Spoluhráči.cz klub Krajánci Ústí nad Orlicí dokumenty a články 18 Krajánci zvládli odvetu s Lomaxem i v sedmi lidech, symbolicky pomohl i Tomáš Lesák

Krajánci Ústí nad Orlicí – článek 18 Krajánci zvládli odvetu s Lomaxem i v sedmi lidech, symbolicky pomohl i Tomáš Lesák

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

18 Krajánci zvládli odvetu s Lomaxem i v sedmi lidech, symbolicky pomohl i Tomáš Lesák

Vytvořeno:20. 1. 2013, 6:20   (upraveno 3. 6. 2013, 15:47)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Poslední krok k potvrzení postupu do vyřazovacích bojů (mezi nejlepší čtyři) udělali v sobotu Krajánci v odvetě s Lomaxem. K utkání muselo nastoupit vše, co mělo nohy a ruce. Obětavě se ustrojil i Tomáš Lesák a na poslední střídání také symbolicky naskočil na led a podpořil tak svou účastí všech SEDM hráčů a brankáře. Krajánci zabojovali a zaslouženě zvítězili a navíc bezchybně podržel své mužstvo Milan Beneš v brance.

Krajánci Ústí nad Orlicí - Lomax Česká Třebová 5:0 (3:0, 2:0)

Už v 7. minutě zpracoval těžkou přihrávku Michaela Reslera nadvakrát Tomáš Rozlílek a poprvé překonal Karla Nečase v brance - 1:0. Ve 12. minutě po rychlém útoku uvolnil Michal Schlögl Jaroslava Šedu a i jeho střela skončila za zády brankáře Lomaxu - 2:0.  Ve 14. minutě našel Tomáš Rozlílek u branky Michaela Reslera a ten zvýšil na 3:0 a uzavřel tak první polovinu utkání. Ve 24. minutě poslal Tomáš Rozlílek do brejku opět Michaela Reslera a ten  mezi betony Karla Nečase zvýšil na 4:0.  Ve 26. minutě opět Tomáš Rozlílek poslal do brejku Michaela Reslera, ovšem ten místo střely volil přihrávku na Karla Mifka, který pečtil výhru Krájánků na konečných 5:0.

Fakta - branky: Michael Resler 2, Jaroslav Šeda, Tomáš Rozlílek, Karel Mifek. Asistence: Tomáš Rozlílek 2, Michael Resler 2, Michal Schlögl. Vyloučení: 4:1. Rozhodčí: Josef Halbrštát, Libor Slavík. Sestava - Krajánci: Milan Beneš - Michael Resler, Pavel Musil, Karel Mifek, Dušan Schlögl, Michal Schlögl, Jaroslav Šeda, Tomáš Rozlílek, Tomáš Lesák. Sestava - Lomax: Karel Nečas - Radim Dlouhý, Jaroslav Hamerník, Martin Hapala, Libor Hons, Roman Juřík, Jiří Nešický, Vladimír Novotný, MIlan Tomeš, Milan Vopařil.

Komentáře k tomuto článku