Spoluhráči.cz klub Krajánci Ústí nad Orlicí dokumenty a články 11 Lanškrounská Panda letos poprvé padla,a to právě s Krajánky i díky hattricku Filipa Luňáka...

Krajánci Ústí nad Orlicí – článek 11 Lanškrounská Panda letos poprvé padla,a to právě s Krajánky i díky hattricku Filipa Luňáka...

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

11 Lanškrounská Panda letos poprvé padla,a to právě s Krajánky i díky hattricku Filipa Luňáka...

Vytvořeno:14. 6. 2015, 20:43   (upraveno 11. 6. 2018, 20:59)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Krajánci poprvé s trojicí choceňských posil Luňák, Voříšek a Krejza, kterou doplnili veteráni Crha, Horák, Čevora a Mich. Resler. Družstvo si brzy padlo do noty a postupně Pandu (nastoupila bez své hvězdy Tomáše Fořta) dostávala do úzkých a z tlaku si vytvořila dostatek šancí a nakonec rozhodovaly i výkony obou brankářů. Jistější byl Jirka Kaplan a Panda nakonec i díky hattricku Filipa Luňáka odešla letos poprvé poražena.

Krajánci Ústí nad Orlicí - Panda team Lanškroun 5:3 (2:1, 0:2, 2:0, 1:0)

Krajánci vstoupili do zápasu aktivně a bez ostychu. V 7. minutě se ale prosadil Dominik Kačerovský a po jeho přihrávce Jan Nastoupil překonal Jirku Kaplana - 0:1. Na začátku 9. minuty ale uvolnil Josef Crha Filipa Luňáka a po jeho střele po zemi bylo vyrovnáno - 1:1. Úvodní dějství zakončil dokončeným obratem Radim Voříšek, který zužitkoval přihrávku Jana Krejzy - 2:1. Ve druhé čtvrtině si Krajánci vybrali slabší chvilku. Řadu svých šancí neproměnili a zákonitě přišel trest. V 18. minutě po akci Jana Nastoupila vyrovnával v početní výhodě Patrik Konečný na 2:2. Aby toho nebylo málo, tak Krajánci chybovali při útočení a po přihrávce Tomáše Pachla poslal Pandu do vedení opět Patrik Konečný - 2:3. Druhá polovina zápasu už ale patřila aktivnějším Krajánkům. Ve 33. minutě po asistenci Jana Krejzy skončila bomba Filipa Luňáka za zády Tomáše Jansy a bylo vyrovnáno - 3:3. Za dalších 49 sekund nahrával zpoza branky Karel Horák a Michael Resler tečovanou střelou poslal Krajánky do vedení - 4:3.  Ve 44. minutě pak pečetil výhru Krajánků po akci Josefa Crhy další prudkou střelou a dokončeným hattrickem Filip Luňák - 5:3.

Fakta - branky: Filip Luňák 3, Radim Voříšek, Michael Resler - Patrik Konečný 2, Jan Nastoupil. Asistence: Josef Crha 2, Jan Krejza 2, Karel Horák - Dominik Kačerovský, Jan Nastoupil, Tomáš Pachl. Vyloučení: 1:2, využití: 0:1, rozhodčí: Radek Morkes. Sestava - Krajánci Ústí nad Orlicí: Jiří Kaplan - Filip Luňák, Radim Voříšek, Karel Horák, Michael Resler, Jan Krejza (1,5), Oldřich Čevora, Josef Crha. Sestava - Panda team Lanškroun: Tomáš Jansa - Tomáš Pachl, Petr Mík ml., Vít Brejša (1,5), Patrik Konečný, Dominik Kačerovský, Dominik Fořt, Jan Nastoupil (1,5), Radek Novák.  

Komentáře k tomuto článku