Spoluhráči.cz klub Krajánci Ústí nad Orlicí dokumenty a články 18 Michal Bohatý dalším hattrickem pokořil čtvrtý celek tabulky Flyers Česká Třebová

Krajánci Ústí nad Orlicí – článek 18 Michal Bohatý dalším hattrickem pokořil čtvrtý celek tabulky Flyers Česká Třebová

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

18 Michal Bohatý dalším hattrickem pokořil čtvrtý celek tabulky Flyers Česká Třebová

Vytvořeno:26. 1. 2014, 14:11
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Ani nadměrná tvrdost celku Flyers Česká Třebová na Krajánky neplatila. Soupeř držel krok do 9. minuty, kdy obdržel dva slepené góly. Další branky padaly až od 28. minuty. Flyers pouze stačilo překonat jistého Milana Beneše po chybě obrany, ale to bylo ze strany soupeře vše. Střelecky zazářil opět Michal Bohatý, tři asistence si připsal Lukáš Heřmanský. V posledních dvou zápasech druhého kola se Krajánci poperou o první tři příčky a tím o co nejlepší nasazení do vyřazovacích bojů.

Krajánci Ústí nad Orlicí - HC Flyers Česká Třebová 7:1 (2:0, 5:1)

Na začátku 10. minuty uvolnil Pavel Musil Michala Bohatého a ten otevřel skóre utkání - 1:0. Za dalších 44 sekund pro změnu přihrával Lukáš Musil a opět Michal Bohatý zvýšil na 2:0. Dalších 18 minut si Krajánci v tlaku vytvářeli jednu šanci za druhou, ale stále se proti výbornému Patrikovi Mazalovi nemohli prosadit. Ve 28. minutě ve středním pásmu přihrál Michal Bohatý Karlu Mifkovi a jeho dělovka od modré brankáře Flyers překvapila a bylo to 3:0. Krajánci najednou chytili chuť, hráčům Flyers začaly docházet síly a ve 31. minutě po přihrávce Lukáše Heřmanského Michal Bohatý dokončil hattrick na 4:0. Ve 33. minutě sebral Michael Resler Milanu Arnoldovi puk, nahrál před branku osamocenému Lukáši Musilovi a ten přidal další branku na 5:0. Za dalších 8 sekund se prodral až k brance Lukáš Heřmanský a za záda brankáře Patrika Mazala dorazil puk Michael Resler - 6:0. Na začátku 36. minuty Krajánci ztratili v obranném pásmu puk, který vybojoval Daniel Broulík a po jeho asistenci Milan Gremlica snížil na 6:1. Přesně za dalších 63 sekund ale po pěkné kombinaci přihrál Lukáš Heřmanský Miroslavu Reslerovi a ten přesnou střelou zakončil utkání na konečných 7:1.

Fakta - branky: Michal Bohatý 3, Karel Mifek, Lukáš Musil, Michael Resler, Miroslav Resler - Milan Gremlica. Asistence: Lukáš Heřmanský 3, Pavel Musil, Lukáš Musil, Michal Bohatý, Michael Resler - Daniel Broulík. Vyloučení: 2:3. Rozhodčí: Radim Matoušek, Libor Slavík. Sestava - Krajánci: Milan Beneš - Miroslav Resler, Lubomír Nespěšný, Karel Mifek, Michael Resler, Lukáš Heřmanský, Michal Bohatý, Pavel Musil, Lukáš Musil. Sestava - Flyers: Patrik Mazal - Ondřej Dejdar, Jan Knoflíček, Roman Mastík, Milan Arnold, Miroslav Dejdar, Milan Gremlica, Petr Blažek, Tomáš Nastoupil, Jiří Kubát, Lukáš Těšínský, Tomáš Bělka, Daniel Broulík.

Komentáře k tomuto článku