Spoluhráči.cz klub Krajánci Ústí nad Orlicí dokumenty a články LA 01 V šesti hráčích podlehli v úvodním duelu Krajánci Dobelu

Krajánci Ústí nad Orlicí – článek LA 01 V šesti hráčích podlehli v úvodním duelu Krajánci Dobelu

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

LA 01 V šesti hráčích podlehli v úvodním duelu Krajánci Dobelu

Vytvořeno:29. 4. 2013, 11:08   (upraveno 6. 5. 2013, 22:34)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Na úvodní zápas se omluvil Lukáš Heřmanský a navíc si poranil nohu Michal Bohatý, a tak hráli Krajánci pouze v šesti hráčích, což se projevilo v závěru utkání.

Krajánci Ústí nad Orlicí - Dobel Lanškroun 3:5 (1:1, 0:0, 1:2, 1:2)

Soupeř lépe vstoupil do zápasu a už ve 2. minutě po asistenci Jana Juřiny otevřel skóre utkání Jiří Mareš ml. - 0:1. Ve 3. minutě po asistenci Lubomíra Nespěšného doslova dotlačil puk na potřetí do branky Michael Resler a vyrovnal na 1:1. Ve druhé části branky nepadaly ani na jedné straně. Oba brankáři chytali dobře a střelci navíc neměli svůj den. Ve 27. minutě uvolnil Michal Schlögl Josefa Cerhu a jeho střela skončila za zády Josefa Pávka - 2:1. Radost Krajánků trvala pouze do 33. minuty, kdy ne příliš tvrdá střela Petra Míka st. znamenala po asistenci Davida Bednáře vyrovnání - 2:2. Stejný hráč se pak po přihrávce Jana Juřiny prosadil po závaru před brankou Krajánků o minutu později a poslal Dobel do vedení - 2:3. Ve 39. minutě po přihrávce Michala Janků skončil tečovaný lob za zády Milana Beneše a Dobel tak zvýšil na 2:4. Ve 42. minutě se odrazila přihrávka Michalea Reslera od brusle hráče Dobelu do branky. Rozhodčí gól neviděl, ovšem Josef Pávek v brance gól sportovně přiznal - 3:4. Rozhodnutí padlo na konci 46. minuty, kdy po asistenci Davida Tichého potvrdil výhru Dobelu David Bednář - 3:5.

Fakta - branky: Michael Resler 2, Josef Crha - Petr Mík st. 2, David Bednář, Jiří Mareš ml., Jan Juřina. Asistence: Lubomír Nespěšný, Michal Schlögl - Jan Juřina 2, Michal Janků, David Bednář, David Tichý. Rozhodčí: Jiří Černý. Sestava - Krajánci: Milan Beneš - Josef Crha, Lukáš Musil, Pavel Musil, Lubomír Nespěšný, Michael Resler, Michal Schlögl. Sestava - Dobel Lanškroun: Joaef Pávek - David Tichý, David Bednář, Michal Janků, Petr Mík st., Filip Gremlica, Jiří Mareš ml., Jan Juřina.

Komentáře k tomuto článku