Spoluhráči.cz klub Krajánci Ústí nad Orlicí dokumenty a články 17 Hattricky Michala Bohatého a Pavla Musila totálně rozložily českotřebovský Typos CZ!!!

Krajánci Ústí nad Orlicí – článek 17 Hattricky Michala Bohatého a Pavla Musila totálně rozložily českotřebovský Typos CZ!!!

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

17 Hattricky Michala Bohatého a Pavla Musila totálně rozložily českotřebovský Typos CZ!!!

Vytvořeno:24. 1. 2014, 22:25
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:V sedmém utkání druhého kola čekal na Krajánky loňský finalista ČHL Typos CZ Česká Třebová. Krajánci nastoupili v jedenácti hráčích plus brankář a po deseti odehraných minutách nebylo o co hrát. Krajánci dobře kombinovali, hýřili pohybem a svého soupeře předčili na všech frontách. Navíc družstvo podržel jistý Milan Beneš, a tak bylo zaděláno na vysokou prohru Typosu, když střelecky se zadařilo Michalu Bohatému a Pavlu Musilovi.

Krajánci Ústí nad Orlicí - Typos CZ Česká Třebová 12:1 (6:0, 6:1)

Už ve 40. sekundě utkání našel od modré Josef Crha volného Michala Bohatého před brankou a ten usměrnil poprvé puk za záda brankáře Jaroslava Tlapáka - 1:0. Hned v úvodu 4. minuty přihrál zpoza branky Josef Matyáš Michalovi Reslerovi a jeho střela se odrazila od betonů za záda brankáře Typosu - 2:0. V 7. minutě uvolnil Michal Bohatý Karla Mifka a ten zvýšil už na 3:0. Tlak Krajánků pokračoval a po ideální přihrávce Lukáše Heřmanského zvýšil Tomáš Rozlílek už na 4:0. V 11. minutě opět přihrával Lukáš Heřmanský a Pavel Musil nezaváhal a přidal pátou branku - 5:0. V 15. minutě po přihrávce Karla Mifka zakončil úvodní polovinu Michal Bohatý pohotově na 6:0. Hned v úvodu druhé poloviny po přihrávce Michaela Reslera objel branku Miroslav Resler a bekhendem zavěsil na 7:0. Ve 28. minutě přihrál na modrou Michal Bohatý a bomba Josefa Crhy skončila za zády Jardy Tlapáka a Krajánci vedli už 8:0. Ve 33. minutě se připravoval na co nejideálnější přihrávku Miroslav Resler tak dlouho, až zapomněl za sebou puk a najetý Dušan Kvapil z velkým štěstím snížil k tyči na 8:1. Krajánci ale odpověděli ve 35. minutě hned dvakrát. Nejprve z přihrávky Lukáše Heřmanského mířil přesně Tomáš Rozlílek a korunoval tak svůj velmi dobrý výkon v utkání svým druhým gólem na 9:1. Za dalších 40 sekund tak dlouho bojoval s několika protivníky o puk Michael Resler, až puk získal, přihrál před branku Pavlu Musilovi a ten ,,načepoval" Typosu desítku - 10:1. Pořád to ale Krajánkům nestačilo. Ve 39. minutě po krásném pasu Miroslava Reslera nezaváhal v nájezdu Michal Bohatý a dokončil svůj hattrick v utkání - 11:1. Dvě sekundy před koncem utkání si připsal čtvrtou nahrávku v utkání Lukáš Heřmanský a Pavel Musil zakončil zápas hattrickem na konečných 12:1.

  Fakta - branky: Michal Bohatý 3, Pavel Musil 3, Tomáš Rozlílek 2, Michael Resler, Karel Mifek, Miroslav Resler, Josef Crha - Dušan Kvapil. Asistence: Lukáš Heřmanský 4, Michal Bohatý 2, Michael Resler 2, Josef Crha, Josef Matyáš, Karel Mifek, Miroslav Resler - nikdo. Vyloučení: 4:3. Rozhodčí: Radim Řehák, Radim Matoušek. Sestava - Krajánci: Milan Beneš - Josef Crha, Lubomír Nespěšný, Lukáš Musil, Karel Mifek, Michal Bohatý, Lukáš Heřmanský, Pavel Musil, Michael Resler, Miroslav Resler, Josef Matyáš, Tomáš Rozlílek. Sestava - Typos: Jaroslav Tlapák - Jarmil Konečný, Zdeněk Řehák, Roman Špička, Jan Zahálka, Tomáš Hoffman, František Adamec, David Karpíšek, Tomáš Wohner, Dušan Kvapil, Pavel Vídeňský, David Štěpán, Miloslav Novák.

Komentáře k tomuto článku