Spoluhráči.cz klub Krajánci Ústí nad Orlicí dokumenty a články 22 Šestice hráčů Devils statečně odolávala do 22. minuty, ovšem Krajánci neponechali nic náhodě a také odvetu zvládli!

Krajánci Ústí nad Orlicí – článek 22 Šestice hráčů Devils statečně odolávala do 22. minuty, ovšem Krajánci neponechali nic náhodě a také odvetu zvládli!

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

22 Šestice hráčů Devils statečně odolávala do 22. minuty, ovšem Krajánci neponechali nic náhodě a také odvetu zvládli!

Vytvořeno:15. 3. 2015, 7:44
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:V odvetě utkání o 9. místo nastoupil Devils pouze s šesti hráči. To Krajánky doslova ukolébalo a ve 13. minutě už prohrávali 0:2. Síly ale soupeři začali docházet ve druhé polovině a Krajánci po zlepšeném výkonu soupeři nakonec nasázeli osm branek, když čtyřikrát skóroval Milan Boucník a na čtyřech brankách se podílel také Josef Crha (1 + 3).

Krajánci (Svitap) Ústí nad Orlicí - Devils Česká Třebová 8:2 (1:2, 7:0)

Na konci 9. minuty předvedli hráči Devils důslednot v útočném pásmu a po asistenci Michala Javůrka otevřel skórě utkání Jiří Pávíček - 0:1. Aby toho nebylo málo, tak na konci 13. minuty tečoval střelu Alana Brusenbaucha od modré Ladislav Vraspír a Devils vedlo o dvě branky - 0:2. Za dalších 23 sekund se ale prosadil Josef Crha a z jeho přihrávky Michal Bohatý snížil na 1:2. Hned v úvodu druhé poloviny utkání (22. minuta) se dostal puk od brankáře Milana Beneše na hůl Josefa Crhy a jeho sólo skončilo vyrovnávací brankou na 2:2. Ve 27. minutě střílel Milan Boucník a odražený puk od brankáře poslal do branky Michael Resler a Krajánci šli do vedení - 3:2. Ve 30. minutě po spolupráci s Josefem Crhou zvýšil Milan Boucník přesnou střelou na 4:2 a ve 32. minutě si to oba zopakovali na 5:2. Na začátku 34. minuty pak Milan Boucník dokončil svůj hattrick po samostatné akci na 6:2. Za dalších 56 sekund střílel na branku Devils Lukáš Musil a puk do branky dorazil Jaroslav Šeda na 7:2. Poslední slovo měl na začátku 40. minuty Milan Boucník, který po asistenci Pavla Musila zakončil zápas brankou na konečných 8:2.

Fakta - branky: Milan Boucník 4, Michal Bohatý, Joserf Crha, Michael Resler, Jaroslav Šeda - Jiří Pávíček, Ladislav Vraspír. Asistence: Josef Crha 3, Milan Beneš, Lukáš Musil, Pavel Musil, Milan Boucník - Michal Javůrek, Alan Brusenbauch. Vyloučení: 0:1. Rozhodčí: Radim Matoušek, Michal Smola. Sestava - Krajánci (Svitap) Ústí nad Orlicí: Milan Beneš - Lukáš Musil, Josef Crha, Pavel Hvězda, Michal Bohatý, Michael Resler, Jaroslav Šeda, Tomáš Rozlílek, Milan Boucník, Pavel Musil. Sestava Devils Česká Třebová: Daniel Broulík - Alan Brusenbauch (2), Petr Dobrovský, Michal Javůrek, Jiří Pávíček, Ladislav Vraspír, Martin Janecký. 

Komentáře k tomuto článku