Spoluhráči.cz klub Krajánci Ústí nad Orlicí dokumenty a články 15 Českotřebovské plameny Flyers zcela udusili Krajánci patnácti zásahy!

Krajánci Ústí nad Orlicí – článek 15 Českotřebovské plameny Flyers zcela udusili Krajánci patnácti zásahy!

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

15 Českotřebovské plameny Flyers zcela udusili Krajánci patnácti zásahy!

Vytvořeno:12. 1. 2015, 23:54
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Vloni čtvrtý tým první ligy Flyers ve druhém kole marně hledá formu z loňska. Po výprasku od ústeckého Proplastu se Flyers, který je známý hlavně svou zákeřností, musel smířit s letos největšé porážkou v soutěži, a to i od druhého ústeckého zástupce v soutěži. Krajánci předvedli výborný výkon ve dvou vyrovnaných pětkách a podpořeni bezchybným výkonem brankáře Milana Beneše nasázeli českotřebovským plamenům patnáct branek, když hattricku dosáhl Vladimír Knap.

Krajánci (Svitap) Ústí nad Orlicí - HC Flyers Česká Třebová 15:0 (5:0, 10:0)

Utkání bylo zahájeno v rychlém tempu a nic nenasvědčovalo tomu, že ze zápasu bude nakonec jednostranná kanonáda. V 5. minutě se ale prodral přes celé hřiště Miroslav Resler a jeho střela skončila od tyče za zády brankáře Patrika Mazala - 1:0. Dalších pět minut se nic nedělo, až v 10. minutě putoval puk od brankáře Milana Beneše na hůl Lukáše Musila a ten zakončil své sólo bekhendovou střelou po zemi - 2:0. Za dalších 64 sekund získal puk za brankou soupeře Michael Resler a po jeho přihrávce zvýšil Miroslav Resler už na 3:0. Na začátku 14. minuty poslal do sóla Miroslav Resler Vladimíra Knapa a ten svůj nájezd zakončil gólovou střelou na 4:0. Na konci 16. minuty pak zakončil první polovinu zápasu brankou Michal Bohatý z přihrávky Milana Boucníka - 5:0. Českotřebovský celek ale netušil, co ho ještě čeká hlavně v prvních necelých čtyřech minutách druihé poloviny zápasu. Už po šestadvaceti sekundách se prosadil Lukáš Heřmanský a Karel Mifek z jeho zpětné přihrávky zamířil přesně - 6:0. Za dalších 14 sekund po přihrávce Vladimíra Knapa rozvlnil síť za zády Patrika Mazala Tomáš Rozlílek - 7:0. Za dalších 87 sekund poslal po brejku Lukáš Musil do šance Lukáše Heřmanského a ten zvýšil už na 8:0. A to ještě nebylo pořád vše. Za dalších 17 sekund pro změnu z přihrávky Milana Boucníka skóroval v utkání podruhé Lukáš Heřmanský na 9:0. Za dalších 31 sekund našel u branky Josef Crha Michaela Reslera a ten zakulatil výsledek střelou pod horní tyč na 10:0. Za dalších 34 sekund zasadil odevzdanému soupeři další ránu Milan Boucník po asistenci Lukáše Heřmanského na 11:0. Krajánci ale soupeři nenechali vydechnout a byli i nadále při chuti. Na konci 27. minuty po dalších z brejků našel Tomáš Rozlílek u branky najetého Michaela Reslera a ten na dvakrát přidal další branku na 12:0. Ve 36. minutě se prosadil opět Tomáš Rozlílek a z jeho přihrávky zvýšil Vladimír Knap na 13:0. Za dalších 54 sekund uvolnil Lukáš Heřmanský Milana Boucníka, který se nemýlil a zvýšil na 14:0. Tečku dal utkání ve 39. minutě Vladimír Knap, který dokončil svůj hattrick po přihrávce Josefa Crhy a zaokrouhlil skóre na 15:0.

Fakta - branky: Vladimír Knap 3, Michael Resler 2, Miroslav Resler 2, Milan Boucník 2, Lukáš Heřmanský 2, Lukáš Musil, Michal Bohatý, Karel Mifek, Tomáš Rozlílek. Asistence: Lukáš Heřmanský 3, Milan Boucník 2, Tomáš Rozlílek 2, Josef Crha 2, Miroslav Resler, Michael Resler, Milan Beneš, Vladimír Knap,  Vyloučení: 1:1, bez využití. Rozhodčí: P.Kvasnička, Š.Švec. Sestava - Krajánci (Svitap) Ústí nad Orlicí: Milan Beneš - Lukáš Musil, Karel Mifek - Lukáš Heřmanský, Michal Bohatý, Milan Boucník - Josef Crha, Miroslav Resler - Tomáš Rozlílek, Michael Resler, Vladimír Knap. Sestava - HC Flyers Česká Třebová: Patrik Mazal - Ondřej Dejdar, Tomáš Bělka, Roman Mastík, Milan Arnold, Miroslav Dejdar, Tomáš Kalina, Petr Blažek, Tomáš Nastoupil, Jiří Kubát, Jan Knoflíček, .

Komentáře k tomuto článku