Spoluhráči.cz klub Krajánci Ústí nad Orlicí dokumenty a články 13 Krajánci nenavázali na dobré výsledky z úvodních kol se Stilmatem a podruhé se Žamberkem prohráli...

Krajánci Ústí nad Orlicí – článek 13 Krajánci nenavázali na dobré výsledky z úvodních kol se Stilmatem a podruhé se Žamberkem prohráli...

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

13 Krajánci nenavázali na dobré výsledky z úvodních kol se Stilmatem a podruhé se Žamberkem prohráli...

Vytvořeno:8. 7. 2015, 11:54
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:při zranění brankáře Jirky Kaplana přijel vypomoct až z Hradce Králové ochotně gólman Lukáš Vavřina. Krajánci na odvetu se Stilmatem Žamberk nastoupili s osmi hráči, ovšem od úvodního hvizdu tahali za kratší konec a inkasovali většinou po chybách jeden gól za druhým, a to ještě díky brankáři Lukáši Vavřinovi nebylo skóre vyšší. nakonec Krajánci odešli opět vysoko poraženi a v pátek je čeká důležitý zápas s Kapry Dlouhoňovice o třetí místo ve druhé lize.

Krajánci Ústí nad Orlicí - Stilmat Žamberk 4:12 (0:3, 1:3, 1:3, 2:3)

Do 6. minuty byl nerozhodný stav, ale pak po přihrávce Tomáše Brožka otevřel skóre utkání  Tomáš Diblík - 0:1. Žamberk chytil ,,slinu" a v 7. minutě se prosadil z přihrávky Tomáše Diblíka Petr Nosál - 0:2. Skóre první čtvrtiny pak uzavřel v 10. minutě po individuální akci Martin Brožek - 0:3. Už ve 14. minutě se v druhé části prosadil Tomáš Diblík po samostatné akci na 0:4. V 16. minutě si Žamberáci vsítili vlastní branku a protože byl dle rozhodčího posledním na puku z Krajánků Petr Moravec, tak branka byla připsána jemu - 1:4. Za dalších devět sekund ale odpověděl Roman Papáček z asistence Martina Brožka - 1:5. Druhou čtvrtinu pak uzavřel z akce Romana Papáčka ve 24. minutě Tomáš Diblík a uzavřel tak svůj hattrick - 1:6. Ve 27. minutě se prosadil individuálně  bombou Tomáš Brožek na 1:7 a za dalších sedm sekund  Petr Nosál z přihrávky Martina Brožka na 1:8. Na konci 29. minuty po přihrávce Michaela Reslera snížil Oldřich Čevora na 2:8 a třetí čtvrtinu pak uzavřel dokončeným hattrickem Petr Nosál po akci Tomáše Diblíka ve 33. minutě - 2:9. Ve 42. minutě se vydal k sólu Přemysl Rubeš a po jeho přihrávce snížil pohotově Karel Mifek na 3:9. Ve 44. minutě odpověděl Petr Nosál po asistenci Martina Brožka na 3:10. Za dalších 49 sekund se prosadil další tvrdou střelou Tomáš Brožek po spolupráci s Romanem Papáčkem - 3:11. Na začátku 48. minuty vybojoval puk u branky Žamberku Michael Resler a po jeho přihrávce snížil Karel Mifek na 4:11. Poslední slovo měl ale Žamberk. Za dalších 30 sekund se prosadil Petr Nosál a svým pátým gólem v utkání upravil po asistenci Martina Brožka stav na konečných 4:12.

Fakta - branky: Karel Mifek 2, Petr Moravec, Oldřich Čevora - Petr Nosál 5, Tomáš Diblík 3, Tomáš Brožek 2, Martin Brožek, Roman Papáček. Asistence: Michael Resler 2, Přemysl Rubeš - Martin Brožek 4, Tomáš Diblík 2, Roman Papáček 2, Tomáš Brožek. Vyloučení: 2:0, bez využití. Rozhodčí: Jiří Černý. Sestava - Krajánci Ústí nad Orlicí: Lukáš Vavřina - Karel Horák, Přemysl Rubeš, Petr Moravec, Oldřich Čevora, Karel Mifek, Marek Šťastný, Michael Resler (4), Petr Lustyk. Sestava - Stilmat Žamberk: René Toman - Martin Brožek, Tomáš Brožek, Tomáš Diblík, Petr Nosál, Roman Papáček, Daniel Vábr, Radek Vencl. 

Komentáře k tomuto článku