Najdi si spoluhráče, vytvořte si virtuální klubovnu!
Fulltextové vyhledávání
 
Spoluhráči.cz kraj Středočeský okres Mladá Boleslav zprávy z regionu

okres Mladá Boleslav – Zprávy z regionu

Zprávy z regionu

Golfisté mohou do akce! Vláda je pustila na hřiště

Datum: 7. 4. 2020, 16:09

Golfisté, a to i ti ve středních Čechách, mohou od úterý vyrazit na hřiště. Vláda uvolnila některá pravidla nouzového režimu a golf je jedním z venkovních sportů, kterého se to týká. Hrát se však dá za dodržení celé řady omezení.

Nejslavnější stochovský fotbalista slaví. Novotnému je 50

Datum: 7. 4. 2020, 13:40

Nejslavnější odchovanec fotbalového Baníku Stochov slaví padesátku. Obránce Jiří Novotný zářil během své kariéry hlavně ve Spartě Praha, které pomohl k rekordním 14 mistrovským titulům. Víc jich ve Spartě nikdo nezískal. Novotný v kariéře nastoupil i ve 33 zápasech za reprezentaci a byl na mistrovství Evropy v roce 2000.

Hvězda Rittich: NHL bez diváků? Divné. Připadal bych si jako v Benátkách

Datum: 7. 4. 2020, 10:01

/ROZHOVOR/ Vrátil se domů. Hokejový brankář David Rittich se po přerušení NHL rozhodl pro návrat do Česka. Využil toho, že v zámoří byly na šedesát dní přerušeny všechny akce. Jihlavský rodák, který v minulosti oblékal dres Mladé Boleslavi, odkud v roce 2016 zamířil za oceán, kde hraje za Calgary Flames, si zpestřil dny povinné karantény videokonferencí s českými novináři. „Takovouhle tiskovku po telefonu jsem ještě nezažil,“ připustila s úsměvem jednička Calgary.

Na jaře už si nezahrajeme, shodují se okresní fotbalisté

Datum: 6. 4. 2020, 22:05

V nejbližších dnes se dost možná rozhodne o osudu amatérského fotbalového jara. Jaké jsou možné scénáře?

Záhadný virus z Dakaru prý Středočechy netrápil

Datum: 6. 4. 2020, 21:58

Větší štěstí než někteří ze soupeřů měli zřejmě členové sedlčanského závodního týmu Big Shock Racing, kteří se v lednu účastnili Rallye Dakar - závodu, jenž se letos uskutečnil v Saúdské Arábii. Na rozdíl od jiných se jim vyhnuly výraznější zdravotní komplikace.

Zpátky v čase: 6. dubna

Datum: 6. 4. 2020, 19:45

Pojďte si s námi zavzpomínat. O kterých sportovních akcích a výsledcích jsme v Boleslavském deníku psali v minulých letech 6. dubna?

Trenér Krejčí: Místo kvalifikace o malé Euro chodím v Příbrami na procházky

Datum: 6. 4. 2020, 11:47

/ROZHOVOR/ V pátek měl vést českou reprezentaci do 21 let do kvalifikačního zápasu v Řecku, ale ten byl kvůli pandemii koronaviru odložen. A tak trenér Karel Krejčí místo toho vyrazil s manželkou na procházku. „Bydlíme na kraji Příbrami, takže chodíme každý den do nedalekého lesa, abychom byli na čerstvém vzduchu. Trávím teď daleko víc času doma, než byla manželka zvyklá,“ usmál se v telefonickém rozhovoru pro Deník.

Co sportovci dělají v karanténě? Na scéně jsou kytara, puzzle i playstation

Datum: 6. 4. 2020, 6:00

/INFOGRAFIKA/ Podívejte se, čím se ve stavu nouze zabývají sportovci ze středních Čech. Jak tráví čas třeba známý mělnický futsalista Josef Gabčo, mladoboleslavský atlet Vojtěch Koudelka či fotbalista Příbrami Filip Zorvan?

UNIKÁTNÍ PRŮZKUM: Čtrnáct krajů, 700 sportovců. Co teď dělají?

Datum: 6. 4. 2020, 6:00

Liší se chování sportovců v Praze od těch v Ostravě? Unikátní průzkum ukázal, že ve stavu nouze ano. Redaktoři Deníku oslovili dohromady 700 sportovců. 

Fotbalová anketa Deníku: Dohrát, anulovat nebo nechat podzim?

Datum: 6. 4. 2020, 1:10

/HLASUJTE/ - Zeptali jsme se fotbalistů z krajských a okresních soutěží, jak to vidí s jarní částí sezony.

Bruslaři vyhráli základní část extraligy! Na Playstationu bude play-off

Datum: 4. 4. 2020, 20:55

Hokejová extraliga svou sezonu dohrát nestihla. Ta esportová však jede dál. Koronavirům navzdory! A BK Mladá Boleslav v ní slaví zisk Prezidenstského poháru.

Zpátky v čase: 4. dubna

Datum: 4. 4. 2020, 19:57

Pojďte si s námi zavzpomínat. O kterých sportovních akcích a výsledcích jsme v Boleslavském deníku psali v minulých letech 4. dubna?

Vyklepáno z trenýrek: Milujeme ho. Ale je to opravdu jen a jen fotbal

Datum: 4. 4. 2020, 19:51

Dávej to dřív! Dělej! Takhle ne! Zkus to znovu! Góóól! Tato slova během fotbalové sezony slýchávám s pravidelností dne a noci. Stejně jako všichni, kterým míč přirostl k srdci. Jenže teď je neslyším. A jsem z toho pořádně smutný. Epidemie koronaviru pozastavila celý fotbalový svět. Na všech úrovních. Tedy i ten můj. Amatérský.

Exligista a manažer Kladna Brabec: Rád vzpomínám na mače s Dortmundem

Datum: 4. 4. 2020, 9:48

/ROZHOVOR/ Dlouhá léta působil v roli šéftrenéra mládeže SK Kladno. V minulém roce se posunul na pozici sportovního manažera. Petr Brabec, někdejší opora Kladna, ale i Zlína či Teplic, kde zažil nejlepší momenty své kariéry, popsal svoji cestu do nové pozice i to, jak si zahrál předkolo Ligy mistrů.

Zpátky v čase: 3. dubna

Datum: 3. 4. 2020, 22:51

Pojďte si s námi zavzpomínat. O kterých sportovních akcích a výsledcích jsme v Boleslavském deníku psali v minulých letech 3. dubna?

Fotbalisté Horek už znají trest: kontumace a dvacetník!

Datum: 3. 4. 2020, 17:06

Fotbalisté Horek již znají verdikt svazových komisí ohledně domácího zápasu proti Dvoru Králové. Ten na hřišti po strhujícím průběhu sice na mladoboleslavské umělce vyhráli 5:4, utkání se ale dohrávalo u zeleného stolu.

Pepíček Franc na motorku ještě nesedl. Jezdí na kole a okopává zahradu

Datum: 3. 4. 2020, 8:51

Naposledy seděl na motorce loni na podzim. Od té doby se na jeho plochodrážní stroje v dílně na pražské Markétě jen práší. Josef Franc je tam chodí občas opečovávat. Jinak se v těchto dnech věnuje jen fyzické přípravě. Stejně jako všechny sporty, zastavila se totiž i plochá dráha. Sezona vlastně ani nezačala. Evropské závody vždycky startovaly začátkem dubna.

Martinec: Titul je sice fajn, ale zvláštní pocity převládají

Datum: 2. 4. 2020, 17:18

/ROZHOVOR/ Badmintonisté Benátek se o osmém mistrovském titulu dozvěděli po telefonu.

Zpátky v čase: 2. dubna

Datum: 2. 4. 2020, 14:51

Pojďte si s námi zavzpomínat. O kterých sportovních akcích a výsledcích jsme v Boleslavském deníku psali v posledních osmi letech 2. dubna?

Kvída nechápe postoj Nizozemců. Jsem skoro jediný, kdo se na ulici chrání, hlásí

Datum: 2. 4. 2020, 13:06

/ROZHOVOR, FOTOGALERIE/ V Nizozemsku působí už téměř pět let. Zná prostředí i mentalitu. To, co se ale momentálně děje, přesto nechápe. Fotbalista Josef Kvída jen kroutí hlavou nad tím, jak se obyvatelé země tulipánů staví k pandemii koronaviru, která je výjimkou Italů sužuje prakticky nejvíce v celé Evropě. „Asi vás to překvapí, ale jsem tady skoro jediný, kdo se na ulici chrání a nosí respirátor, případně roušku,“ hlásí třiadvacetiletý hráč druholigového Nijmegenu.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. další informace