Najdi si spoluhráče, vytvořte si virtuální klubovnu!
Fulltextové vyhledávání
 
Spoluhráči.cz kraj Středočeský okres Příbram zprávy z regionu

okres Příbram – Zprávy z regionu

Zprávy z regionu

Chuďasova výzva číslo 4: Zatrénujte si podle extraligového brankáře

Datum: 7. 4. 2020, 15:00

Zdravím vás! Jmenuji se Jan Chudý a jsem trenérem mládeže HC Příbram. Abychom v těchto složitých dnech při koukání na televizi, případně hraní her na konzolích, nezarostli do gauče, připravil jsem několik pohybových výzev. Přesně takhle zní slova kouče Jana Chudého, který v době koronavirové krize po vzoru mnohých jiných nezahálí a veřejnost nabádá ke cvičení. Nyní i prostřednictvím Příbramského deníku!

Nejslavnější stochovský fotbalista slaví. Novotnému je 50

Datum: 7. 4. 2020, 13:40

Nejslavnější odchovanec fotbalového Baníku Stochov slaví padesátku. Obránce Jiří Novotný zářil během své kariéry hlavně ve Spartě Praha, které pomohl k rekordním 14 mistrovským titulům. Víc jich ve Spartě nikdo nezískal. Novotný v kariéře nastoupil i ve 33 zápasech za reprezentaci a byl na mistrovství Evropy v roce 2000.

Všichni spokojeni nebudou, říká obránce Pazdera o situaci kolem ligové soutěže

Datum: 7. 4. 2020, 11:20

Je doma, plní individuální tréninkový plán a čeká, jestli se znovu rozběhne fotbalová FORTUNA:LIGA. „Všechno kolem čtu. Ať už v novinách nebo na internetu,“ přiznává příbramský obránce Lukáš Pazdera, že vývoj situace pozorně sleduje. I proto upozorňuje na důležitou věc, kterou zatím postrádá. „Chybí mi konkrétní datum. Třeba, že 20. května na to jdeme,“ apeluje na vedení soutěže.

Hvězda Rittich: NHL bez diváků? Divné. Připadal bych si jako v Benátkách

Datum: 7. 4. 2020, 10:01

/ROZHOVOR/ Vrátil se domů. Hokejový brankář David Rittich se po přerušení NHL rozhodl pro návrat do Česka. Využil toho, že v zámoří byly na šedesát dní přerušeny všechny akce. Jihlavský rodák, který v minulosti oblékal dres Mladé Boleslavi, odkud v roce 2016 zamířil za oceán, kde hraje za Calgary Flames, si zpestřil dny povinné karantény videokonferencí s českými novináři. „Takovouhle tiskovku po telefonu jsem ještě nezažil,“ připustila s úsměvem jednička Calgary.

Záhadný virus z Dakaru prý Středočechy netrápil

Datum: 6. 4. 2020, 21:58

Větší štěstí než někteří ze soupeřů měli zřejmě členové sedlčanského závodního týmu Big Shock Racing, kteří se v lednu účastnili Rallye Dakar - závodu, jenž se letos uskutečnil v Saúdské Arábii. Na rozdíl od jiných se jim vyhnuly výraznější zdravotní komplikace.

Trenér Krejčí: Místo kvalifikace o malé Euro chodím v Příbrami na procházky

Datum: 6. 4. 2020, 11:47

/ROZHOVOR/ V pátek měl vést českou reprezentaci do 21 let do kvalifikačního zápasu v Řecku, ale ten byl kvůli pandemii koronaviru odložen. A tak trenér Karel Krejčí místo toho vyrazil s manželkou na procházku. „Bydlíme na kraji Příbrami, takže chodíme každý den do nedalekého lesa, abychom byli na čerstvém vzduchu. Trávím teď daleko víc času doma, než byla manželka zvyklá,“ usmál se v telefonickém rozhovoru pro Deník.

Chuďasova výzva: Procvičte tělo s příbramským hokejovým trenérem

Datum: 6. 4. 2020, 10:00

/FOTOGALERIE, VIDEO/ Zdravím vás! Jmenuji se Jan Chudý a jsem trenérem mládeže HC Příbram. Abychom v těchto složitých dnech při koukání na televizi, případně hraní her na konzolích, nezarostli do gauče, připravil jsem několik pohybových výzev. Přesně takhle zní slova kouče Jana Chudého, který v době koronavirové krize po vzoru mnohých jiných nezahálí a veřejnost nabádá ke cvičení. Nyní i prostřednictvím Příbramského deníku!

UNIKÁTNÍ PRŮZKUM: Čtrnáct krajů, 700 sportovců. Co teď dělají?

Datum: 6. 4. 2020, 6:00

Liší se chování sportovců v Praze od těch v Ostravě? Unikátní průzkum ukázal, že ve stavu nouze ano. Redaktoři Deníku oslovili dohromady 700 sportovců. 

Co sportovci dělají v karanténě? Na scéně jsou kytara, puzzle i playstation

Datum: 6. 4. 2020, 6:00

/INFOGRAFIKA/ Podívejte se, čím se ve stavu nouze zabývají sportovci ze středních Čech. Jak tráví čas třeba známý mělnický futsalista Josef Gabčo, mladoboleslavský atlet Vojtěch Koudelka či fotbalista Příbrami Filip Zorvan?

Chtěl si to užít. Matoušek ale musel skousnout na úvod E-ligy dvě hořké pilulky

Datum: 5. 4. 2020, 18:11

Před vstupem do Datart E-ligy Byl plný očekávání. „Je super, že se s klukama můžeme potkat alespoň takhle u hraní Fifa 20, když to bohužel na hřišti nejde. Pro mě to bude zkouška, jak jsem se v karanténě ve hře zlepšil,“ konstatoval pro klubový web FK Jablonec příbramský odchovanec Jan Matoušek, který v turnaji hájí barvy Severočechů, protože tam momentálně hostuje z pražské Slavie.

Příbram bude v E-lize reprezentovat Kříž. Ve skupině ho čekají těžké váhy

Datum: 4. 4. 2020, 20:27

V době, kdy nemohou fotbalisté kvůli pandemii koronaviru dělat fanouškům radost na hřišti, startuje zajímavý esportový projekt, v němž se ligoví hráči střetnou alespoň na virtuálním trávníku.

Vyklepáno z trenýrek: Milujeme ho. Ale je to opravdu jen a jen fotbal

Datum: 4. 4. 2020, 19:51

Dávej to dřív! Dělej! Takhle ne! Zkus to znovu! Góóól! Tato slova během fotbalové sezony slýchávám s pravidelností dne a noci. Stejně jako všichni, kterým míč přirostl k srdci. Jenže teď je neslyším. A jsem z toho pořádně smutný. Epidemie koronaviru pozastavila celý fotbalový svět. Na všech úrovních. Tedy i ten můj. Amatérský.

Exligista a manažer Kladna Brabec: Rád vzpomínám na mače s Dortmundem

Datum: 4. 4. 2020, 9:48

/ROZHOVOR/ Dlouhá léta působil v roli šéftrenéra mládeže SK Kladno. V minulém roce se posunul na pozici sportovního manažera. Petr Brabec, někdejší opora Kladna, ale i Zlína či Teplic, kde zažil nejlepší momenty své kariéry, popsal svoji cestu do nové pozice i to, jak si zahrál předkolo Ligy mistrů.

Jak se kluci z Dobříše prokopali až na Euro do Švýcarska

Datum: 4. 4. 2020, 8:00

/FOTOGALERIE/ Je to už téměř 12 let od chvíle, kdy výběr žáků druhého stupně 2. ZŠ Dobříš dokázal ovládnout celorepublikový fotbalový turnaj Coca-Cola Cup. Členové tohoto výběru dosáhli v roce 2008 na jeden ze svých největších sportovních úspěchů. Díky vítězství pak zažili na vlastní kůži atmosféru fotbalového EURA a mnoho dalších zážitků.

Zpátky do minulosti: Kocouři se po deseti letech dočkali extraligového bronzu

Datum: 3. 4. 2020, 16:25

/FOTOGALERIE/ Psal se 20. duben roku 2012 a volejbalisté Příbrami se po deseti letech dočkali medaile - opět bronzové. Vybojovali ji poté, co na vlastní palubovce porazili Ostravu 3:0.

Ligová premiéra se odkládá. Podle kouče Straky je ve hře i zrušení celé soutěže

Datum: 3. 4. 2020, 11:50

Desítky let čekali na moment, kterého se počátkem letošního roku dočkali. Příbramští judisté si vybojovali právo účasti v první lize mužů, do které měli vstoupit v sobotu 18. dubna. Na svou premiéru si ale budou muset počkat, protože úvodní ligové kolo bylo vzhledem k pandemii koronaviru odložen. „Za současného stavu se nedá nic jiného dělat. Zdraví je na prvním místě,“ řekl trenér Jiří Straka.

Pepíček Franc na motorku ještě nesedl. Jezdí na kole a okopává zahradu

Datum: 3. 4. 2020, 8:51

Naposledy seděl na motorce loni na podzim. Od té doby se na jeho plochodrážní stroje v dílně na pražské Markétě jen práší. Josef Franc je tam chodí občas opečovávat. Jinak se v těchto dnech věnuje jen fyzické přípravě. Stejně jako všechny sporty, zastavila se totiž i plochá dráha. Sezona vlastně ani nezačala. Evropské závody vždycky startovaly začátkem dubna.

Zpátky do minulosti: Talentovaný Mašek se vydal do světa. Podepsal Hamburku

Datum: 2. 4. 2020, 15:14

Byl pátek 27. ledna 2012 a jeden z tehdejších největších talentů mládežnického fotbalu v České republice, sedmnáctiletý příbramský ofenzivní univerzál Dominik Mašek právě podepsal smlouvu s německým bundesligovým Hamburkem. Jak o tomto přestupu informoval Příbramský deník?

Kvída nechápe postoj Nizozemců. Jsem skoro jediný, kdo se na ulici chrání, hlásí

Datum: 2. 4. 2020, 13:06

/ROZHOVOR, FOTOGALERIE/ V Nizozemsku působí už téměř pět let. Zná prostředí i mentalitu. To, co se ale momentálně děje, přesto nechápe. Fotbalista Josef Kvída jen kroutí hlavou nad tím, jak se obyvatelé země tulipánů staví k pandemii koronaviru, která je s výjimkou Italů sužuje prakticky nejvíce v celé Evropě. „Asi vás to překvapí, ale jsem tady skoro jediný, kdo se na ulici chrání a nosí respirátor, případně roušku,“ hlásí třiadvacetiletý hráč druholigového Nijmegenu.

Basketball Nymburk kvůli koronaviru najel na úsporný režim

Datum: 1. 4. 2020, 15:45

Přerušení sportovního dění kvůli onemocnění Covid-19 se dotklo i basketbalistů Nymburka. Nejsilnější český basketbalový klub musel přijmout ekonomická opatření a domluvil se s hráči i všemi zaměstnanci klubu na ponížení platů. Klub tak chce zamezit tomu, aby se dostal do ztráty a v nové sezoně mohl opět stát na silných nohou a předvádět výkony, jako v uplynulých měsících, kdy dominoval nejen Kooperativa NBL, ale nejlepší bilanci měl i v Lize mistrů.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. další informace