Spoluhráči.cz klub Krajánci Ústí nad Orlicí dokumenty a články 14 Náskok z úvodní čtvrthodinky Krajánci s Eukanubou nakonec ubránili....

Krajánci Ústí nad Orlicí – článek 14 Náskok z úvodní čtvrthodinky Krajánci s Eukanubou nakonec ubránili....

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

14 Náskok z úvodní čtvrthodinky Krajánci s Eukanubou nakonec ubránili....

Vytvořeno:20. 12. 2013, 21:22
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Českotřebovská Eukanuba byla dalším soupeřem Krajánků ve druhém kole ČHL. V úvodní čtvrthodince díky výborné hře si Krajánci vytvořili tříbrankový náskok. Ve druhém poločase ale málem náskok Kerajánky ukolébal a moc nescházelo a málem přišli o body.

Krajánci Ústí nad Orlicí - Eukanuba hokej Česká Třebová 4:3 (4:1, 0:2)

Už v 7. minutě po ideální přihrávce Michala Schlögla pohotově zakončoval Pavel Musil a Krajánci šli do vedení - 1:0.  Za dalších 50 sekund pak po přihrávce Jaroslava Šedy zvýšil Josef Crha na 2:0. Na začátku 11. minuty uvolnil Tomáš Rozlílek Jaroslava Šedu a ten zvýšil už na 3:0. Vypadalo to na debakl Eukanuby, ale opak byl pravdou. Za dalších 36 sekund se nepodařilo Tomáši Rozlílkovï vyhodit puk, ten získal Roman Vincenc a našel před brankou zcela osamoceného Jaroslava Vaňouse, který pohotově snížil z voleje na 3:1. V 18. minutě Krajánci odpověděli, když vhazování vyhrál Michael Resler na Josefa Crhu a jeho dělovka od modré skončila po zemi za zády jinak výborného Standy Dočkala - 4:1. Ve druhém poločase se začali Krajánci předhánět ve spalování tutovek a přišel zákonitě trest. Po přihrávce Karla Melichara vystřelil zpoza obránce Jakub Staněk a puk skončil za zády Milana Beneše - 4:2. Aby toho nebylo málo, tak další chyba v obranném pásmu Krajánků znamenala za dalších 18 sekund další snížení, když přihrávku Stanislava Rudy doklepl do prázdné branky pohotově Karel Melichar - 4:3. Ve zbylém čase si ale Krajánci vedení už pohlídali a s jistotou získali další tři body do tabulky.

Fakta - branky: Josef Crha 2, Pavel Musil, Jaroslav Šeda - Jaroslav Vaňous, Jakub Staněk, Karel Melichar. Asistence: Michal Schlögl, Jaroslav Šeda, Tomáš Rozlílek, Michael Resler - Roman Vincenc, Karel Melichar, Stanislav Ruda. Vyloučení: 0:5, bez využití. Rozhodčí: Libor Hons, Pavel Řehák. Sestava - Krajánci: Milan Beneš - Miroslav Resler, Josef Crha, Pavel Musil, Michal Schlögl, Michal Bohatý, Michael Resler, Tomáš Rozlílek, Jaroslav Šeda. Sestava - Eukanuba: Stanislav Dočkal - Radek Palán, Jiří Glac, Karel Melichar, Stanislav Ruda, Michal Papáček, Stanislav Kraitl, Roman Vincenc, Jakub Staněk, Jaroslav Vaňous.

Komentáře k tomuto článku