Spoluhráči.cz klub Krajánci Ústí nad Orlicí dokumenty a články 11 Po taktickém výkonu s žamberským Stilmatem slaví Krajánci první vítězství ve 2. lize!!

Krajánci Ústí nad Orlicí – článek 11 Po taktickém výkonu s žamberským Stilmatem slaví Krajánci první vítězství ve 2. lize!!

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

11 Po taktickém výkonu s žamberským Stilmatem slaví Krajánci první vítězství ve 2. lize!!

Vytvořeno:8. 6. 2018, 12:19   (upraveno 8. 6. 2018, 12:20)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:V minulých dnech Stilmat zdolal bez potíží Hello Kitty, se kterým Krajánci vysoko prohráli. Žamberk byl tím pádem favoritem utkání. Krajánci se ale poučili z chyb minulých zápasů, takticky od prvních minut bránili a když Lukáš Vavřina podal vynikající výkon v brance, mohli Krajánci oslavovat sice těsné, ale přece jenom první vítězství ve 2. lize. Gratulujeme!

Krajánci Ústí nad Orlicí - Stilmat Žamberk 4:3 (1:1, 1:1, 1:0, 1:1)

Od prvních minut zahájil Žamberk utkání náporem. Krajánci ale dobře bránili a soupeře do mnoha šancí nepouštěli. Na obou stranách stáli výborní gólmani, oba v minulosti in-line hokejoví reprezentanti, navíc René Toman v Žamberském dresu spolu s Tomáše Ulrichem i zlatí veteránští medajlisté. Ale i na straně Krajánků hráli zlatí veteránští reprezentanti, a to dokonce tři -  Miroslav Resler, Oldřich Čevora a Přemysl Rubeš, když reprezentační starty má na kontě i Michael Resler. Krajánkům se tedy dařilo úspěšně bránit až do 6. minuty. To po přihrávce Tomáše Diblíka vystřelil téměř od červené Petr Nosál a puk doplachtil až za záda Lukáše Vavřiny, který přes hráče dobře neviděl - 0:1. Vyrovnání ale na sebe nenechalo dlouho čekat. Na polovině hřiště se prosadil Miroslav Resler, poslal do brejku Jiřího Lunku, který nadvakrát překonal René Tomana - 1:1. Ve druhé čtvrtině se dokonce prosadil ve 14. minutě pohotovou střelou také Oldřich Čevora a Krajánci šli do vedení - 2:1. V 19. minutě si Krajánci špatně rozebrali při bránění hráče, Kateřina Pipková uvolnila Tomáše Diblíka a jeho střela po zemi skončila skrz betony Lukáše Vavřiny v brance - 2:2. I nadále pak pokračoval tlak Žamberku, ale i Krajánci se více a více osmělovali v protiútocích. Po jednom z nich našel u branky Jiří Lunka Miroslava Reslera, který pohotově překonal René Tomana - 3:2. Rozhodnutí tak mělo přijít v posledním dějství. Ve 38. minutě to ale byl opět Jiří Lunka, který našel u branky pro změnu Michaela Reslera a ten doklepl puk do branky a zvýšil už na 4:2. Ve 47. minutě byl při úniku faulován Tomášem Diblíkem Michael Resler a žamberský hráč si za protesty vysloužil k dvouminutovému trestu i desetiminutový. Žamberáci to ale nezabalili, útočili i ve třech a po závaru u branky po střelách Daniela Vábra a Petra Nosála doklepl puk ve 48. minutě za záda Lukáše Vavřiny Krištof Chmelan - 4:3. V poslední minutě odvolal Žamberk brankáře, ale tlak Krajánci přežili a mohli slavit první vítězství ve druhé lize.

Fakta - branky: Jiří Lunka, Oldřich Čevora, Miroslav Resler, Michael Resler - Petr Nosál, Tomáš Diblík, Krištof Chmelan. Asistence: Jiří Lunka 2, Miroslav Resler - Tomáš Diblík, Kateřina Pipková, Petr Nosál, Daniel Vábr. Vyloučení: 1:1, navíc Tomáš Diblík (Žamberk) 10 minut osobní trest, využití: 0:0, v oslabení: 0:1. Rozhodčí: ing. Jiří Černý. Sestava - Krajánci Ústí nad Orlicí: Lukáš Vavřina - Stanislav Kraitl, Miroslav Resler, Michael Resler, Jiří Lunka, Vladimír Vilímek (2), Přemysl Rubeš, Oldřich Čevora, Petr Moravec. Sestava - Stilmat Žamberk: René Toman - Tomáš Diblík (12), Petr Nosál, Tomáš Ulrich, Kateřina Pipková, Roman Papáček, Daniel Vábr, Radek Vencl, Krištof Chmelan, Tadeáš Pešek.

Komentáře k tomuto článku