Spoluhráči.cz klub Krajánci Ústí nad Orlicí dokumenty a články 12 Obhájce loňského prvenství Proplast přehrál Krajánky především v útočné fázi!

Krajánci Ústí nad Orlicí – článek 12 Obhájce loňského prvenství Proplast přehrál Krajánky především v útočné fázi!

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

12 Obhájce loňského prvenství Proplast přehrál Krajánky především v útočné fázi!

Vytvořeno:13. 12. 2015, 19:47
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Zápas s nejlepším celkem soutěže neprovázel zrovna moc velký zájem hráčů Krajánků, a tak sestava nakonec vypadala tak, jak vypadala. V pátek večer se ale omluvil Lubomír Nespěšný a v sobotu ráno nemocný Tomáš Lesák. Jako náhrada ochotně zaskočil Pavel Hvězda, přestože ho čekal večer zápas za Legii Týniště. Soupeř ale přijel ve stejném počtu a hrál se od prvních minut rychlý kombinační hokej. Proplast ale nemilosrdně trestal sebemenší chybičku ve hře Krajánků a nakonec i zaslouženě zvítězil.

Krajánci Ústí nad Orlicí - Proplast Ústí nad Orlicí 3:6 (1:2, 2:4)

Už na začátku 2. minuty Krajánci špatně vystřídali a po rychlém brejku Davida Babáka a jeho následné střele, kterou vyrazil Milan Beneš, dorážel puk za jeho záda Tomáš Zavřel - 0:1. Další minuty se střídaly akce na obou stranách, ale oba brankáři byli bezchybní. Až v 17. minutě si vytvořili Krajánci tlak u branky Proplastu a po přihrávce Petra Moravce pohotově vyrovnal Oldřich Čevora - 1:1. Až ve 20. minutě překvapil Milana Beneše Jiří Trnka po spolupráci s Bohuslavem Řehákem a vrátil Proplastu vedení - 1:2. Hned v úvodu druhé poloviny Krajánci nezachytili protiútok Tomáše Zavřela a po jeho přihrávce zvýšil David Babák na 1:3. Na konci 32. minuty po několika neproměněných šancích na obou stranách si vyměnili puk na modré Hugo Bartheldy s Honzou Janouškem, jehož střela skončila za zády Milana Beneše - 1:4. Krajánci odpověděli rychle a ve 33. minutě po akci Michala Schlögla bekhendem snížil Milan Boucník na 2:4. Ve 36. minutě ale Proplast opět udeřil. Tomáš Zavřel uvolnil Filipa Večeře a ten zvýšil v přesilovce na 2:5. V následujhící minutě se prosadil po kolmé přihrávce Huga Bartheldyho Tomáš Zavřel a upravil stav blafákem na 2:6. Devět sekund před koncem snížil po přihrávce Michaela Reslera po pěkném průniku Miroslav Resler na konečných 3:6.

Fakta - branky: Oldřich Čevora, Milan Boucník, Miroslav Resler - Tomáš Zavřel 2, Jiří Trnka, David Babák, Jan Janoušek, Filip Večeř. Asistence: Petr Moravec, Michal Schlögl, Michael Resler - Tomáš Zavřel 2, Hugo Bartheldy 2, David Babák, Bohuslav Řehák. Vyloučení: 4:4, využití: 0:1. Rozhodčí: Radek Morkes, Josef Halbrštát. Sestava - Krajánci Ústí nad Orlicí: Milan Beneš - Jan Drozd (2), Pavel Hvězda, Miroslav Resler, Tomáš Rozlílek, Petr Moravec, Oldřich Čevora (2), Michal Schlögl, Michael Resler (4), Milan Boucník. Proplast Ústí nad Orlicí: Martin Preisler - Tomáš Vavřina, František Kašpar (2), Jiří Trnka (2), Bohuslav Řehák (4), Tomáš Zavřel, David Babák, Filip Večeř, Hugo Bartheldy, Jan Janoušek.

Komentáře k tomuto článku