a Krajánci se mohli radovat z druhé výhry.

Krajánci (Svitap) Ústí nad Orlicí - HC Kačeři Kerhartice 9:7 (3:3, 6:4)

Už na konci 3. minuty šli Krajánci do vedení, když přihrávku Tomáše Rozlílka proměnil ve vedoucí branku Oldřich Čevora - 1:0. Na začátku 7. minuty už bylo ale vyrovnáno. Rychlý protiútok Michala Strnada ml. proměnil ve vyrovnání Martin Motl - 1:1. Za dalších 65 sekund ale opět po asistenci Tomáše Rozlílka vrátil Krajánkům vedení znovu Oldřich Čevora - 2:1. Za dalších 18 sekund i na druhé straně zaúřadovala stejná dvojice. Rychlý Michal Strnad ml. ujel ústeckým obráncům a opět Martin Motl překonal Milana Beneše v brance - 2:2. Aby toho nebylo málo, tak na začátku 15. minuty uvolnil Libor Slavík s chutí hrajícího Michala Strnada ml. a ten poslal Kačery do vedení - 2:3. V 16. minutě ale vyslal Tomáš Lesák vpřed Lukáše Musila, který svůj průnik zakončil vyrovnáním na 3:3 a uzavřel tak první polovinu utkání. Ve 24. minutě našel přesnou přihrávkou Oldřich Čevora Vladimíra Knapa a ten poslal Krajánky do vedení - 4:3. Ve 25. minutě si to oba zopakovali a opět Vladimír Knap z přihrávky Oldy Čevory zvýšil na 5:3. Obrat ale dokázali i Kačeři. Ve 29. minutě přihrával Miloš Mejdr a Michal Strnad ml. snížil na 5:4. Ve 30. minutě vytvořili Kačeři závar před brankou Krajánků a po asistenci Patrika Jurca vyrovnal Milan Fišer na 5:5. Obrat pak dokonal na začátku 31. minuty dokončeným hattrickem Michal Strnad ml. - 5:6. Na začátku 32. minuty ale po asistenci Michala Bohatého srovnal krok Karel Mifek - 6:6. Ve 36. minutě už ale bylo Krajánkům pořádně horko. Po přihrávce Milana Fišera totiž poslal Kačery do vedení v přesilovce Patrik Jurco - 6:7. Na začátku 38. minuty zavezl puk do třetiny Michael Resler, posunul ho na Oldřicha Čevoru a z jeho přihrávky vyrovnal pohotově Tomáš Lesák - 7:7. Za dalších 54 sekund poslal do dalšího brejku Michal Bohatý Lukáše Musila a ten poslal Krajánky do vedení - 8:7. V dalších sekundách jel sám na branku Michael Resler, překonal brankáře Kačerů, ale jeho gól rozhodčí neviděli a tím pádem i neuznali. V poslední minutě uvolnil Tomáš Lesák Michala Bohatého a ten upravil tečí stav na konečných 9:7.

Fakta - branky: Oldřich Čevora 2, Lukáš Musil 2, Vladimír Knap 2, Karel Mifek, Tomáš Lesák, Michal Bohatý - Michal Strnad ml. 3, Martin Motl 2, Milan Fišer, Patrik Jurco. Asistence: Oldřich Čevora 3, Tomáš Rozlílek 2, Tomáš Lesák 2, Michal Bohatý 2 - Michal Strnad 2, Libor Slavík, Miloš Mejdr, Patrik Jurco. Vyloučení: 2:2, využití: 0:1. Rozhodčí: Švec, Šána. Sestava - Krajánci: Milan Beneš - Lukáš Musil, Tomáš Musil, Michal Bohatý, Jaroslav Šeda, Vladimír Knap, Miroslav Resler, Karel Mifek, Michael Resler, Oldřich Čevora, Tomáš Rozlílek. Sestava - Kačeři Kerhartice: Roman Dočkal - Martin Motl, Michal Strnad ml., Petr Eliáš, Rostislav Ondráček, Milan Fišer, Václav Vaníček, Libor Slavík, Patrik Jurco, Miloš Mejdr, Zbyněk Škorpil, Jiří Beneš.

Komentáře k tomuto článku