Spoluhráči.cz klub Krajánci Ústí nad Orlicí dokumenty a články 14 Krajánci i napodruhé přejeli dlouhoňovické Kapry i díky hattricku Oldy Čevory...

Krajánci Ústí nad Orlicí – článek 14 Krajánci i napodruhé přejeli dlouhoňovické Kapry i díky hattricku Oldy Čevory...

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

14 Krajánci i napodruhé přejeli dlouhoňovické Kapry i díky hattricku Oldy Čevory...

Vytvořeno:11. 7. 2015, 6:34
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Oba celky nastoupily do odvety v úplných sestavách a od prvních minut se hrál vyrovnaný in-line hokej. Kapři nezvládli ale třetí část, kde šestkrát zaváhali. Krajánci nastoupili v sestavě s Tadeášem Reslerem a odpočinutým ,,dovolenkářem" Pavlem Musilem a když se střelecky dařilo Oldovi Čevorovi (hattrick) a jeho dvornímu nahrávači Petr Moravcovi (1+4), tak se Krajánci mohli radovat z druhé výhry ve finálové skupině 2. ligy.

Krajánci Ústí nad Orlicí - Kapři Dlouhoňovice 8:3 (0:1, 1:0, 6:1, 1:1)

Oba celky vstoupily do zápasu útočně. Krajánci byli aktivnější, ale v 11. minutě ztratil Olda Čevora na polovině Kaprů puk a rychlý Tomáš Plundra otevřel po brejku skóre utkání - 0:1. Ve 14. minutě ale zaútočil Tadeáš Resler a jeho střelu dorazil za záda brankáře Patrika Keprty Michael Resler a vyrovnal tak na 1:1. Do poloviny utkání ale střelcům zamrzli ,,zbraně" a úspěšné zákroky si připisovali pouze oba brankáři - z Krajánků Lukáš Vavřina a z Kaprů Patrik Keprta. Až ve 26. minutě uvolnil Miroslav Resler na polovině Petra Moravce, který po brejku prostřelil po zemi brankáře a poslal Krajánky do vedení - 2:1. Ve 29. minutě zabojoval na polovině Kaprů Michael Resler a po jeho přihrávce neposedný puk dorazil do branky Pavel Musil - 3:1. Ve 30. minutě ale Kapři rychle zaútočili a po asistenci Davida Baiera snížil Tomáš Plundra na 3:2. To ale bylo ze strany Kaprů na dlouhou dobu vše. Naopak obdržená branka nastartovala Krajánky. Ve 32. minutě po kombinaci Petra Moravce a Karla Horáka mířil přesně Oldřich Čevora a zvýšil na 4:2. Za dalších 28 sekund se vydal po přihrávce Petra Moravce k sólu Karel Horák a zamířil přesně do růžku branky Patrika Keprty a upravil stav na 5:2. Za dalších 24 sekund po přihrávce Pavla Musila se prosadil také Tadeáš Resler a bylo to už 6:2. Ve 40. minutě uzavřel vydařenou třetí čtvrtinu Oldřich Čevora, když byl na konci kombinace Petra Moravce a Karla Horáka - 7:2. Na konci 43. minuty po sérii neproměněných šancí Krajánků našel Petr Moravec před brankou najetého Oldřicha Čevoru, který přesnou střelou dokončil svůj hattrick v utkání - 8:2. Na konci 44. minuty ale Krajánci chybovali Pavlem Musilem v rozehrávce a po asistenci Pavla Víši také Tomáš Plundra dokončil svůj hattrick a upravil tak stav na konečných 8:3.

Fakta - branky: Oldřich Čevora 3, Michael Resler, Petr Moravec, Pavel Musil, Karel Horák, Tadeáš Resler - Tomáš Plundra 3. Asistence: Petr Moravec 4, Karel Horák 2, Pavel Musil, Michael Resler, Miroslav Resler, Tadeáš Resler - David Baier, Pavel Víša. Vyloučení: 2:3, bez využití. Rozhodčí: Jiří Černý. Sestava - Krajánci Ústí nad Orlicí: Lukáš Vavřina - Karel Horák (2), Přemysl Rubeš, Petr Moravec, Oldřich Čevora, Pavel Musil, Miroslav Resler, Tadeáš Resler, Michael Resler (2). Sestava - Kapři Dlouhoňovice: Patrik Keprta - Miroslav Keprta, David Krkavec, Miroslav Musil (2), Jakub Doleček (2), Pavel Víša (2), David Baier, Jan Morávek, Pavel Šourek, Tomáš Plundra. 

Komentáře k tomuto článku