Spoluhráči.cz klub Krajánci Ústí nad Orlicí dokumenty a články 12. V dohrávce úvodní části soutěže díky prohrané třetí části neporazil Svitap lanškrounské Čerty...

Krajánci Ústí nad Orlicí – článek 12. V dohrávce úvodní části soutěže díky prohrané třetí části neporazil Svitap lanškrounské Čerty...

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

12. V dohrávce úvodní části soutěže díky prohrané třetí části neporazil Svitap lanškrounské Čerty...

Vytvořeno:22. 6. 2014, 22:10   (upraveno 22. 6. 2014, 22:30)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:V dohrávce úvodní části podal Svitap dobrý výkon, ve třech čtvrtinách sehrál vyrovnanou partii s mladým celkem Čertů, ovšem ve třetí části soupeř gólově odskočil a Svitap už nedokázal reagovat a o dvě branky nakonec prohrál.

Svitap (Krajánci) Ústí nad Orlicí - Čerti Lanškroun 5:7 (1:1, 1:1, 1:3, 2:2)

Na začátku 3. minuty se rozjel k velkému sólu Marek Šťastný a z dálky překvapil brankáře Jana Pánka a Svitap šel do vedení - 1:0. Přesně za dvě minuty ale Čerti odpověděli a Dominik Kačerovský vyrovnal na 1:1. Až v závěru druhé části ve 23. minutě se prosadil Michal Janík a poslal tak Čerty do vedení - 1:2. Na obdrženou branku ale Svitap rychle zareagoval a po přihrávce Lubomíra Nespěšného Oldřich Čevora vyrovnal na 2:2.  Třetí část zahájili brankou ve 26. minutě lanškrounští Čerti, když Karla Vaňka v brance překonal Dominik Kačerovský - 2:3. Ve 27. minutě se ale opět individuálně prosadil Marek Šťastný a vyrovnal na 3:3. Ve 30. minutě ale dokončil svůj hattrick Dominik Kačerovský a vrátil Čertům vedení - 3:4. Stejný hráč pak uzavřel třetí část ve 35. minutě svou čtvrtou trefou na 3:5. Na další branku se čekalo přesně devět minut. Svitap se neustále snažil o snížení, ale ani ty nejvyloženější šance nekončily brankou a navíc několikrát zvonily tyče. Nebezpeční ale byli i soupeři a nakonec byli i šťastnější, když na začátku 44. minuty  Dominik Marek zamířil přesně - 3:6. Na začátku 47. minuty ale uvolnil Miroslav Resler Oldu Čevoru a ten svým druhým gólem v utkání snížil na 4:6. Snahu Svitapu o snížení zbrzdilo ale vyloučení Lubomíra Nespěšného v poslední minutě utkání. Přesto Svitap vybojoval puk a po přihrávce Miroslava Reslera snížil ve vlastním oslabení Michael Resler na 5:6. Následně ale Čerti ujeli přímo z vhazování a Michal Sedláček zakončil své sólo brankou na konečných 5:7.

Fakta - branky: Marek Šťastný 2, Oldřich Čevora 2, Michael Resler - Dominik Kačerovský 4, Michal Sedláček, Michal Janík, Dominik Marek. Asistence: Miroslav Resler 2, Lubomír Nespěšný - Michal Sedláček, Svatopluk Hajzler, Tomáš Hrabal, Michal Janík, Dominik Marek. Vyloučení: 1:0, využití: 0:1, v oslabení: 1:0. Rozhodčí: Jiří Černý. Sestava - Svitap (Krajánci) Ústí nad Orlicí: Karel Vaněk - Karel Horák, Miroslav Resler, Michael Resler, Oldřich Čevora, Lubomír Nespěšný, Lukáš Musil, Pavel Musil, Marek Šťastný. Sestava - Čerti Lanškroun: Jan Pánek - Dominik Kačerovský, Jiří Mareš, Michal Sedláček, Aleš Krejčí, Svatopluk Hajzler, Tomáš Hrabal, Michal Janík, Dominik Marek.

Komentáře k tomuto článku