Spoluhráči.cz klub Krajánci Ústí nad Orlicí dokumenty a články 16 Vespa do 29. minuty zlobila, ale pak už náporu Krajánků neodolala a odvezla si debakl!

Krajánci Ústí nad Orlicí – článek 16 Vespa do 29. minuty zlobila, ale pak už náporu Krajánků neodolala a odvezla si debakl!

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

16 Vespa do 29. minuty zlobila, ale pak už náporu Krajánků neodolala a odvezla si debakl!

Vytvořeno:25. 1. 2016, 9:40
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Šestnácté utkání v sezóně rozhodlo o tom, že Krajánci definitivně postoupili mezi nejlepší čtyři celky. Zápas ale od prvních minut nebyl jednoznačnou záležitostí Krajánků. Vespa zlobila a po prvním poločase dokonce vedla 3:2. Krajánci ovšem zabrali a definitvní zlom nastal ve 29. minutě, kdy Krajánci začali střílet jednu branku za druhou, když čtyřikrát byl úspěšný Petr Moravec a hattricku dosáhl Oldřich Čevora. Vespa odpadla fyzicky a nestačila čelit pěkným kombinacím obou pětek Krajánků. Navíc rozhodčí neuznali Krajánků regulérní branku, třikrát zvonila tyč branky Vespy, na druhé straně ale také jednou.

Krajánci Ústí nad Orlicí - Vespa Česká Třebová 12:4 (2:3, 10:1)

Krajánci nezačali utkání zrovna moc šťastně. Miroslav Resler fauloval ujíždějícího hráče Vespy a musel na trestnou lavici. Na konci 2. minuty ale ujel Oldřich Čevora a z jeho nahrávky Petr Moravec otevřel ve vlastním oslabení skóre utkání - 1:0.  Ve 4. minutě už ale Vespa trestala rychlým brejkem Leoše Dostála, když po jeho přihrávce Pavel Kulhavý vyrovnal na 1:1. V dalším průběhu byl vyloučen Milan Boucník a Vespa opět přesilovku nezvládla. Na začátku 7. minuty opět po přihrávce Oldřicha Čevory skóroval petr Moravec a vrátil tak Krajánkům vedení - 2:1. Dlouho se ale Krajánci z vedení neradovali. Po rychlém brejku Pavla Kulhavého v 9. minutě srovnal stav Leoš Dostál na 2:2. Aby toho nebylo málo, tak v jedenácté minutě se individuálně prosadil opět Leoš Dostál a poslal Vespu poprvé do vedení - 2:3. Následně sice Michael Resler dosáhl vyrovnávací branky, ale rozhodčí Maršík ho neuznal pro údajné dosažení gólu po odpískání. Vedení si tak českotřebovský celek udržel celých jedenáct minut. Až ve 22. minutě uvolnil Michael Resler Petra Moravce a po jeho přihrávce Oldřich Čevora vyrovnal na 3:3. To Krajánky povzbudilo a ve 25. minutě skórovali hned dvakrát. Nejprve po kombinaci Oldřicha Čevory a Michaela Reslera poslal Krajánky do vedení úspěšnou dorážkou Petr Moravec a dokončil tak svůj hattrick v utkání - 4:3. Za dalších 17 sekund pak po přihrávce Petra Moravce zvýšil Oldřich Čevora už na 5:3. Ve 28. minutě ale naposledy zazlobila Vespa. Po úniku Jana Šímy bylo sníženo na 5:4. Následně měla Vespa výhodu přesilovky při vyloučení Oldřicha Čevory. Početní výhodu však nevyužila a naopak po návratu z trestné lavice zvýšil Oldřich Čevora po asistenci Michala Bohatého na 6:4 a dokončil tak svůj hattrick v utkání. Za dalších 56 sekund našel René Andrle zpoza branky najetého Michala Schlögla, který zvýšil pohotově na 7:4. Ve 32. minutě předvedli parádní akci Milan Boucník a střelec další branky Michal Schlögl a Krajánci vedli už 8:4. Ve 34. minutě hráli přesilovku pro změnu Krajánci. Vespa zapomněla na vracejícího se Tomáše Lesáka na modré, který po pasu Reného Andrleho zkušeně blafákem zvýšil na 9:4. Ve 36. minutě uvolnil Michal Schlögl Michala Bohatého a ten přidal další branku na kulatých 10:4. A pořád toho Krajánci neměli málo. Ve 38. minutě se po přihrávce Michala Schlögla proháčkoval až k brance Miroslav Resler a zvýšil na 11:4. Dvanáct sekund před koncem po asistenci Oldřicha Čevory zakončil utkání svým čtvrtým zásahem v zápase Petr Moravec na konečných 12:4. Je nutné pochválit všechny hráče za velmi dobrý výkon hlavně ve druhém poločase. Základem byl statečný výkon ,,mírně indisponovaného" gólmana Míly Beneše. Škoda jen roztržky mezi několika hráči během utkání, která snad časem odezní.

Fakta - branky: Petr Moravec 4, Oldřich Čevora 3, Michal Schlögl 2, Michal Bohatý, Tomáš Lesák, Miroslav Resler - Leoš Dostál 2, Pavel Kulhavý, Jan Šíma. Asistence: Oldřich Čevora 3, René Andrle 2, Petr Moravec 2, Michal Schlögl 2, Michal Bohatý, Milan Boucník, Michael Resler - Leoš Dostál, Pavel Kulhavý. Vyloučení: 4:4, využití: 1:0, v oslabení: 2:0. Rozhodčí: Filip Maršík, Radek Morkes. Sestava - Krajánci Ústí nad Orlicí: Milan Beneš - Karel Mifek - Miroslav Resler (2), Michael Resler - Petr Moravec - Oldřich Čevora (2), Milan Boucník (2) - Tomáš Lesák, René Andrle - Michal Bohatý (2) - Michal Schlögl. Sestava - Vespa Česká Třebová: Daniel Broulík - Marek Břehovský (4), Martin Šmíd, Pavel Kulhavý, Michal Smola st. (2), Jakub Báča (2), Leoš Dostál, Jan Šíma, Martin Lebeda, Tomáš Řehák.  

Komentáře k tomuto článku