Spoluhráči.cz klub Krajánci Ústí nad Orlicí dokumenty a články 14 S Lokomotivou udržel Svitap krok jen v úvodní čtvrtině a pak už pouze inkasoval

Krajánci Ústí nad Orlicí – článek 14 S Lokomotivou udržel Svitap krok jen v úvodní čtvrtině a pak už pouze inkasoval

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

14 S Lokomotivou udržel Svitap krok jen v úvodní čtvrtině a pak už pouze inkasoval

Vytvořeno:30. 6. 2014, 9:54   (upraveno 30. 6. 2014, 10:09)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Ve druhém finálovém utkání 3. ligy neměl Svitap proti Lokomotivě vůbec žádnou šanci. Přijatelný výsledek udržel pouze v úvodní čtvrtině, ale pak už se českotřebovský celek rozjel na plné obrátky a Svitap zcela rezignoval a odnesl si vysokou prohru.

Svitap (Krajánci) Ústí nad Orlicí - Lokomotiva Česká Třebová 2:12 (2:3, 0:2, 0:2, 0:5)

Už ve 24. sekundě se prosadil Filip Večeř a Lokomotiva šla do vedení - 0:1. V 5. minutě pak zvýšil Tomáš Řehák na 0:2, ale za dalších 27 sekund po akci Miroslava Reslera Oldřich Čevora snížil na 1:2. V 7. minutě ale odpověděl Libor Teplý na 1:3 a úvodní část zakončil za dalších 11 sekund snížením na 2:3 Lukáš Musil po asistenci Oldřicha Čevory. Další šance v průběhu zápasu hráči Svitapu již neproměnili, naopak střelecky se začalo dařit Lokomotivě. Hned v úvodu druhé části zvýšil Filip Večeř na 2:4 a ve 24. minutě uzavřel druhou část Miroslav Váně na 2:5. Stejný hráč se pak trefil i ve třetím dějství, a to ve 27. minutě - 2:6. Třetí dějství pak zakončil gólově v 35. minutě svým letošním prvním gólem Tomáš Vavřina - 2:7.  Svitap pak totálně odešel ve čtvrté části zápasu, kdy inkasoval hned pět branek. Ve 39. minutě zvýšil na 2:8 dokončeným hattrickem Miroslav Váně.  Za dalších 40 sekund stejný hráč skóroval na 2:9. Na kulatých 2:10 se pak trefil Tomáš Vavřina. Za dalších 49 sekund zasadil Svitapu další ránu Tomáš Řehák na 2:11 a vysokou výhru Lokomotivy pečetil ve 46. minutě Libor Paclík na konečných 2:12.

Fakta - branky: Oldřich Čevora, Lukáš Musil - Miroslav Váně 4, Filip Večeř 2, Tomáš Vavřina 2, Tomáš Řehák 2, Libor Teplý, Libor Paclík. Asistence: Miroslav Resler, Oldřich Čevora - Radek Morkes 4, Tomáš Vavřina 2, Libor Teplý, Miroslav Váně, Libor Paclík. Vyloučení: 1:0. Rozhodčí: Jiří Černý. Sestava - Svitap (Krajánci) Ústí nad Orlicí: Karel Vaněk - Tomáš Lesák, Karel Mifek, Lukáš Musil, Pavel Musil, Lubomír Nespěšný, Michael Resler, Miroslav Resler, Oldřich Čevora. Sestava - Lokomotiva Česká Třebová: Martin Preisler - Libor Teplý, Miroslav Váně, Radek Morkes, Filip Večeř, Tomáš Vavřina, Libor Paclík, Tomáš Řehák.

Komentáře k tomuto článku