Spoluhráči.cz klub Krajánci Ústí nad Orlicí dokumenty a články 12 Němčice držel nad vodou Roman Janco, nakonec byl úspěšnější Milan Beneš!!

Krajánci Ústí nad Orlicí – článek 12 Němčice držel nad vodou Roman Janco, nakonec byl úspěšnější Milan Beneš!!

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

12 Němčice držel nad vodou Roman Janco, nakonec byl úspěšnější Milan Beneš!!

Vytvořeno:8. 12. 2013, 18:22
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:V dalším utkání 2. kola ČHL čekal Krajánky soupeř z Němčic, kterému Krajánci v minulém kole vysoko podlehli. Zodpovědný přístup všech hráčů a bezchybný Milan Beneš v brance = to vše znamenalo těsnou, ovšem zaslouženou jednogólovou výhru, kterou zařídil bombou od modré Luboš Nespěšný!!!

Krajánci Ústí nad Orlicí - HC Němčice 1:0 (0:0, 1:0)

Od prvních minut předváděli Krajánci velmi pěkný hokej a zatlačili bezradného soupeře do jeho třetiny. Jedna šance střídala druhou, ale Roman Janco v brance čaroval tak, jak jsme u něj zvyklí! Krajánci si sice vytvářeli šance jako na bežícím pásu, ale branka ne a ne přijít. Soupeř se sice několikrát také dostal na dostřel, ale Milan Beneš s ledovým klidem vše polapal. I druhý poločas byl úplně stejný, jako ten první. Krajánci se zase od prvních minut opřeli do svého soupeře a Roman Janco opět lapal, co se jen dalo. Ve 37. minutě fauloval unikajícího hráče Michael Resler a soupeř několikrát zahrozil, ale i ty nejvyloženější šance Milan Beneš, kolikrát i s přispěním obětavých spoluhráčů, zneškodnil! Sedmdesát sekund před koncem zápasu získal puk Michael Resler, namázl na modrou Luboši Nespěšnému a jeho přesně mířená střela skončila nad ramenem zklamaného Romana Janca - 1:0. Ve zbytku utkání již Krajánci výhru udrželi a připsali si ve druhém kole druhou výhru a navíc opět bez obdržené branky.

Fakta - branky: Lubomír Nespěšný. Asistence: Michael Resler. Vyloučení: 2:4, bez využití. Diváků: 10. Rozhodčí: Jan Drozd, Filip Maršík. Sestava - Krajánci: Milan Beneš - Tomáš Lesák - Lubomír Nespěšný, Michal Schlögl - Pavel Musil - Michal Bohatý, Josef Matyáš - Karel Mifek, Michael Resler - Miroslav Resler - Tomáš Rozlílek. Sestava - Němčice: Roman Janco - Ladislav Jandík, Jiří Bláha, Jiří Jasanský, Martin Mikulecký, Ladislav Peřina, Petr Kupka, Petr Nejedlý, Zdeněk Hájek, David Pitra, Petr Voříšek. 

Komentáře k tomuto článku