Spoluhráči.cz klub Krajánci Ústí nad Orlicí dokumenty a články 11 Nad rychlostí hráčů TEPI Němčice vyzráli Krajánci chytrostí....

Krajánci Ústí nad Orlicí – článek 11 Nad rychlostí hráčů TEPI Němčice vyzráli Krajánci chytrostí....

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

11 Nad rychlostí hráčů TEPI Němčice vyzráli Krajánci chytrostí....

Vytvořeno:22. 11. 2015, 19:43   (upraveno 22. 11. 2015, 20:46)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Předposlední celek tabulky posílil o hráče loňského účastníka krajské hradecké soutěže TJ Lanškroun, a tak se hrál od prvních minut velmi rychlý hokej. V 10. minutě se ale začali Krajánci díky chytrosti a dobré kombinaci prosazovat a nakonec soupeři nasázeli osm branek, když utkání vyšlo Miroslavu Reslerovi (2+3) a Petr Moravcovi (2+2).

Krajánci Ústí nad Orlicí - HC TEPI Němčice 8:2 (4:0, 4:2)

Do 10. minuty se střídaly akce na obou stranách, ale střelci si dlouho nemohli přijít na své. Až v 10. minutě uvolnil Miroslav Resler najetého Petra Moravce a ten otevřel skóre utkání - 1:0. Ve 14. minutě po spolupráci s Michalem Bohatým pak zvýšil pohotově Lukáš Heřmanský na 2:0. V 19. minutě poslal dlouhým pasem do brejku Miroslav Resler Michaela Reslera, který blafákem upravil stav na 3:0. Za dalších 32 sekund poslal Petr Moravec kolmou nahrávkou do brejku Oldřicha Čevoru, který prudkou střelou pod horní tyč uzavřel skóre 1. poloviny - 4:0. Ve 25. minutě pak vrátil Lukáš Heřmanský asistenci Michalovi Bohatému, který zvýšil už na 5:0. Krajánci byli při chutí a ve 27. minutě si najel na přihrávku Miroslava Reslera Petr Moravec a upravil stav na 6:0. Ve 29. minutě Krajánci zakombinovali a po přihrávce Oldřicha Čevory vyrážel střelu Michaela Reslera brankář Pavel faltus na hůl Miroslava Reslera, který upravil stav z úhlu na 7:0. Na začátku 32. minuty Krajánci špatně střídali a po brejku Jiřího Bednáře David Bednář snížil na 7:1.  Krajánci odpověděli už za 47 sekund. Petr Moravec našel na modré Miroslava Reslera a jeho střela z první skončil mezi betony Pavla Faltuse a bylo to už 8:1. V poslední minutě si Krajánci opět zopakovali špatné střídání a opět toho využil Jiří Bednář k další asistenci, kterou zužitkoval opět David Bednář na konečných 8:2.

Fakta - branky: Miroslav Resler 2, Petr Moravec 2, Oldřich Čevora, Michael Resler, Lukáš Heřmanský, Michal Bohatý - David Bednář 2. Asistence: Miroslav Resler 3, Petr Moravec 2, Michal Bohatý, Lukáš Heřmanský, Michael Resler - Jiří Bednář 2. Vyloučení: 2:0, bez využití. Rozhodčí: Filip Maršík, Radek Morkes. Sestava - Krajánci Ústí nad Orlicí: Milan Beneš - Lubomír Nespěšný, Tomáš Lesák, Michal Bohatý, Lukáš Heřmanský (2), Vladimír Knap, MIroslav Resler, Jan Drozd (2), Michael Resler, Oldřich Čevora, Petr Moravec. Sestava HC TEPI Němčice: Pavel Faltus - David Bednář, David Tichý, Jan Juřina, Libor Hons, Petr Číp, Petr Nejedlý, Radek Novák, Zdeněk Neťuka, Petr Mík st., Jiří Bednář, Patrik Konečný.

Komentáře k tomuto článku