Spoluhráči.cz klub Krajánci Ústí nad Orlicí dokumenty a články LA 09 Krajánci vyhráli drtivě první čtvrtinu, ale další tři prohráli, přesto se radovali z výhry nad Horní Čermnou

Krajánci Ústí nad Orlicí – článek LA 09 Krajánci vyhráli drtivě první čtvrtinu, ale další tři prohráli, přesto se radovali z výhry nad Horní Čermnou

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

LA 09 Krajánci vyhráli drtivě první čtvrtinu, ale další tři prohráli, přesto se radovali z výhry nad Horní Čermnou

Vytvořeno:3. 6. 2013, 7:51   (upraveno 3. 6. 2013, 8:09)
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Horní Čermná neměla být pro Krajánky těžkým soupeřem a i začátek zápasu tomu nasvědčoval. V 16. minutě vedlo ústecké družstvo už 5:0 a zdálo se být vše jasné. Pak ale začal soupeř kousat a nakonec byli Krajánci rádi, že uhráli těsnou výhru 8:7, když čtyřikrát se trefil v utkání Miroslav Resler.

Krajánci Ústí nad Orlicí - IHC Horní Čermná 8:7 (4:0, 1:2, 2:3, 1:2)

Už ve 2. minutě se individuálně proadil Miroslav Resler a Krajánci šli do vedení - 1:0. V 6. minutě po asistenci Michala Schlögla zvýšil Michael Resler na 2:0 a na začátku 11. minuty po přihrávce Karla Mifka zvýšil Pavel Musil na 3:0.  Ve 12. minutě uzavřel úvodní dějství po spolupráci s Michaelem Reslerem Michal Schlögl - 4:0. I druhou čtrtinu zahájil Miroslav Resler brankou na 5:0. Za dalších 13 sekund se ale po asistenci Michala Mareše prosadil Martin Ryšan a snížil na 5:1. Za necelou minutu pak posunul puk Petr Kopecký na Michala Šparlinka a ten upravil stav na 5:2.  Třetí dějství zahájil dokončeným hattrickem Miroslav Resler na 6:2 ve 26. minutě a stejný hráč pak skóroval po přihrávce Lubomíra Nespěšného na 7:2. Ani to Horní Čermnou nezlomilo. Na začátku 29. minuty snížil po akci Petra Kopeckého Michal Šparlinek na 7:3 a ve 32. minutě pak přihrával Mikuláš Karlík a Petr Kopecký snížil na 7:4. Třetí čtvrtinu pak uzavřel Petr Číp, který snížil dokonce na 7:5. Ve 41. minutě se Horní Čermná přiblížila na rozdíl jedné branky, kdy po akci Martina Ryšana upravil stav na 7:6 Martin Maršík. Na konci 43. minuty uvolnil Michal Schůögl Lukáše Musila a ten odpověděl na 8:6. Devět sekund před koncem po asistenci Martina Ryšana uzavřel utkání brankou na konečných 8:7 Martin Maršík. Horní Čermná ještě zkusila hru bez brankáře, ale vyrovnání se nedočkala.

Fakta - branky: Miroslav Resler 4, Michael Resler, Pavel Musil, Michal Schlögl, Lukáš Musil - Michal Šparlinek 2, Martin Maršík 2, Martin Ryšan, Petr Kopecký, Petr Číp. Asistence: Michal Schlögl 2, Karel Mifek, Michael Resler, Lubomír Nespěšný - Petr Kopecký 2, Martin Ryšan 2, Michal Mareš, Mikuláš Karlík. Rozhodčí: Jiří Černý (Lanškroun). Sestava - Krajánci Ústí nad Orlicí: Milan Beneš - Miroslav Resler, Lubomír Nespěšný, Michael Resler, Michal Schlögl, Lukáš Musil, Pavel Musil, Karel Mifek, Lukáš Heřmanský. Sestava - Horní Čermná: Daniel Wotawa - Karel Šilar, Martin Maršík, Martin Ryšan, Petr Číp, Martin Karlík, Mikuláš Karlík, Michal Mareš, Michal Šparlinek, Kopecký.

Komentáře k tomuto článku