Spoluhráči.cz klub Krajánci Ústí nad Orlicí dokumenty a články 16 Krajánci zakončili in-line hokejovou sezónu výhrou nad Lokomotivou a potvrdili bronzovou příčku!

Krajánci Ústí nad Orlicí – článek 16 Krajánci zakončili in-line hokejovou sezónu výhrou nad Lokomotivou a potvrdili bronzovou příčku!

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

16 Krajánci zakončili in-line hokejovou sezónu výhrou nad Lokomotivou a potvrdili bronzovou příčku!

Vytvořeno:14. 7. 2016, 22:39
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:V posledním duelu vlastně o nic nešlo. Lokomotiva se konečně trochu sešla, ale Krajánky trápila jen do poloviny zápasu. Druhá polovina jasně patřila Krajánkům, kteří navíc trefili ještě třikrát tyč. Výhrou Krajánci potvrdili bronzovou příčku, když loňské druhé místo neobhájili. I tak děkuji všem, kteří se na úspěchu podíleli za dobré výkony v dresu ústeckých Krajánků.

Krajánci Ústí nad Orlicí - IHC Lokomotiva Česká Třebová 9:3 (2:0, 0:2, 4:0, 3:1)

Už ve 37. sekundě našel Petr Moravec u branky najetého Oldřicha Čevoru, který jen nastavil hůl a poslal puk za záda Martina Preislera - 1:0. Ve 4. minutě se prodral až k brance Lokomotivy Karel Horák, našel zpětnou přiíhrávkou najetého Petra Moravce a ten prostřelil brankáře Lokomotivy podruhé - 2:0. Ve druhé čtvrtině se Krajánci nepochopitelně stáhli a hned toho Lokomotiva v 16. minutě využila, když po přihrávce Radka Morkese pohotově u branky dorážel puk za záda Jirky Kaplana Tomáš Maleček - 2:1. Ve 21. minutě se pak soupeř dokonce dočkal vyrovnání, když na přihrávku Libora Teplého si najel Miroslav Pachl a pohotově poslal puk za záda ústeckého gólmana a vyrovnal na 2:2.  Třetí čtvrtina ale jednoznačně patřila Krajánkům. Nejprve ve 29. minutě zachytili Miroslav Resler přihrávku soupeře a poslal Krajánky do vedení - 3:2. Ve 31. minutě přihrával z rohu Michael Resler na najetého Vladimíra Vilímka a ten pohotově zvýšil na 4:2. Za dalších 27 sekund uvolnil Oldřich Čevora Petra Moravce a ten se nemýlil a upravil stav na 5:2. Ve 35. minutě se individuálně prosadil Karel Horák a zvýšil na 6:2, aby ve 37. minutě provedl stejný kousek Miroslav Resler a po své ,,tradiční" stahovačce zvýšil už ve čtvrté části na 7:2. Ve 40. minutě se naposledy prosadili hráči Lokomotivy. Po přihrávce Tomáše Malečka snížil Jan Novotný na 7:3. Na začátku 42. minuty po asistenci Petra Moravec upravil stav Karel Horák na 8:3. Za dalších 27 sekund ujel Vladimír Vilímek a po jeho přihrávce upravil stav na konečných 9:3 střelou po zemi Michael Resler.

Fakta - branky: Karel Horák 2, Petr Moravec 2, Miroslav Resler 2, Michael Resler, Oldřich Čevora, Vladimír Vilímek - Tomáš Maleček, Miroslav Pachl, Jan Novotný. Asistence: Petr Moravec 2, Oldřich Čevora, Vladimír Vilímek, Karel Horák, Michael Resler - Radek Morkes, Libor Teplý, Tomáš Maleček. Vyloučení: 0:0. Rozhodčí: Roman Špička. Sestava - Krajánci Ústí nad Orlicí: Miroslav Resler, Karel Horák, Marek Šťastný, Oldřich Čevora, Petr Moravec, Michael Resler, Vladimír Vilímek. Sestava - IHC Lokomotiva Česká Třebová: Martin Preisler - Radek Morkes, Tomáš Vavřina, Tomáš Maleček, Libor Teplý, Jan Novotný, Miroslav Pachl. 

Komentáře k tomuto článku