Kuriozitky :D

Klubový web na  
 
Spoluhráči.cz klub Kuriozitky :D dokumenty a články 4.Turnaj

Kuriozitky :D – článek 4.Turnaj

Možné akce:
profilové foto Anna Šťastná
Anna Šťastná

4.Turnaj

Vytvořeno:27. 11. 2008, 21:05
Autor:Anna Šťastná
Možnosti
Anotace:Už zase Majkl a jeho komentář k sobotním zápasům.
Další turnaj pražské ligy dorostenek se konal v sobotu 8.11. v Praze Braníku ve sportovním areálu Hamr. Ve stejnou dobu hrály své zápasy i juniorky A, juniorky B pak jejich utkání čekala až v neděli odpoledne a tak nás posílila již tradičně Poky do brány a Verča do obrany.

EVVA FBŠ Bohemians vs. Black Angels 1:3 (0:0, 0:3, 1:0)

  Zápas s Black Angels začal podobně jako naše poslední vzájemné střetnutí v Chlumci, hodně nepřesností, ztracených balónů, osobních soubojů, souvislejších akcí poskrovnu. Soupeřky se tentokrát sešly v kompletnější sestavě než minule a i když to zpočátku nebylo patrné, postupem času se jejich kvalita projevila.

V úvodu druhé třetiny se dokázaly hned dvakrát prosadit, nejprve po kombinační akci na středu hřiště, vzápětí individuálně. To však ještě nebylo všechno, v 11. minutě přidaly soupeřky třetí gól a naše šance alespoň na nějaký bod z tohoto utkání řádně poklesly.

V poslední třetině jsme si dokázali vytvořit tlak, soupeřky výrazně přestřílet, výborná brankářka Black Angels nám však dlouho bránila ve skórování. To se podařilo až po time-outu v 11. minutě, když střelu Elišky Baierlové dorazila do branky Kačka Hovorková. Další zdramatizování zápasu se však již nekonalo.

EVVA FBŠ Bohemians vs. FBC Pitbullky Kolín 2:0 (1:0, 1:0, 0:0)

   V hlučné atmosféře branického areálu začalo druhé utkání s Pitbullkami z Kolína. Vzhledem ke ztrátě v prvním utkání, byly 3 body z tohoto zápasu více než nutné. Skóre utkání otevřela již skoro tradičním prostřelením zdi soupeře Anička Šťastná. V první třetině se toho již více nestalo.

Do druhé části zápasu naskočila i Zuzka Jedličková a hned po 15 vteřinách se jí po kombinaci s Domčou Škabradovou podařilo vstřelit náš druhý gól. Poté však přišlo z naší strany jisté uspokojení, hra se vyrovnala a i když na obou stranách bylo několik příležitostí ke změně skóre, nedošlo k ní, zejména díky skvěle chytající Poky v naší bráně.

V poslední třetině se soupeřkám sice podařilo vstřelit branku, když Verča Hudcová si to suverénně namířila před naší bránu, naštěstí pro nás rozhodčí na ni odpískali faul a gól tak neplatil. Do konce zápasu tak k žádné korekci výsledku nedošlo a ubojovali jsme tedy hubené vítězství 2:0.

Komentáře k tomuto článku