Spoluhráči.cz klub Krajánci Ústí nad Orlicí dokumenty a články 21 V souboji o 9. místo inkasoval Devils od Krajánků v prvním duelu sedmnáct branek!

Krajánci Ústí nad Orlicí – článek 21 V souboji o 9. místo inkasoval Devils od Krajánků v prvním duelu sedmnáct branek!

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

21 V souboji o 9. místo inkasoval Devils od Krajánků v prvním duelu sedmnáct branek!

Vytvořeno:7. 3. 2015, 21:50   (upraveno 10. 3. 2015, 11:00)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:V souboji o celkové 9. místo předvedli Krajánci kompaktní výkon a především ve druhém poločase doslova rozstříleli českotřebovský Devils sedmnácti góly, když pětkrát se trefil Michael a čtyřikrát René Andrle. Přes indispozici skvěle zvládl zápas v brance Milan Beneš....

Krajánci (Svitap) Ústí nad Orlicí - Devils Česká Třebová 17:2 (4:1, 13:1)

Devils vstoupilo do utkání šťastněji a v 5. minutě po asistenci Ladislava Vraspíra otevřel skóre zápasu Josef Jiruše - 0:1. Už v 10. minutě po akci Jaroslava Šedy srovnal stav Michael Resler - 1:1. Stejný hráč pak ve 13. minutě, tentokrát po střele Pavla Hvězdy od modré, poslal Krajánky tečí mezi betony do vedení - 2:1. V 16. minutě se prosadil individuálně René Andrle na 3:1 a skóre prvního poločasu uzavřel po přihrávce René Andrleho Tomáš Rozlílek - 4:1. Doslova katastrofou pro Devils byla druhá polovina zápasu. Už po 55ti sekundách hry po spolupráci s Jaroslavem Šedou zvýšil René Andrle na 5:1. Za dalších 44 sekund dokončil po asistenci René Andrleho svůj hattrick Michael Resler - 6:1. Ve 24. minutě se prosadil individuálně Milan Boucník na 7:1. Na konci 28. minuty přihrával René Andrle a Michael Resler mířil přesně na 8:1. A pořád toho Krajánci neměli málo. Ve 30. minutě zvýšil Jaroslav Šeda z přihrávky René Andrleho na 9:1 a a za dalších 43 sekund po akci Milana Boucníka zaokrouhli stav svým pátým zásahem v utkání Michael Resler na 10:1. Ve 32. minutě mířil přesně Jaroslav Šeda po akci Pavla Hvězdy - 11:1 a ve 34. minutě se prosadil Tomáš Rozlílek po asistenci Michala Schlögla na 12:1. Za dalších 20 sekund přihrával René Andrle a zakončoval Milan Boucník - 13:1. Ve 35. minutě předvedl individuální akci René Andrle a dokončil svůj hattrick v zápase na 14:1. Na začátku 36. minuty se poprvé v utkání prosadil Michal Schlögl, a to z přihrávky Tomáše Rozlílka - 15:1. Až na konci se prosadili po několika neproměněných šancích i Devils a po asistenci Martina Janeckého překonal Milana Beneše Jiří Faltys - 15:2. Ve 38. minutě odpověděl René Andrle po spolupráci s Michalem Schlöglem na 16:1 a skóre zápasu zakončil v poslední minutě utkání po asistenci Tomáše Lesáka efektně pod horní tyč Michal Schlögl - 17:2. Devils po celý zápas pouze bránili a omezovali se na rychlé brejky. V brance si ale kupodivu vedl jistě Milan Beneš a předvedl několik perfektních zákroků a umocnil tak svým výkonem dobrý výkon celého družstva. 

Fakta - branky: Michael Resler 5, René Andrle 4, Jaroslav Šeda 2, Tomáš Rozlílek 2, Milan Boucník 2, Michal Schlögl 2 - Josef Jiruše, Jiří Faltys. Asistence: René Andrle 5, Jaroslav Šeda 2, Pavel Hvězda 2, Michal Schlögl 2, Tomáš Rozlílek, Milan Boucník, Tomáš Lesák - Ladislav Vraspír, Martin Janecký. Vyloučení: 0:1, využití: 1:0. Rozhodčí: Libor Hons, Jiří Tölg. Sestava - Krajánci (Svitap) Ústí nad Orlicí: Milan Beneš - Tomáš Lesák, Milan Boucník, Pavel Hvězda, Michael Resler, Michal Schlögl, Jaroslav Šeda, Tomáš Rozlílek, René Andrle. Sestava Devils Česká Třebová: Jaroslav Tlapák - Alan Brusenbauch, Petr Dobrovský (2), Jiří Faltys, Josef Jiruše, Jaroslav Kopecký, Jiří Pávíček, Ladislav Vraspír, Martin Janecký. 

Komentáře k tomuto článku