Spoluhráči.cz klub Krajánci Ústí nad Orlicí dokumenty a články 19 Čtvrtfinále 10. ČHL v ústeckém derby s Adbou i díky hattricku Michala Bohatého a skvělým zákrokům Milana Beneše jasně pro Krajánky!

Krajánci Ústí nad Orlicí – článek 19 Čtvrtfinále 10. ČHL v ústeckém derby s Adbou i díky hattricku Michala Bohatého a skvělým zákrokům Milana Beneše jasně pro Krajánky!

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

19 Čtvrtfinále 10. ČHL v ústeckém derby s Adbou i díky hattricku Michala Bohatého a skvělým zákrokům Milana Beneše jasně pro Krajánky!

Vytvořeno:23. 2. 2016, 18:55   (upraveno 23. 2. 2016, 18:56)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Díky kontumacím Vespy se stal čtvrtfinálovým soupeřem Krajánků nakonec celek ústecké Adby. Tento celek drží především výkony Tadeáše Reslera, ovšem jeho nájezdy tentokrát bravurně pochytal Milan Beneš. Krajánci se postupně střelecky chytli a především ve druhém poločase Adbu rozstříleli, když hattricku dosáhl Michal Bohatý díky spolupráci s Milanem Boucníkem.

Krajánci Ústí nad Orlicí - ADBA Ústí nad Orlicí 9:1 (3:0, 6:1)

V úvodu se Adba držela a několikrát i sama zahrozila. V 7. minutě se ale prosadil Milan Boucník a z jeho přihrávky otevřel skóre utkání Michal Bohatý - 1:0. V 9. minutě se akce zopakovala téměř přes kopírák a opět po individuální akci Milana Boucníka opět Michal Bohatý zvýšil na 2:0. Až v 19. minutě po spolupráci s Petrem Moravecm zvýšil Jan Drozd na 3:0 a tak i skončila první polovina utkání. Ve 22. minutě se opět předvedl Milan Boucník a z jeho akce dokončil svůj hattrick Michal Bohatý - 4:0. Ve 25. minutě pak dorazil střelu Miroslava Reslera za záda Romana Richtra Petr Moravec - 5:0. Na začátku 30. minuty po akci Oldřicha Čevory tečoval puk za záda brankáře Michael Resler a zvýšil už na 6:0. Za dalších 61 sekund vyslal Petr Moravec do třetiny Oldřicha Čevoru, který zvýšil už na 7:0. Ve 37. minutě po kombinaci Oldřicha Čevory a Michaela Reslera zakončoval akci do prázdné branky Petr Moravec - 8:0. Za dalších 32 sekund uvolnil Michal Bohatý Milana Boucníka a i jeho střela skončila za zády brankáře - 9:0. V závěru ještě likvidoval samostatné nájezdy Tadeáše Reslera bravurně Milan Beneš, ale na konci 39. minuty nestačil na dorážku Davida Provazníika, který zužitkoval asistenci Tadeáše Reslera a snížil tak na konečných 9:1.

Fakta - branky: Michal Bohatý 3, Petr Moravec 2, Milan Boucník, Jan Drozd, Oldřich Čevora, Michael Resler - David Provazník. Asistence: Milan Boucník 3, Petr Moravec 2, Michal Bohatý, Oldřich Čevora, Michael Resler, Miroslav Resler - Tadeáš Resler. Vyloučení: 3:3. bez využití. Rozhodčí: Petr Kvasnička, Radim Matoušek. Sestava - Krajánci Ústí nad Orlicí: Milan Beneš - Jan Drozd, Tomáš Lesák, Miroslav Resler, Michael Resler (2), Petr Moravec (2), Oldřich Čevora, Michal Bohatý, Milan Boucník (2), Pavel Musil. Sestava - ADBA Ústí nad Orlicí: Roman Richtr - Radek Borovička, Miloslav Novák, David Provazník, Jan Adámek, Kamil Bartaloš, Jakub Pilař, Ondřej Exler (2), Tadeáš Resler, Marek Mašanský (4).

Komentáře k tomuto článku