Sexy Bad Boys

Klubový web na  
 
Spoluhráči.cz klub Sexy Bad Boys dokumenty a články Lukiho první cesta novým spojením Milovice-Praha

Sexy Bad Boys – článek Lukiho první cesta novým spojením Milovice-Praha

Možné akce:
profilové foto Luki God
Luki God

Lukiho první cesta novým spojením Milovice-Praha

Vytvořeno:17. 12. 2009, 10:26
Autor:Luki God
Možnosti
Anotace:Jen bych vám chtěl přiblížit mojí poslední cestu vlakem. a opět píčoviny...

Tak pánové. V pondělí jsem jel do Plzně s otcem na jeden kšeft. Měl jsem se dostat do osmi hodin na Zličín. Jelikož to byl kšeft na tři dny, tak jsem musel nechat vůz doma Zuzce. Co mi kurva zbývalo než jet vlakem.

Už jen ten pocit, že se budu někde mrdat ve vlaku, cesta na vlak atd.. mě budilo ze spaní. Ráno jsem vstal raději dřív. Protože jak se znám tak to je ráno dycky spousta sraního, tak aby měl člověk klid... :o))

No pohoda, zima jako v rusku tak jsem vyrazil a cestou na vlak jsem vymýšlel jak a kde si koupím lístek a jakej, kde budu sedět. No ve finále jsem si řekl, že nemám zájem chytit nějakou chřipku do píče, tak že půjdu tam nahoru do první třídy tzv. first class a že tam bude klid a nikdo na mně nebude kýchat smrkat kašlat masturbovat a takový ty věci.

Koupil jsem si lístek a zaplatil kurva nekřesťanský prachy - Milovice-Praha za 86korun českých. Ale bylo mi to v tu chvíli úplně fuk, protože jezdím jednou za uherák, tak to je jedno. Pěkně jsem si sedl do vláčku nahoru do první třídy. Tam asi 3 lidi - POHODA. Rozbalil jsem si notebook ze neco popracuju a rikam si jak jsem se vsema tema lidma dole pekne VYMRDAL.

Jenže co se kurwa nestalo??

V lysé přistoupilo mega lidí a v čelákovicích ještě víc a už se neměli dole kde vejít. Tak ten mamrd s čepičkou na hlavě co si říká průvodčí řekl že ať si ti lidi vlezou nahoru, že se první třída RUŠÍ !!!!

Chápete to?? Tak já jako kokot pojebaný si koupím lístek že budu mít klid a najednou tam bylo takových lidí, že jsem se z toho mohl posrat. Ale to jsem nemohl, protoze tam bylo tolik lidí , že bych se na hajzl ani nedostal. no PREKÉRKA !!! No snad bych radši byl zavřenej na hajzlu jako v tenkrát v Úvalech - aspoň bych se pěkně vysral a nikdo by tam se mnou nebyl.

Samozřejmě roušku jsem sebou neměl, tak jsem zkoušel zadržovat dech abych nechytl moribundus.. ale to nevydržíte celou cestu - to je ZŘEJMÉ. :o)

Takže jsem na masaryčce vylezl nasranej a to mě čekalo ještě cesta nabouchaným metrem - další nasrání. Tak jsem si v metru kupodivu sedl a až na zličín hrál hru na pdáčku. docela v klidu.

Co z toho plyne za ponaučení?? Nevěřte dráhám - první třída nemusí být vždy první třída. No cesta Milovickým Elephantem - NIC MOC.

Komentáře k tomuto článku