Spoluhráči.cz klub Krajánci Ústí nad Orlicí dokumenty a články LA 15 Díky výbornému Karlu Nečasovi a podařené první polovině Krajánci přehráli lanškrounské Čerty

Krajánci Ústí nad Orlicí – článek LA 15 Díky výbornému Karlu Nečasovi a podařené první polovině Krajánci přehráli lanškrounské Čerty

Možné akce:
profilové foto Michael Resler
Michael Resler

LA 15 Díky výbornému Karlu Nečasovi a podařené první polovině Krajánci přehráli lanškrounské Čerty

Vytvořeno:11. 7. 2013, 22:05
Autor:Michael Resler
Možnosti
Anotace:Oba celky nastoupily bez několika opor, ale více to nakonec vadilo lanškrounským Čertům. Střelecky disponovaný Miroslav Resler zatížil konto Čertů čtyřmi góly, naopak Karel nečas držel 28 minut čisté konto. V závěru sice Krajánci trochu polevili v koncentraci, ovšem výhru si už nenechali vzít a vítězně vstoupili do bitev o konečné pořadí ve třetí lize.

Krajánci Ústí nad Orlicí - Čerti Lanškroun 8:4 (1:0, 3:0, 2:2, 2:2)

Do 10. minuty drželi obra brankáři čisté konto, ale pak vysunul Pavel Musil Miroslava Reslera, který za červenou čárou napřáhl ke střele a brankář Čertů Tomáš Strouhal musel pro puk do branky - 1:0. Ve 14. minutě se probil na polovinu hostů Lukáš Heřmanský, puk mu sice obránce Milan Žerníček odebral, ale vzápětí o něj přišel po ataku Michaela Reslera, který následně našel najetého Miroslava Reslera a jeho bomba skončila opět za zády brankáře Strouhala - 2:0. V 15. minutě využili Krajánci přesilovku, když po kombinaci Pavla Musila a Miroslava Reslera vymetl šibenici Karel Mifek - 3:0. V 18. minutě vystřelil Miroslav Resler, jeho střelu brankář Strouhal pouze vyrazil na hokejku Michaela Reslera, který do odkryté branky zvýšil už na 4:0. Ve 28. minutě vyrobili Krajánci fatální chybu a po asistenci Jana Borucha zasunul puk za záda Karla Nečase Michal Sedláček ml. - 4:1. Ve 29. minutě atakoval Michael Resler Romana Havelku, sebral mu puk a po blafáku odpověděl zvýšením na 5:1. Ve 34. minutě po asistenci Karla Mifka dokončil hattrick Miroslav Resler a bylo to už 6:1. Ve 36. minutě ale Karel Mifek ztratil špatnou přihrávkou puk na vlastní polovině a po přihrávce Michala Sedláčka ml. snížil Jan Boruch na 6:2. Ve 39. minutě poslal pro změnu Karel Mifek vpřed Pavla Musila, který zakončil své dlouhé sólo brankou na 7:2. Ve 45. minutě po další přihrávce Karla Mifka se trefil počtvrté v utkání Miroslav Resler a Krajánci vedli už 8:2. Ve 48. minutě se Čerti zmocnili špatné nahrávky Michaela Reslera zpoza branky a Jan Boruch snížil na 8:3. Stejný hráč pak dokončil svůj hattrick po dalším zaváhání Krajánků a upravil tak stav na konečných 8:4.

Fakta - branky: Miroslav Resler 4, Michael Resler 2, Pavel Musil, Karel Mifek - Jan Boruch 3, Michal Sedláček ml. Asistence: Karel Mifek 3, Miroslav Resler 2, Pavel Musil 2, Michael Resler - Michal Sedláček ml., Jan Boruch. Rozhodčí: Jiří Černý (Lanškroun). Vyloučení: 1:2, využití: 1:0. Sestava - Krajánci: Karel Nečas - Miroslav Resler, Pavel Musil, Lukáš Heřmanský, Michael Resler, Stanislav Kraitl, Michal Schlögl, Karel Mifek. Sestava - Čerti: Tomáš Strouhal - Jan Boruch, Michal Sedláček ml., Radovan Fořt, Milan Žerníček, Roman Havelka, Filip Gremlica.

Komentáře k tomuto článku