Najdi si spoluhráče, vytvořte si virtuální klubovnu!
Fulltextové vyhledávání
 
Spoluhráči.cz kraj Středočeský okres Mělník zprávy z regionu

okres Mělník – Zprávy z regionu

Zprávy z regionu

Nejslavnější stochovský fotbalista slaví. Novotnému je 50

Datum: 7. 4. 2020, 13:40

Nejslavnější odchovanec fotbalového Baníku Stochov slaví padesátku. Obránce Jiří Novotný zářil během své kariéry hlavně ve Spartě Praha, které pomohl k rekordním 14 mistrovským titulům. Víc jich ve Spartě nikdo nezískal. Novotný v kariéře nastoupil i ve 33 zápasech za reprezentaci a byl na mistrovství Evropy v roce 2000.

Odpískání soutěží? Dalo se to čekat, logické a rozumné řešení, zní z Mělnicka

Datum: 7. 4. 2020, 13:12

Fotbalisté z nižších soutěží letošní ročník nedohrají. Tak rozhodli v úterý dopoledne činovníci Fotbalové asociace České republiky (FAČR). Že sezona 2019/2020 skončí předčasně, Deníkem oslovené představitele okresních, krajských i českých soutěží z Mělnicka nepřekvapilo.

Hvězda Rittich: NHL bez diváků? Divné. Připadal bych si jako v Benátkách

Datum: 7. 4. 2020, 10:01

/ROZHOVOR/ Vrátil se domů. Hokejový brankář David Rittich se po přerušení NHL rozhodl pro návrat do Česka. Využil toho, že v zámoří byly na šedesát dní přerušeny všechny akce. Jihlavský rodák, který v minulosti oblékal dres Mladé Boleslavi, odkud v roce 2016 zamířil za oceán, kde hraje za Calgary Flames, si zpestřil dny povinné karantény videokonferencí s českými novináři. „Takovouhle tiskovku po telefonu jsem ještě nezažil,“ připustila s úsměvem jednička Calgary.

Záhadný virus z Dakaru prý Středočechy netrápil

Datum: 6. 4. 2020, 21:58

Větší štěstí než někteří ze soupeřů měli zřejmě členové sedlčanského závodního týmu Big Shock Racing, kteří se v lednu účastnili Rallye Dakar - závodu, jenž se letos uskutečnil v Saúdské Arábii. Na rozdíl od jiných se jim vyhnuly výraznější zdravotní komplikace.

Sportovec v karanténě: Rozhodčí Matějček se kromě fotbalu těší na točené pivo

Datum: 6. 4. 2020, 13:41

/ROZHOVOR/ Mělnický sudí se snaží udržovat v kondici nejen běháním. Zkouší i jógu.

Trenér Krejčí: Místo kvalifikace o malé Euro chodím v Příbrami na procházky

Datum: 6. 4. 2020, 11:47

/ROZHOVOR/ V pátek měl vést českou reprezentaci do 21 let do kvalifikačního zápasu v Řecku, ale ten byl kvůli pandemii koronaviru odložen. A tak trenér Karel Krejčí místo toho vyrazil s manželkou na procházku. „Bydlíme na kraji Příbrami, takže chodíme každý den do nedalekého lesa, abychom byli na čerstvém vzduchu. Trávím teď daleko víc času doma, než byla manželka zvyklá,“ usmál se v telefonickém rozhovoru pro Deník.

Co sportovci dělají v karanténě? Na scéně jsou kytara, puzzle i playstation

Datum: 6. 4. 2020, 6:00

/INFOGRAFIKA/ Podívejte se, čím se ve stavu nouze zabývají sportovci ze středních Čech. Jak tráví čas třeba známý mělnický futsalista Josef Gabčo, mladoboleslavský atlet Vojtěch Koudelka či fotbalista Příbrami Filip Zorvan?

UNIKÁTNÍ PRŮZKUM: Čtrnáct krajů, 700 sportovců. Co teď dělají?

Datum: 6. 4. 2020, 6:00

Liší se chování sportovců v Praze od těch v Ostravě? Unikátní průzkum ukázal, že ve stavu nouze ano. Redaktoři Deníku oslovili dohromady 700 sportovců. 

Pandemie plány nenabourala, smolaře ze Mšena přibrzdilo až zranění

Datum: 5. 4. 2020, 13:32

„Je fajn trochu zpomalit a soustředit se chvíli na to, co je v životě nejdůležitější – zdraví a rodina,“ snaží se myslet pozitivně motocyklový závodník Adolf Živný.

Vyklepáno z trenýrek: Milujeme ho. Ale je to opravdu jen a jen fotbal

Datum: 4. 4. 2020, 19:51

Dávej to dřív! Dělej! Takhle ne! Zkus to znovu! Góóól! Tato slova během fotbalové sezony slýchávám s pravidelností dne a noci. Stejně jako všichni, kterým míč přirostl k srdci. Jenže teď je neslyším. A jsem z toho pořádně smutný. Epidemie koronaviru pozastavila celý fotbalový svět. Na všech úrovních. Tedy i ten můj. Amatérský.

Sportovec v karanténě: Hlavní je nesedět jen doma na zadku, říká Jiří Vokoun

Datum: 4. 4. 2020, 10:11

/SERIÁL/ Mělnický deník v době pandemie koronaviru spustil nový seriál „Sportovec v karanténě“. Nahlédněte s námi pod pokličku sportovců z Mělnicka. Co dělají během karantény, jak se udržují v kondici a co je nepříjemná životní situace naučila? Prvním respondentem je futsalista a fotbalista Jiří Vokoun.

Exligista a manažer Kladna Brabec: Rád vzpomínám na mače s Dortmundem

Datum: 4. 4. 2020, 9:48

/ROZHOVOR/ Dlouhá léta působil v roli šéftrenéra mládeže SK Kladno. V minulém roce se posunul na pozici sportovního manažera. Petr Brabec, někdejší opora Kladna, ale i Zlína či Teplic, kde zažil nejlepší momenty své kariéry, popsal svoji cestu do nové pozice i to, jak si zahrál předkolo Ligy mistrů.

Přes čtyři body na utkání! Tahoun béčka ovládl soutěž aktivity

Datum: 3. 4. 2020, 12:40

Zatímco v týmové tabulce obsadila rezerva Olympiku průměrné čtvrté místo z devíti, v některých individuálních kategoriích divizní soutěže patřili mělničtí futsalisté ke špičce. Koho nejvíce potěšil tradičně obsáhlý statistický přehled, kterým vedení soutěže v těchto dnech udělalo definitivní tečku za letošním ročníkem?

Pepíček Franc na motorku ještě nesedl. Jezdí na kole a okopává zahradu

Datum: 3. 4. 2020, 8:51

Naposledy seděl na motorce loni na podzim. Od té doby se na jeho plochodrážní stroje v dílně na pražské Markétě jen práší. Josef Franc je tam chodí občas opečovávat. Jinak se v těchto dnech věnuje jen fyzické přípravě. Stejně jako všechny sporty, zastavila se totiž i plochá dráha. Sezona vlastně ani nezačala. Evropské závody vždycky startovaly začátkem dubna.

Kvída nechápe postoj Nizozemců. Jsem skoro jediný, kdo se na ulici chrání, hlásí

Datum: 2. 4. 2020, 13:06

/ROZHOVOR, FOTOGALERIE/ V Nizozemsku působí už téměř pět let. Zná prostředí i mentalitu. To, co se ale momentálně děje, přesto nechápe. Fotbalista Josef Kvída jen kroutí hlavou nad tím, jak se obyvatelé země tulipánů staví k pandemii koronaviru, která je výjimkou Italů sužuje prakticky nejvíce v celé Evropě. „Asi vás to překvapí, ale jsem tady skoro jediný, kdo se na ulici chrání a nosí respirátor, případně roušku,“ hlásí třiadvacetiletý hráč druholigového Nijmegenu.

Dohrání sezony není reálné, má jasno šéf neratovického fotbalu

Datum: 2. 4. 2020, 13:01

Dohraje se letošní fotbalová sezona, nebo ne? Boss největšího klubu na okrese se připravuje na obě varianty. Zároveň ale přiznává, že všemi očekávaný restart jarní části přináší s utíkajícím časem stále více záporných bodů.

Basketball Nymburk kvůli koronaviru najel na úsporný režim

Datum: 1. 4. 2020, 15:45

Přerušení sportovního dění kvůli onemocnění Covid-19 se dotklo i basketbalistů Nymburka. Nejsilnější český basketbalový klub musel přijmout ekonomická opatření a domluvil se s hráči i všemi zaměstnanci klubu na ponížení platů. Klub tak chce zamezit tomu, aby se dostal do ztráty a v nové sezoně mohl opět stát na silných nohou a předvádět výkony, jako v uplynulých měsících, kdy dominoval nejen Kooperativa NBL, ale nejlepší bilanci měl i v Lize mistrů.

Na Slavoji v pauze nezahálí. S výzdobou nové klubovny pomohl i slavný odchovanec

Datum: 1. 4. 2020, 15:13

Na znovuzahájení fotbalového života se těší nejspíš ještě víc než jinde. Slavoj Stará Boleslav v době epidemií vynuceného sportovního klidu doladil poslední detaily kompletní rekonstrukce zázemí svého areálu. Vylepšení ocení nejen hráči, ale i návštěvníci zápasů středočeských soutěží mužů i mládeže.

Šok! Jarda Jágr oblékne dres Mladé Boleslavi. Kvůli Bruslařům odmítl i NHL

Datum: 1. 4. 2020, 12:06

Víme první! Legendární český hokejista Jaromír Jágr mění v osmačtyřiceti letech působiště, po sestupu mateřského Kladna z extraligy nakonec kývl na nabídku Mladé Boleslavi, se kterou si plácl na celou nadcházející sezonu. Fanoušci tak budou i v dalším extraligovém ročníku sledovat kousky slavné osmašedesátky, která odmítla i dvě nabídky z NHL.

Dohraje se basketbalová Liga mistrů v září?

Datum: 31. 3. 2020, 13:00

Basketbalová Liga mistrů stále řeší, zda a jakým způsobem bude dohrávat sezonu 2019/20, kterou přerušila epidemie koronaviru. Momentálně nejdiskutovanějším řešením je uspořádání finálového turnaje Final Eight pro osm čtvrtfinalistů a to až v září, kdy by normálně probíhaly přípravy na novou sezonu. Český mistr ERA Basketball Nymburk, proto který je postup mezi osm nejlepších celků historickým úspěchem, by podle výkonného ředitele Ondřeje Šimečka raději viděl jiná řešení.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. další informace