Spoluhráči.cz klub Krajánci Ústí nad Orlicí dokumenty a články 20 Odvetu s Qantem zvládli Krajánci po oslavách v šesti hráčích a s brankářem

Krajánci Ústí nad Orlicí – článek 20 Odvetu s Qantem zvládli Krajánci po oslavách v šesti hráčích a s brankářem

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

20 Odvetu s Qantem zvládli Krajánci po oslavách v šesti hráčích a s brankářem

Vytvořeno:1. 3. 2015, 14:38   (upraveno 25. 2. 2019, 13:52)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Náročné oslavy prvenství ve svitavské MHL pozmanenaly několik hráčů natolik, že nebyli ve stavu cestovat. Pět statečných a brankář s tíhou několika promile posílil jediný střízlivý Michael Resler. Sedm statečných se nezaleklo přesily Qanta a i přes nepříznivý stav po prvním poločase ukázali Krajánci svou sílu, zápas otočili a udrželi tak výhrou první ligu i pro příští ročník. Dalším soupeřem bude Krajánkům českotřebovský Devils a utkají se s ním ve dvou zápasech o konečné deváté místo v první lize.

Krajánci (Svitap) Ústí nad Orlicí - Qanto Bystřec 9:8 (2:4, 7:4)

Qanto vlítlo do zápasu s nadšením a s nadějí, že s šestkou nepříliš jistých hráčů na bruslích udělají krátký proces. Krajánci ale obětovali do obrany střelce Milana Boucníka a do 8. minuty statečně odolávali. Pak se ale po asistenci Jiřího Plháka st. prosadil Jiří Plhák ml. a otevřel skóre zápasu - 0:1. Krajánci se ještě z branky nevzpamatovali a byl tu už druhý úder. Tentokrát přihrával Jan Hrdina a zakončoval Jakub Hrdina - 0:2. Za dalších 65 sekund se po přihrávce Michala Bohatého prosadil Michal Schlögl a snížil na 1:2. Na začátku 15. minuty pak po ideální přihrávce Michala Schlögla dorážel puk za záda Libora Hrdiny Michael Resler a vyrovnal na 2:2. Radost z vyrovnání si ale Krajánci užili pouhých 39 sekund, kdy po průniku Jakuba Hrdiny vrátil Qantu vedení Jiří Hrdina - 2:3. Za necelé dvě minuty se pak prosadil po asistenci Jiřího Plháka ml. František Hrdina ml. a Qanto vedlo o dvě branky - 2:4.  Za tohoto stavu se šlo do krátké zápasové přestávky. Krajánci si odpočali a ve 25. minutě po rychlém protiútoku Michaela Reslera a jeho zpětné přihrávce Tomáš Lesák snížil na 3:4. Ve 27. minutě po spolupráci s Michael Bohatým pak Michal Schlögl vyrovnal na 4:4. Stejný hráč pak po přihrávce Michaela Reslera poslal ve 30. minutě Krajánky do vedení 5:4 a dokonal tak svůj hattrick a obrat v utkání. Ihned po vhazování se ale prosadil po přihrávce Jiřího Plháka st. Jiří Plhák ml. a vyrovnal na 5:5. Ve 34. minutě ale Michal Schlögl přistrčil puk před branku a Michael Resler vrátil bekhendem Krajánkům vedení - 6:5. Ve 36. minutě pak Krajánci dokonce ve svém oslabení přidali další gól. Po pasu Vladimíra Knapa se proháčkoval až do branky Michal Schlögl a zvýšil na 7:5. Ve 37. minutě po nádherné akci přihrával Michal Schlögl a Michael Resler dorazil puk za záda Libora Hrdiny na 8:5 a dokončil také svůj hattrick. Za dalších 29 sekund po asistenci Libora Macha snížil jan Hrdina na 8:6. Za necelou minutu po přihrávce Tomáše Lesáka trefil skákavý puk Michael Resler a zvýšil na 9:6. Za dalších 21 sekund stačil dokončit svůj hattrick na druhé straně i Jiří Plhák ml. z přihrávky Františka Hrdiny ml. a snížit tak na 9:7. V poslední minutě potrestal chybu Milana Boucníka Josef Hrdina a uzavřel tak skóre na konečných 9:8.

Fakta - branky: Michal Schlögl 4, Michael Resler 4, Tomáš Lesák - Jiří Plhák ml. 3, Jan Hrdina, František Hrdina ml., Jakub Hrdina, Josef Hrdina, Jiří Hrdina. Asistence: Michal Schlögl 3, Michael Resler 2, Michal Bohatý 2, Vladimír Knap, Tomáš Lesák - Jiří Plhák st. 2, Jan Hrdina, František Hrdina ml., Jakub Hrdina, Libor Mach, Jiří Plhák ml. Vyloučení: 2:0, využití: 0:0, v oslabení: 1:0. Rozhodčí: Filip Maršík, Libor Hons. Sestava - Krajánci (Svitap) Ústí nad Orlicí: Milan Beneš - Milan Boucník (2), Tomáš Lesák, Vladimír Knap, Michal Bohatý, Michal Schlögl, Michael Resler (2). Sestava - Qanto Bystřec: Libor Hrdina - Jiří Plhák ml., Jiří Plhák st., Vít Stránský, Libor Mach, Jan Hrdina, Jaroslav Hrdina, František Hrdina st., Frantiošek Hrdina ml., Jakub Hrdina, Josef Hrdina, Jiří Hrdina.

Komentáře k tomuto článku