Spoluhráči.cz klub Krajánci Ústí nad Orlicí dokumenty a články 14 JZD své vedení s Krajánky neudrželo a jeho mladí hráči to nesli velmi těžko!!!!

Krajánci Ústí nad Orlicí – článek 14 JZD své vedení s Krajánky neudrželo a jeho mladí hráči to nesli velmi těžko!!!!

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

14 JZD své vedení s Krajánky neudrželo a jeho mladí hráči to nesli velmi těžko!!!!

Vytvořeno:5. 7. 2020, 12:29   (upraveno 5. 7. 2020, 14:30)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Na Krajánky čekal v dalším duelu vítěz základní části, a to velmi rychlý a technický celek mladíků - JZD Šumperk. Krajánci nastoupili téměř kompletní a v první polovině oba celky sehrály velmi vyrovnaný duel. Ve druhé polovině se začalo rozhodovat o osudu zápasu. JZD odskočilo až na stav 7:3, ale v posledním dějství zredukovali Krajánci sestavu, když odpočívali nejstarší - bratři ,,Reslerovic". Zbylá šestka pak dokonale otočila zápas, což protihráči velmi těžce nesli a projevovali to hlavně nesportovním chováním.... Co k tomu říci?

Krajánci Ústí nad Orlicí - JZD Šumperk 11:8 (1:1, 1:1, 3:5, 6:1)

Už v 1. minutě poslal Patrik Šebek pas na polovinu na Michala Šima, ten objel i branku soupeře a zasunul puk za záda Jana Faltuse - 1:0. V dalších minutách se hrál útočný in-line hokej a až v 11. minutě poslal pro změnu do brejku Dominik Marek Tomáše Krče a ten střelou k tyči překvapil Lukáše Vavřinu v brance Krajánků - 1:1. Už po dvou minutách hry ve druhé čtvrtině zaútočil po pravé straně Dominik Chach. Jeho střelu sice Lukáš Vavřina vyrazil, ale na dorážku Michala Šembery byl krátký - 1:2. O deset minut později Dominik Cach vyvážel z vlastního pásma puk, který mu ale odebral Michael Resler a střelou pod horní tyč vyriovnal na 2:2, a tak i skončila první poloviny utkání. Hned v úvodní minutě třetí čtvrtiny nastřelil Radek Vogel puk na branku Krajánků a teč Michala Šembery skončila v brance Krajánků - 2:3. O minutu později vyrovnal ve skrumáži Vladimír Doha na 3:3, ale pro vysokou hru branka nakonec nebyla uznána. Ani ne za minutu ale projel do pásma JZD Miroslav Resler, přenechal puk Jakubu Novákovi, ten si vybruslil před branku a vyrovnal na 3:3. Ve 28. minutě ale předvedl rychlý protiútok Dominik Chach a po jeho přihrávce vrátil Tomáš Krč JZD vedení - 3:4. To JZD nastartovalo a ve 31. minutě po kombinaci Dominika Chacha a Radka Vogela zvýšil dokončeným hattrickem Michal Šemebra na 3:5. Ani ne za minutu JZD opět předvedlo rychlý útok a Dominik Cach zvýšil už na 3:6. Ve 32. minutě potáhl puk Pavel Vaňous a také Tomáš Krč dokončil svůj hattrick - 3:7. Ve 34. minutě ale fauloval Tomáš Krč Michaela Reslera a nabídnutá přesilovka přinesla Krajánkům zvrat v utkání. Po pár sekundách střílel Lukáš Novák a Patrik Šebek využil početní výhodu na 4:7. Ihned po rozehrání zaútočil Michal Šimo a opět Patrik Šebek upravil stav po třech čtvrtinách na 5:7. To dávalo Krajánkům naději, a tak ze hry odstoupil bratři Reslerovic a ústecký tým to zkusil v šestici. Hned v úvodu to ale narušila chyba Michala Šima, jehož nahrávku zachytil Michal Šembera a skóroval na 5:8. Po pár sekundách už ale Krajánci roztočili kolotoč a po spolupráci s bratrem Lukášem Jakub Novák snížil na 6:8. Ve 38. minutě byl vyloučen Dominik Marek a po kombinaci Michala Šima a Jakuba Nováka využil početní výhodu Patrik Šebek a dokončil tak svůj hattrick - 7:8. Ve 39. minutě se situace zkomplikovala, když byl nepochopitelně vyloučen Jakub Novák. Krajánci museli hrát ve třech. Puk ale získal Patrik Šebek, uvolnil Lukáše Nováka, který v oslabení vyrovnal na 8:8. O necelou minutu později, kdy Krajánci stále hráli v oslabení si to oba hráči vyměnili a po asistenci Lukáše Nováka otočil stav Patrik Šebek na 9:8. Ve 41. minutě pak stálo při Krajáncích i štěstí, kdy po průniku Jakuba Nováka a jeho nahrávce před branku si srazili hráči JZD puk do vlastní branky - 10:8. V závěrečných minutách pak JZD přistoupilo ke hře bez brankáře. Puk vybojoval ale po vhazování Lukáš Novák, poslal ho na najetého Jakuba Nováka a ten pečetil výhru na 11:8.

Fakta - branky: Patrik Šebek 4, Jakub Novák 4, Lukáš Novák, Michal Šimo, Michael Resler - Michal Šembera 4, Tomáš Krč 3, Dominik Cach. Asistence: Lukáš Novák 4, Patrik Šebek 2, Michal Šimo 2, Jakub  Novák, Miroslav Resler - Dominik Cach 3, Radek Vogel 2, Pavel Vaňous, Dominik Marek. Rozhodčí: Jiří Černý. Vyloučení: 2:2, Využití: 2:0, v oslabení: 2:0. Sestava - Krajánci Ústí nad Orlicí: Lukáš Vavřina - Patrik Šebek, Stanislav Husák st., Michael Resler (2), Michal Šimo, Lukáš Novák, Jakub Novák (2), Vladimír Doha, Miroslav Resler. Sestava - JZD Šumperk: Jan Faltus - Michal Šembera (2), Tomáš Krč, Dominik Cach, Pavel Vaňous, Radek Vogel, Jan Koutský, Michal Janík, Dominik Marek (2).

Komentáře k tomuto článku