Spoluhráči.cz klub Krajánci Ústí nad Orlicí dokumenty a články 11 Krajánci ,,naložili" oslabenou Lokomotivu šestnácti kusy!!!

Krajánci Ústí nad Orlicí – článek 11 Krajánci ,,naložili" oslabenou Lokomotivu šestnácti kusy!!!

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

11 Krajánci ,,naložili" oslabenou Lokomotivu šestnácti kusy!!!

Vytvořeno:20. 6. 2016, 14:28   (upraveno 20. 6. 2016, 14:29)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:S oslabenou českotřebovskou Lokomotivou neměl slitování především Jirka Drobný mladší, který konto soupeře zatížil sedmi kusy. Pětice hráčů soupeře se snažila statečně vzdorovat neutuchajícím nájezdům Krajánků, ale marně a nakonec si českotřebovské družstvo odvezlo nadílku šestnácti branek v síti Martina Preislera.

Krajánci Ústí nad Orlicí - Lokomotiva Česká Třebová 16:4 (5:2, 3:1, 4:0, 4:1)

Už ve 3. minutě se individuálně prosadil Jiří Drobný ml. a Krajánci vedli 1:0. Na začátku 5. minuty ale ujel Miroslav Váně a z jeho přihrávky vyrovnal Libor Teplý na 1:1. Už v 6. minutě ale odpověděl po přihrávce Josefa Crhy Marek Šťastný a vrátil Krajánkům vedení - 2:1. Za necelé tři minuty uvolnil Oldřich Čevora Jiřího Drobného ml. a bylo to už 3:1. Za dalších 14 sekund si to oba zopakovali a opět Jiří Drobný ml. dokončil už svůj první hattrick na 4:1. V poslední minutě první čtvrtiny po asistenci Karla Horáka zvýšil Miroslav Resler na 5:1. Soupeři ale stačilo pouhých 14 sekund a po akci Libora Teplého snížil Miroslav Váně na 5:2.  Hned v úvodu druhé části uvolnil Oldřich Čevora Karla Horáka a ten se také nemýlil - 6:2. V 17. minutě to byl opět Karel Horák, tentokrát z přihrávky Josefa Crhy, který zvýšil na 7:2. Na začátku 19. minuty uvolnil Jiří Drobný st. Jiřího Drobného ml. a opět to skončilo brankou - 8:2. Ve 20. minutě se dostala ke slovu i Lokomotiva a po rychlém brejku Miroslava Váněho zakončoval akci Tomáš Vavřina a snížil na 8:3. Ve 27. minutě byl na konci kombinace Miroslava Reslera a Jiřího Drobného ml. Michael Resler a do odkryté branky zvýšil na 9:3. Ve 33. minutě ,,zakulatil" stav Jiří Drobný ml., nyní z asistence Miroslava Reslera - 10:3. Za necelou minutu poslal Oldřich Čevora do šance Karla Horáka a ten nezaváhal a dokončil tak svůj hattrick na 11:3. Ve 36. minutě minutě pak dokončil už svůj druhý hattrick v utkání Jiří Drobný ml, a to z přihrávky Michaela Reslera - 12:3. Hned v úvodu čtvrté části se prosadil Oldřich Čevora z přihrávky Josefa Crhy - 13:3. V úvodu 38. minuty pak po akci Libora Teplého skóroval Radek Morkes na 13:4. Ve 41. minutě uvolnil Oldřich Čevora Marka Šťastného a ten přidal gól na 14:4. A stále toho neměli Krajánci dost. Ve 43. minutě se po sedmé prosadil v utkání střelec Jiří Drobný ml. - 15:4. Ve 47. minutě zakončila zápas souhra bratří Reslerů. Po přihrávce Michaela Reslera se trefil Miroslav Resler na konečných 16:4.

Fakta - branky: Jiří Drobný ml. 7, Karel Horák 3, Marek Šťastný 2, Miroslav Resler 2, Michael Resler, Oldřich Čevora - Libor Teplý, Miroslav Váně, Tomáš Vavřina, Radek Morkes. Asistence: Oldřich Čevora 5, Josef Crha 3, Michael Resler 2, Karel Horák, Jiří Drobný st., Jiří Drobný ml., Miroslav Resler - Miroslav Váně 2, Libor Teplý 2. Vyloučení: 0:0. Rozhodčí: Štěpán Švec. Sestava - Krajánci Ústí nad Orlicí: Jiří Kaplan - Karel Horák, Marek Šťastný, Oldřich Čevora, Josef Crha, Miroslav Resler, Jiří Drobný st., Jiří Drobný ml., Michael Resler. Sestava - Lokomotiva Česká Třebová: Martin Preisler -. Miroslav Pachl, Radek Morkes, Libor Teplý, Miroslav Váně, Tomáš Vavřina.

Komentáře k tomuto článku