Spoluhráči.cz klub Krajánci Ústí nad Orlicí dokumenty a články 15 Krajánci měli našlápnuto k výhře nad Chocní, ale po hrubých chybách těsně prohráli!

Krajánci Ústí nad Orlicí – článek 15 Krajánci měli našlápnuto k výhře nad Chocní, ale po hrubých chybách těsně prohráli!

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

15 Krajánci měli našlápnuto k výhře nad Chocní, ale po hrubých chybách těsně prohráli!

Vytvořeno:10. 7. 2016, 23:55
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Jen v případě výhry mohli Krajánci počítat s možností obhájit druhé místo v soutěži. Bohužel přes výborný začátek Krajánci neudrželi vedení 3:1 a Slavoj po chybách ústeckého celku vývoj utkání otočil a zaslouženě zvítězil.

Krajánci Ústí nad Orlicí - Slavoj Choceň 4:5 (2:1, 1:1, 0:1, 1:2)

Krajánci hráli se Slavojem od prvních minut vyrovnanou partii a na začátku 7. minuty se dokonce Marek Šťastný individuálně prosadil a poslal ústecký celek do vedení - 1:0. Za necelé dvě minuty ale ztratil ve středu hřiště Karel Horák puk a Aleš Vích nabídnutou příležitostí nepohrdnul - 1:1. V 10. minutě ale zavezl puk na polovinu Chocně Přemysl Rubeš, z levé strany přihrál na Vladimíra Vilímka, který blafákem vrátil Krajánkům vedení - 2:1. Když hned v úvodu druhé části, ve 13. minutě uvolnil Michael Resler Oldřicha Čevoru a ten po zemi zvýšil na 3:1, začalo to vypadat, že by Krajánci mohli mít šanci na úspěch. Ve 14. minutě ale zužitkoval přihrávku Filipa Luňáka Jaromír Vích a snížil na 3:2. Dalších patnáct minut si oba brankáři drželi neprůstřelnost, až ve 29. minutě zachytil přihrávku Karla Horáka Filip Luňák a po jeho asistenci Aleš Vích vyrovnal na 3:3. Za dalších osm minut to byl opět Filip Luňák, po jehož akci Aleš Vích dokončil nejen obrat v utkání, ale i svůj hattrick - 3:4.  V závěru mohl několikrát Karel Horák napravit své chyby, ale i ty nejvyloženější šance neproměnil. Naopak ve 43. minutě po přihrávce Jaromíra Vícha zvýšil opět Aleš Vích na 3:5. Krajánci se snažili o zvrat, ale až ve 47. minutě vybojoval puk Michael Resler a po jeho přihrávce snížil na konečných 4:5 Tomáš Cvejn.

Fakta - branky: Marek Šťastný, Vladimír Vilímek, Oldřich Čevora, Tomáš Cvejn - Aleš Vích 4, Jaromír Vích. Asistence: Michael Resler 2, Přemysl Rubeš - Filip Luňák 3, Jaromír Vích. Vyloučení: 1:0, bez využití. Rozhodčí: Radek Morkes. Sestava - Krajánci Ústí nad Orlicí: Jiří Kaplan - Marek Šťastný, Karel Horák, Tomáš Cvejn (1,5), Michael Resler, Oldřich Čevora, Přemysl Rubeš, Vladimír Vilímek. Sestava - Slavoj Choceň: Luboš Růžička - Filip Luňák, Jaromír Vích, Aleš Vích, Radek Adámek, Jaroslav Teplý.

Komentáře k tomuto článku