Spoluhráči.cz klub Krajánci Ústí nad Orlicí dokumenty a články 11 Svitap díky vysoké výhře nad celkem Králík bude hrát 3. ligu...

Krajánci Ústí nad Orlicí – článek 11 Svitap díky vysoké výhře nad celkem Králík bude hrát 3. ligu...

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

11 Svitap díky vysoké výhře nad celkem Králík bude hrát 3. ligu...

Vytvořeno:20. 6. 2014, 23:21   (upraveno 24. 8. 2014, 21:29)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:V posledním duelu 2. ligy se mělo rozhodnout, kdo bude hrát třetí a kdo čtvrtou ligu. Králičtí přijeli oslabení, naopak Svitap posílil a hra se rázem zlepšila. Střelecky zazářili čtyřgólový Miroslav Resler a autor hattricku Marek Šťastný. Výhra o šest branek znamená, že Svitap obsadil ve 2. lize celkovou třetí příčku a bude hrát spolu s českotřebovskými celky trojčlennou třetí ligu o konečné pořadí. Králičtí si naopak zahrají ligu čtvrtou.

Svitap (Krajánci) Ústí nad Orlicí - IHC Králíky 11:5 (3:0, 3:4, 4:0, 1:1)

Už ve 3. minutě byl vyloučen Miroslav Resler a Králičtí přesilovku nejen, že nevyužili, ale po akci Lubomíra Nespěšného a pohotové střele Marka Šťastného prohrávali 1:0. V 8. minutě pak z přihrávky Michaela Reslera zvýšil Oldřich Čevora na 2:0 a úvodní část zakončil na konci 9. minuty po ideální přihrávce Miroslava Reslera Michael Resler na 3:0.  Hned po osmi sekundách hry po přihrávce Michaela Reslera prošel mezi hráči Králík Miroslav Resler a zvýšil na 4:0. Na konci 18. minuty pak uvolnil Pavel Musil Marka Šťastného a ten přidal další gól na 5:0. Ve 20. minutě po další asistenci Michaela Reslera zvyšoval Miroslav Resler už na 6:0 a zdálo se být rozhodnuté. Svitap si ale vybral slabší tříminutovku a za dalších sedm sekund snížil Jan Milták na 6:1. Ve 21. minutě se prosadil Jaroslav Šponar na 6:2 a za necelou minutu překvapil Jiří Černý z dálky Karla Vaňka a bylo to 6:3. Ve  23. minutě po chybě hráčů Svitapu přidal čtvrtý zásah Petr Milták a soupeř snížil na 6:4 a uzavřel tak první polovinu utkání. Ve třetím dějství se ale Svitap vzpamatoval, zlepšil hru a ve 25. minutě z přihrávky Standy Kraitla odpověděl dokončeným hattrickem Marek Šťastný na 7:4. Ve 26. minutě pak uvolnil Michael Resler Miroslav Reslera a i on dokončil hattrick v utkání na 8:4. Ve 29. minutě po asistenci Marka Šťastného přesně zamířil Stanislav Kraitl a zvýšil už na 9:4. Ve 36. minutě se radoval konečně z branky i Karel Horák, když zužitkoval přihrávku Miroslava Reslera na kulatých 10:4. Ve 44. minutě využil spolupráci s Michaelem Resler Miroslav Resler a svým čtvrtým gólem v zápase zvýšil na 11:4. Poslední slovo měli ale Králičtí, když ve 48. minutě upravil stav na konečných 11:5 nestárnoucí Jan Milták.

Fakta - branky: Miroslav Resler 4, Marek Šťastný 3, Michael Resler, Oldřich Čevora, Karel Horák, Stanislav Kraitl - Jan Milták 2, Jaroslav Šponar, Petr Milták, Jiří Černý. Asistence: Michael Resler 5, Miroslav Resler 2, Stanislav Kraitl, Pavel Musil, Lubomír Nespěšný, Marek Šťastný - Jaroslav Šponar 2, Petr Šembera, Jiří Černý. Vyloučení: 1:0, využití: 0:0, v oslabení: 1:0. Rozhodčí: Patrik Konečný. Sestava - Svitap (Krajánci) Ústí nad Orlicí: Karel Vaněk - Miroslav Resler, karel Horák, Michael Resler, Oldřich Čevora, Lubomír Nespěšný, Marek Šťastný, Pavel Musil, Stanislav Kraitl. Sestava IHC Králíky: Libor Hrdina - Jaroslav Šponar, Petr Milták, Jan Milták, Petr Sedlák, Petr Šembera, Jiří Černý.

Komentáře k tomuto článku