Spoluhráči.cz klub Krajánci Ústí nad Orlicí dokumenty a články 22 Na Třebovici Krajánci nestačili, zahrají si o třetí místo - Joukl opět úřadoval

Krajánci Ústí nad Orlicí – článek 22 Na Třebovici Krajánci nestačili, zahrají si o třetí místo - Joukl opět úřadoval

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

22 Na Třebovici Krajánci nestačili, zahrají si o třetí místo - Joukl opět úřadoval

Vytvořeno:3. 3. 2014, 15:01
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:V odvetě proti Třebovici se museli Krajánci obejít bez potrestaného Karla Mifka a zraněného Lukáše Heřmanského. Krajánci stačili držet krok s Třebovicí hlavně v prvním poločase, ale doplatili na velké množství neproměněných šancí. V závěru museli navíc čelit i chybám rozhodčích a nakonec odešli i podruhé poraženi, když opět zaúřadoval Jan Joukl, který na 3 góly přihrál a sám jeden vstřelil.

Krajánci Ústí nad Orlicí - HC Třebovice 1:4 (0:1, 1:3)

Krajánci se opět nevyvarovali chybě hned v úvodu utkání a po průniku Jana Joukla otevřel skóre utkání Martin Chadima - 0:1. V dalších minutách už Milan Beneš ostatní pokusy Třebovice polapal, ovšem střelci Krajánků pálili jednu vyloženou šanci za druhou. Až ve 21. minutě se podařil průnik Michalu Schlöglovi a po jeho přihrávce vyrovnal Lukáš Musil na 1:1.  Vyrovnaný stav vydržel do 29. minuty, kdy se opět prosadil Jan Joukl a po jeho přihrávce Pavel Drábek vrátil Třebovici vedení - 1:2. Na obou stranách se zvýšila nervozita, Třebovice se prezentovala některými nepěknými zákroky, ovšem místo využití i dvojnásobné přesilovky Krajánci po chybě naopak inkasovali, když po přihrávce Jiřího Drobného zvýšil Jan Joukl na 1:3. V závěru utkání už museli Krajánci dohrávat bez Lukáše Musila (10 minut osobní trest) a také bez Michala Schlögl (závada na brusli). Ve 38. minutě pak pečetil výhru Třebovice po akci Jana Joukla Martin Chadima, což znamená, že si Krajánci zahrají s celkem Flyers Česká Třebová o třetí místo.

Fakta - branky: Lukáš Musil - Martin Chadima 2, Pavel Drábek, Jan Joukl. Asistence: Michal Schlögl - Jan Joukl 3, Jiří Drobný. Vyloučení: 6:6, navíc Lukáš Musil (Krajánci Ústí n/O) - 10 minut osobní trest. Rozhodčí: Radim Řehák, Radim Matoušek. Využití: 0:0, v oslabení: 0:1. Sestava - Krajánci: Milan Beneš - Lubomír Nespěšný, Tomáš Lesák, Michal Bohatý, Pavel Musil, Michal Schlögl, Miroslav Resler, Lukáš Musil, Tomáš Rozlílek, Michael Resler, Josef Crha. Sestava - Třebovice: Petr Pakosta - Pavel Drábek, Jiří Drobný, Daniel Dvořák, Petr Havran, Tomáš Herynek, Jiří Hozák, Martin Chadima, Ondřej Chadima, Jan Joukl, Tomáš Mikulecký, Jaroslav Mládek, Tomáš Sirový, Jiří Voříšek, Zdeněk Vytlačil.

Komentáře k tomuto článku