Spoluhráči.cz klub Krajánci Ústí nad Orlicí dokumenty a články 14 Šestice Krajánků v první polovině utkání nestíhala a zaslouženě odešla nakonec vysoko poražena!

Krajánci Ústí nad Orlicí – článek 14 Šestice Krajánků v první polovině utkání nestíhala a zaslouženě odešla nakonec vysoko poražena!

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

14 Šestice Krajánků v první polovině utkání nestíhala a zaslouženě odešla nakonec vysoko poražena!

Vytvořeno:28. 6. 2018, 15:33   (upraveno 28. 6. 2018, 16:01)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Krajánkům chyběl brankář Vavřina a zastoupil ho mladý Petr Barvínek. Do utkání měli jít Krajánci se sedmičkou hráčů, ale omluvil se na poslední chvíli Luboš Nespěšný a Vláďa Doha na utkání zapomněl. Zaskočit musel Filip Krystl, ale Krajánci byli neúčastí svých spoluhráčů rozhození a v první polovině utkání díky své pasivitě inkasovali deset branek. Druhou polovinu sice už vyhráli, ale velký náskok Stilmatu se smazat prostě nedal...

Krajánci ˇustí nad Orlicí - Stilmat Žamberk 6:15 (0:5, 0:5, 3:2, 3:3)

První polovina zápasu byla pro Krajánky jako ve zlém snu. Stilmast posílen o Filipa Večeře a Zbyňka Škorpila začal s chutí a první branka nenechala na sebe dlouho čekat. Ve 4. minutě uvolnil Tomáš Diblík Tomáše Ulricha a ten z pravé strany trefil odkrytou branku Petra Barvínka - 0:1. V 8. minutě pak po akci Romana Papáčka zvýšil Tomáš Diblík na 0:2. V 10. minutě se prosadil Zbyněk Škorpil a bylo to už 0:3. V 10. minutě využil Stilmat po kombinaci Romana Papáčka a Tomáše Diblíka početní výhodu Tomášem Ulrichem - 0:4. První čtvrtinu pak uzavřel ve 12. minutě Daniel Vábr po spolupráci Krištofa Chmelana a Tomáše Diblíka - 0:5. Ve druhé čtvrtině se obraz hry nezměnil. Bylo vidět, že Krajánkům chybí především obránci a pověření útočníci Michael Resler a Jiří Lunka nevěděli, kam dřív skočit. Už ve 13. minutě se trefil Roman Papáček po přihrávce Filipa Večeře - 0:6. O minutu později uvolnil Tomáš Diblík Filipa Večeře a ten se také nemýlil - 0:7. V 17. minutě si oba své role vyměnili a po asistenci Filipa Večeře skóroval pro změnu Tomáš Diblík - 0:8.Ve 21. minutě si to oba zopakovali a po další asistenci Filipa Večeře Tomáš Diblík dokončil svůj hattrick - 0:9. Na kulatých 0:10 zaokrouhlil stav ve 22. minutě po asistenci Krištrofa Chmelana Daniel Vábr. Krajánci byli bezradní a ani ty nejvyloženější šance neproměňovali. Stilmat i do třetí části vstoupil stejně a ve 28. minutě proměnil přihrávku Tomáše Ulricha v další branku Filip Večeř - 0:11. Ve 30. minutě se dočkali konečně i Krajánci. Po přihrávce Oldřicha Ćevory se prosadil Miroslav Resler a snížil na 1:11. Ve 32. minutě pak po přihrávce Jiřího Lunky skóroval i Petr Moravec - 2:11. Krajánkům se střílení branek zalíbilo a po dalším rychlém protiútoku našel Michael Resler najetého Jiřího Lunku, který na dvakrát dopravil puk za záda jinak vynikajícího René Tomana potřetí - 3:11. Ve 36. minutě udeřil opět Stilmat. Akci Tomáše Diblíka zakončil Filip Večeř a dokončil tak svůj hattrick v utkání - 3:12. Do poslední části vstoupili lépe Krajánci. Ve 40. minutě poslal Miroslav Resler do šance Filipa Krystla a ten se prosadil a snížil na 4:12.  Ve 44. minutě ale přihrával Zbyněk Škorpil a na druhé straně střílel pčřesně  Tomáš Diblík - 4:13. O několik sekund později se prosadil sólově Miroslav Resler a jeho nezištnou přihrávku proměnil v gól Michael Resler na 5:13. Ve 48. minutě vybojoval puk Filip Krystl a snížil na 6:13. Poslední minuta ale přinesla i dva góly do sítě Petra Barvínka. nejprve se z přihrávky Zbyňka Škorpila prosadil potřetí v utkání Daniel Vábr a byl z toho další hattrick na straně Stilmatu - 6:14.  O pár sekund později pro změnu Daniel Vábr přihrával Krištof Chmelan pečetil zaslouženou výhru Stilmatu na konečných 6:15.

Fakta - branky: Filip Krystl 2, Miroslav Resler, Petr Moravec, Jiří Lunka, Michael Resler - Tomáš Diblík 4, Filip Večeř 3, Daniel Vábr 3, Tomáš Ulrich 2, Roman Papáček, Krištof Chmelan, Zbyněk Škorpil. Asistence: Miroslav Resler 2, Oldřich Čevora, Jiří Lunka, Michael Resler - Tomáš Diblík 5, Filip Večeř 3, Zbyněk Škorpil 2, Krištof Chmelan 2, Roman Papáček 2, Tomáš Ulrich. Vyloučení: 1:0, využití: 0:1. Rozhodčí: ing. Jiří Černý. Sestava - Kerajánci Ústí nad Orlicí: Petr Barvínek - Miroslav Resler, Michael Resler, Jiří Lunka, Oldřich Čevora, Petr Moravec, Filip Krystl (2). Sestava - Stilmat Žamberk: René Toman - Tomáš Diblík, Roman Papáček, Daniel Vábr, Tomáš Ulrich, Zbyněk Škorpil, Filip Večeř, Krištof Chmelan.

Komentáře k tomuto článku