Spoluhráči.cz klub Krajánci Ústí nad Orlicí dokumenty a články 11 V úvodu 1. ligy Krajánci přejeli českotřebovský Lomax...

Krajánci Ústí nad Orlicí – článek 11 V úvodu 1. ligy Krajánci přejeli českotřebovský Lomax...

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

11 V úvodu 1. ligy Krajánci přejeli českotřebovský Lomax...

Vytvořeno:10. 12. 2012, 23:15   (upraveno 11. 4. 2013, 15:43)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Pro většinu hráčů byl Lomax bývalý klub, a tak měl zápas zajímavý nádech. Od prvních minut ale byl znát v rozdílu hry a skóre také narůstalo, dokud byl kvalitní led. Zápas se hrál v přátelském duchu, ovšem soupeři si nedarovali ani kousek ledu. Vstup nováčka do první ligy se tedy vydařil.

Lomax Česká Třebová - Krajánci Ústí nad Orlicí 2:8 (0:6, 2:2)

Už ve 2. minutě napřáhl Lukáš Musil od modré a odražený puk od mantinelu si srazil brankář Lomaxu František Janda za svá záda - 0:1. V 8. minutě přihrál Jaroslav Šeda puk za brankou Michaelu Reslerovi a ten zpoza branky zvýšil na 0:2. V 10. minutě střílel od modré Lukáš Musil a puk dorazil za záda brankáře Jaroslav Šeda - 0:3. V 11. minutě uvolnil Lukáš Heřmanský Pavla Musila a také jeho střela skončila za zády Franty Jandy - 0:4. Ve 14. minutě poslal Lukáš Musil vpřed Lukáše Heřmanského, který své sólo zakončil brankou na 0:5. První polovinu zápasu zakončil individuální akcí Michal Bohatý, který upravil stav na konečných 0:6. Hned v úvodu druhé poloviny přihrál na modré Michael Resler puk Tomáši Rozlílkovi a ten s pomocí obránce dostal puk do branky - 0:7. Ve 25. minutě pálil od modré Dušan Schlögl a puk za záda brankáře dopravil Jaroslav Šeda - 0:8. To ale bylo ze strany Krajánků vše a ke slovu se dostal i Lomax. Na konci 33. minuty skončila přihrávka Jaroslava Hamerníka na hokejce Miroslava Čecha, který snížil na 1:8. Na konci 39. minuty se změnil Miroslav Čech v nahrávače a po jeho asistenci upravil stav nakonečných 2:8 Martin Krása.

Fakta - branky: Miroslav Čech, Martin Krása - Jaroslav Šeda 2, Lukáš Musil, Michael Resler, Pavel Musil, Lukáš Heřmanský, Michal Bohatý, Tomáš Rozlílek. Asistence: Jaroslav Hamerník, Miroslav Čech - Lukáš Musil 2, Jaroslav Šeda, Lukáš Heřmanský, Michael Resler, Dušan Schlögl. Vyloučení: 2:4 (Martin Krása, Michal Urban - Lukáš Musil 2x, Jaroslav Šeda, Michael Resler). Rozhodčí: Josef Halbrštát, Kříž. Sestava - Lomax: František Janda - Tomáš Adamec, Miroslav Čech, Radim Dlouhý, Jaropslav Hamerník, Martin Hapala, Martin Krása, Karel Nečas, Milan Tomeš, Michal Urban, Milan Vopařil. Krajánci: Milan Beneš - Lubomír Nespěšný, Josef Crha - Michal Bohatý, Pavel Musil, Lukáš Heřmanský, Dušan Schlögl, Lukáš Musil - Jaroslav Šeda, Michael Resler, Tomáš Rozlílek.

Komentáře k tomuto článku